Canım Allah yardımcın olsun bi avazda inşallahBenim dogum sancilarim basladi sanirim. Dua edin.
Canım Allah yardımcın olsun bi avazda inşallah
Canım güzelce dinlen o zaman ☺bizimkilerin vakti var daha inşallahKızlar ben iyiyim doğurmadım
Dün sıklaşıncA gittim evet su ama sızıyormuş sancılarım da vardı nstde bir süre gözetim altında durdum şimdi yatıyorum evde doktor sıkıntı yok yat dinlen daha vaktin var dedi
ne sancım var ne kasılmam
Öh aslanım! Masallah..36 hafta itibariyle ben ve göbeğim
Kizlar iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ediyoruz bu aralar biraz yogunluk var yazilanlara cok bakamadim sutumde pek gelmiyor canim sikkin biraz bu arada birisi sezeryanda depent kilotu sormustu bence kesinle super ise yariyor ben can bebe almistim eve ciktik hala kullaniyorum cok rahat[/QUOTE canım bebeğini kokla içine nasıl bir duygu ben çok merak ediyorum ağların herhalde ilk gördüğümde ben de depend kilot aliyim sütun de gelir canım stres yapma mutlulukla bebisini buyut inşallah
Hadi gözün aydin canım...fazlaca yorma kendini.Kızlar ben de dun gittim doktora nstye girdim sancim yok bebegin hareketleri iyi çok şükür 2400 olmusuz 35 den sonra kuveze girmez dikkat et kendine dinlen dedi bir de kordonu boynunda kolye gibi sarmamis ama daha çok değişir dedi bakalım inşallah normal doğum olur tabi sağlıklı olsun da bugün bebegin kıyafetlerini yikadim cok tatlilar sevdimbebek odası da bugun gelecek artik çantamı hazirlayacam hayırlısı bakalım
Sakin dert etme.olan sütun de kesilir.kiminin 3 gün kiminin bi hafta sonra geliyor.moral çok önemli canım.bol su ic.Bi de ayva kaynatip suyunu icirsinler.süt arttirir.son olarak da pompayla çekmeyi dene.sezeryanli bi arkadaşım öyle getirmişti sutunu.Kizlar iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ediyoruz bu aralar biraz yogunluk var yazilanlara cok bakamadim sutumde pek gelmiyor canim sikkin biraz bu arada birisi sezeryanda depent kilotu sormustu bence kesinle super ise yariyor ben can bebe almistim eve ciktik hala kullaniyorum cok rahat
Rezene incir süt yapıyo canım tavsiye ederim benim de yarın sezeryan var büyük ihtimal kilot almıştım kullanamazsın dediler teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda gelir sütün rabbim sağlık versin ikimize deKizlar iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ediyoruz bu aralar biraz yogunluk var yazilanlara cok bakamadim sutumde pek gelmiyor canim sikkin biraz bu arada birisi sezeryanda depent kilotu sormustu bence kesinle super ise yariyor ben can bebe almistim eve ciktik hala kullaniyorum cok rahat
Tek kullanimlik kilotlar da rahat oluyormus normal iç çamaşırı yerine.Sen de haberdar et bizi.şimdiden sağlıklı bi operasyon dilerim.Rezene incir süt yapıyo canım tavsiye ederim benim de yarın sezeryan var büyük ihtimal kilot almıştım kullanamazsın dediler teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda gelir sütün rabbim sağlık versin ikimize de
Dogurmuyosun yaniBenim sabah adet sancısına benzer bir ağrım ve mide bulantım vardı. Şimdiyse yine herşey normal :)
Benimki rahat. Eğer doktor da onun kadar rahat olsa 43. haftada filan gelirdi sanırım :))Dogurmuyosun yanibu arada mide bulantısı da doğumun yaklastiginin belirtisiymis
İğrenç şeyler soyleyip mideni bulandirabilirimBenimki rahat. Eğer doktor da onun kadar rahat olsa 43. haftada filan gelirdi sanırım :))
Mide bulantısının doğumun yaklaştığı belirtisi olduğunu biliyorum. Ama o da geçtii gitti. Sıkıldım artık yaa.. Gerçi daha 38deyiz ama :)
En fazla cikaririm herhalde. Ama muhtemelen çocuğu degil yediklerimiİğrenç şeyler soyleyip mideni bulandirabilirim
Çarşamba gunki randevu nu hatırlatayım o zaman miden bulanmasa da olurEn fazla cikaririm herhalde. Ama muhtemelen çocuğu degil yediklerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?