Evet cnm benimde oldu ve saatine doğum yaptım öyle akıntı olmaz cnm aşağı süzülen suyumdur ihmal etme git gözükBacaklarınızın arasından taaa ayak bileğinize ince sızıntılar halinde uzanabilen akıntınız oldu mu hiçççç?????
aa ne güzel gozunaydin cnm Allah analı babali buyutsun .Bebegini bizim icin öp.Kizlarrr ben dogum yaptim
Canim ne zormus benim 2 ayda 2.grip vakasi..ama bu defa etkiledi.dogumada bisi kalmadi.korkutuyor tabi ya gecmezse diye....ikimizde biran once atlatiriz umarim canim..Bende senin gibiyim ya inşallah cabuk atlatırız
çok geçmiş olsun kızlar çaylarınıza bol bol limon sıkın , vitamin yapıcı şeyler yiyin ve bol sarımsak inşallah iyi gelicektir bunlar tez vakitte iyileşirsiniz umarımCanim ne zormus benim 2 ayda 2.grip vakasi..ama bu defa etkiledi.dogumada bisi kalmadi.korkutuyor tabi ya gecmezse diye....ikimizde biran once atlatiriz umarim canim..
2015 Aralik annelerine bi bakayim dedim bir de ne okuyayim mesaja bakiniz please
¬Arkadaşlar merhaba,
Dün akşam saat 8 gibi kemal Efe'm doğdu. Kendi sancılarım başladı, sabaha karşı gün içinde de devam etti... Son saniyeye kadar herşey çok güzel ve çok rahattı... Kafası çıktığında yırtığım bile yoktu ... Ancak sonra omuzu sıkıştı ve kabus gibi Dakikalar yaşadık... Çok şükür hayata döndürdüler , şu an yoğun bakımda... Dualarınızı eksik etmeyin... Oğlum 5 kilo 60 cm, koğuş ağası gibi yatırıyor yoğun bakımda :)))
masaAllah subhanAllah,barekAllah...biz cucuk doguruyoruz nu bebisten sonra
Ayol sen degil miydin okuma oralari diyen?? Ne diye okuyosun. Zaten suan yusuf yusuf modundayim. Biraz daha dogurmayaymis hastane cikisi okula filan yazdiracakmis galiba. Hay masallah..2015 Aralik annelerine bi bakayim dedim bir de ne okuyayim mesaja bakiniz please
¬Arkadaşlar merhaba,
Dün akşam saat 8 gibi kemal Efe'm doğdu. Kendi sancılarım başladı, sabaha karşı gün içinde de devam etti... Son saniyeye kadar herşey çok güzel ve çok rahattı... Kafası çıktığında yırtığım bile yoktu ... Ancak sonra omuzu sıkıştı ve kabus gibi Dakikalar yaşadık... Çok şükür hayata döndürdüler , şu an yoğun bakımda... Dualarınızı eksik etmeyin... Oğlum 5 kilo 60 cm, koğuş ağası gibi yatırıyor yoğun bakımda :)))
ahahha,aslinda direk konuya bakmiyordum bi tane profile bakiyordum mesajlarinda gordum,sok gecirmem zaman almadiAyol sen degil miydin okuma oralari diyen?? Ne diye okuyosun. Zaten suan yusuf yusuf modundayim. Biraz daha dogurmayaymis hastane cikisi okula filan yazdiracakmis galiba. Hay masallah..
uyandir kocani ovdur canim,baska turlu rahatlanmiyorKızlar ya kalcama bi ağrı saplandi gitmiyor nasıl olacaksam
busra bizi kandirdi kacti,ya da takati yok kuzucugun yazmaya...ikimelegim pert olmustur zaten yazik...umarim ikisinin de sorunu yokturikimelegim umarım i
Maşallah 5kilo 60 cm ve normal doğum. Helal olsun kimse. Allah saglık versin. Şoklardayım
Acabaikimelegim ve @bsrgunes naptı? Haber yok. Meraktayım.
Ayy onu uyandirmaktansa disimi sikarim :)uyandir kocani ovdur canim,baska turlu rahatlanmiyor
ahahha,onlarda da bi naz bi niyaz aksama kadar isyerinde otur otur eve gelince hamileye bakmak zor gelsin...kiniyorum hepsini olmasa da bi cogunlugunu...Ama sukur ki Allah bize vermis bebegi tasima gucunu.dusunsene bi de onlar tasisaydi,nazlarindan niyazlarindan gecilmezdiAyy onu uyandirmaktansa disimi sikarim :)
Ayy canım benim senin o halini sevsinler çok sağol yok yok naz uyku sersemi huysuZluk hepsi bunlarin genel özelliği:) gece gece bi de onla ugrasmaym başımın çaresine bakarm :)ahahha,onlarda da bi naz bi niyaz aksama kadar isyerinde otur otur eve gelince hamileye bakmak zor gelsin...kiniyorum hepsini olmasa da bi cogunlugunu...Ama sukur ki Allah bize vermis bebegi tasima gucunu.dusunsene bi de onlar tasisaydi,nazlarindan niyazlarindan gecilmezdiay kiyamam ya yanimda olsan ben ovardim bu halimlen
sIk disini canim madem,Ozellikle Angarali erkeklerin genel ozelligidir oAyy canım benim senin o halini sevsinler çok sağol yok yok naz uyku sersemi huysuZluk hepsi bunlarin genel özelliği:) gece gece bi de onla ugrasmaym başımın çaresine bakarm :)
Neee 5 kilo mu2015 Aralik annelerine bi bakayim dedim bir de ne okuyayim mesaja bakiniz please
¬Arkadaşlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?