2016 Ocak AnneLeri..

Kizlar ben çok kotuyum kalcamda resmen sanci var sol tarafimda uyumaya unutmaya çalıştım ama uykumda sol bacagimi indirsem bagirarak uyanıyorm yururken de çok zor bıçak saplaniyor böyle olan var mi yada fikri olan

Kizlar ben çok kotuyum kalcamda resmen sanci var sol tarafimda uyumaya unutmaya çalıştım ama uykumda sol bacagimi indirsem bagirarak uyanıyorm yururken de çok zor bıçak saplaniyor böyle olan var mi yada fikri olan
canim kalca agrilarim benim de cok feci oluyor..unutup uyumaya calisiyorum,uyuyorum da..bazen ovduruyorum esini uyandir cidden biraz masaj yapsin.ya da agri kesici al mnoset parol ya da vermidon..ama oncesinde kasiklarina karnina yayiliyor mu agri?

canim kalca agrilarim benim de cok feci oluyor..unutup uyumaya calisiyorum,uyuyorum da..bazen ovduruyorum esini uyandir cidden biraz masaj yapsin.ya da agri kesici al mnoset parol ya da vermidon..ama oncesinde kasiklarina karnina yayiliyor mu agri?
Yok yayilmiyor bebek de hareket ediyor ovmalik da değil resmen bi bıçak takılmış oraya hareket etme diyor tuvalete zor gittim doğumla alakasi yok sanırım bi de akşam dengemi kaybetmistim sapittim mi bi yerlerimi acaba dra mi gitsem

Senin de mi aynı şekilde oluyor ağrı
evet canim,ben de kalca agrisi normal zamanda da cok yorulunca falan oluyor ama ovdurunca biraz rahatliyorum..hamilelikte de kalsiyum eksikliginden yasadim ara ara...sanki bicakla kesiyorlardi kalcami...ama hep agri kesici aldim cok zorlandikca..bence sen de al bi tane rahatlarsin.en azindan uykuya gecersin..

Eşimi uyandirdim ovdurdum ama yok olmuyor sağol canım seni de yordum tekrar uyumayi denicem

Merhaba gececi hamişler. Ben de yine ağrılı ve uykusuz bir geceyi bitirmek üzereyim. Nerden bulduysam bir grip bulmusum ki sormayın gitsin. Dün baş ve boğaz ağrısına dayanamayinca hastaneye gittim serum bağladılar. Ama şu an dünden beterim. Sıradaki ağrım tüm grip olanlara gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…