- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
- 133
ahahha,biliyodum boyle tepkiler alacagimi yazarken,kinamayin a kizlar basimiza gelirNeee 5 kilo mu40 ını içerde mi doldurmuş napmış şoka girdim okuyunca
Aynen kınamayalım benim Dr. Um da 42.haftada 4.5 kilo doğurttu geçenlerde anne istiyodu çatısına müsaitti diye keyifle anlattı; ) ama anneyi gördüm rahat benim iki katım vardı dağına göre duman dedim içimdenahahha,biliyodum boyle tepkiler alacagimi yazarken,kinamayin a kizlar basimiza gelir
belin falan agriyormu canim ayaklarini yuksege kaldir yatmaya calis...korkma hem..Kızlar benim 1 saattir kasılmam var hafif irkilmeme neden oluyor ama agrı fazla yok sadece asagı dogru kasılıyor birde ayaklarını göbegimde hissediyorum magnezyum aldım 30 dk oldu bekliyorum benim bebek bu kadar debelenmezdi korkmaya basladım suan gribim birde bu halde doguma girersem yandım ben
yerim o mini mini bebisi...o mini minnacik kizlar neler doguruyor,dedigin gbi dagina gore kar...dalina gore yuk...Allah bizi de kurtarsin bir avazdaAynen kınamayalım benim Dr. Um da 42.haftada 4.5 kilo doğurttu geçenlerde anne istiyodu çatısına müsaitti diye keyifle anlattı; ) ama anneyi gördüm rahat benim iki katım vardı dağına göre duman dedim içimdenben minnacık bir insanım yavruşumda ufak şimdilik
gecen gun benim de oldu,oyle aralikli falan da degil 2.5 saat surekli kasilmam vardi...ama dogurmadim,ayaktayimadet sancısı gibi ama kasıkta degil asagılarda sankı bir şey orayı kazıyor gibi biraz yürücem tam 10 dk da bir oluyor gecen cumarteside olmustu ama daha hafifti inşallah biraz daha dayanır suan hasta oldugumdan onada bulasır dıye cok korkuyorum
insaAllah canim benim..bence de uyandir ne olur ne olmaz..Rabbim hayirlisini versin..bilgi ver mutlaka merak ederimSuan gecti gibi 10 dk sonra tekrar gelir mi bilmiyorum devam eder ve şiddetlenirse eşimi uyandırcam dogum olursa buraya yazarım canım destegin için çok teşekkür ederim uyuma calıscam inşallah iyileşene kadar bekler kızım
oyy sorun var sen ondan dert ediyosun...etme ama bak benim icime hic kotu bsiy gelmiyoİnşallah canım hamileliğin basında dusuk tehditim vardı ben o zamanlar stres yaptım sanırdım megerse sonunda stres yapacakmısım haberim yokmus benim kanamam durmuyor trombosit dusuklugu var gece olur uykumda kanama gelir diyede korkuyorum 2 kere tuvalete gittim kanamam yoktu cok sukur. Dalağım buyukmus o sebep olmus trombosit düşüklüğüne. O yuzden ister istemez korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımızı kucagımıza alıp mis kokularını içimize cekmeyi nasip etsin canım
Aminn inşallah Rabbim yardımcımız olsun inşallah zaten hiç ama hiç korkmuyoruz ki çık cesur olcaz hepimizyerim o mini mini bebisi...o mini minnacik kizlar neler doguruyor,dedigin gbi dagina gore kar...dalina gore yuk...Allah bizi de kurtarsin bir avazda
Canım Rabbim korkularından emin kılsın hayırlı bir sabaha uyan inşallah ,Allah yardımcımız olsunYarın uyandıgımda yazarım dogum yapsam bile eşimin telefondan hastanede girmeye calısırım sağol canım. Şimdi biraz uyumaya calıscam İyi geceler sana :)
Ben bakmiyim mi??ozellıkle ılk kez dogum yapacak arkadaslara kısa bılgıler:
http://www.meleklermekani.com/threa...-nelerdir-diyen-hamis-melekler-buraya.220187/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?