- 21 Mayıs 2015
- 1.009
- 1.351
- 63
- 44
11 seneyi gecmis. Unuttuysam da ayip olmaz sanirim.ehehe.unuttun mu yoksa
ayip olur mu hec11 seneyi gecmis. Unuttuysam da ayip olmaz sanirim.
Baktim ben canim sıkıldı. Daha cok var gibi diriyo. Zira sanci agri namina birsey yok hala...ayip olur mu hecsenin kopegin olsun o sayfalar ac oku bea,sen de faydalan sen de guzel dogur
bence bi anda gelecek senin sancilar,hurma yemeye basladin mi acep...bi de su meryem otunu deneyecek misin?Baktim ben canim sıkıldı. Daha cok var gibi diriyo. Zira sanci agri namina birsey yok hala...
canim kalca agrilarim benim de cok feci oluyor..unutup uyumaya calisiyorum,uyuyorum da..bazen ovduruyorum esini uyandir cidden biraz masaj yapsin.ya da agri kesici al mnoset parol ya da vermidon..ama oncesinde kasiklarina karnina yayiliyor mu agri?Kizlar ben çok kotuyum kalcamda resmen sanci var sol tarafimda uyumaya unutmaya çalıştım ama uykumda sol bacagimi indirsem bagirarak uyanıyorm yururken de çok zor bıçak saplaniyor böyle olan var mi yada fikri olan
Yok yayilmiyor bebek de hareket ediyor ovmalik da değil resmen bi bıçak takılmış oraya hareket etme diyor tuvalete zor gittimcanim kalca agrilarim benim de cok feci oluyor..unutup uyumaya calisiyorum,uyuyorum da..bazen ovduruyorum esini uyandir cidden biraz masaj yapsin.ya da agri kesici al mnoset parol ya da vermidon..ama oncesinde kasiklarina karnina yayiliyor mu agri?
anliyorum seni kalca agrisi cok zordur,aglama canim sinir bozuklugu yapiyor...sifa versin RabbimUyumadan magnezyum aldım fayda etmedi sinirlerim bozuldu ağlıyorm resmen.
Yani bence de beklesin bi iki gun daha...Esin hakliCok az kaldiii. Gel artik oglusum...
Yarin nst randevumuz var. Ama sancidan eser yok hala. Esimde birak yilbasindan sonra gelsin sene kaybetmesin diyor. ☺
Senin de mi aynı şekilde oluyor ağrıanliyorum seni kalca agrisi cok zordur,aglama canim sinir bozuklugu yapiyor...sifa versin Rabbim
evet canim,ben de kalca agrisi normal zamanda da cok yorulunca falan oluyor ama ovdurunca biraz rahatliyorum..hamilelikte de kalsiyum eksikliginden yasadim ara ara...sanki bicakla kesiyorlardi kalcami...ama hep agri kesici aldim cok zorlandikca..bence sen de al bi tane rahatlarsin.en azindan uykuya gecersin..Senin de mi aynı şekilde oluyor ağrı
Eşimi uyandirdim ovdurdum ama yok olmuyor sağol canım seni de yordum tekrar uyumayi denicemevet canim,ben de kalca agrisi normal zamanda da cok yorulunca falan oluyor ama ovdurunca biraz rahatliyorum..hamilelikte de kalsiyum eksikliginden yasadim ara ara...sanki bicakla kesiyorlardi kalcami...ama hep agri kesici aldim cok zorlandikca..bence sen de al bi tane rahatlarsin.en azindan uykuya gecersin..
o zaman agri kesici sart,ic rahatla...gecer ins canim..ne demek iyi geceler...Eşimi uyandirdim ovdurdum ama yok olmuyor sağol canım seni de yordum tekrar uyumayi denicem
Yani bence de beklesin bi iki gun daha...Esin haklisen de Ocak annesi ol biz gibi
Hurma yiyorum. Iki aksamdir geceleri esimle yaklasik 40. 45. Dk yuruyoruz. Meryem otu da kayinvalidede var. Alcam yakinda insallah. Ya da o yapar. Biliyor ne yapildigini canim.bence bi anda gelecek senin sancilar,hurma yemeye basladin mi acep...bi de su meryem otunu deneyecek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?