2016 Ocak AnneLeri..

Canım güzelce dinlen o zaman ☺bizimkilerin vakti var daha inşallah

Kizlar iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ediyoruz bu aralar biraz yogunluk var yazilanlara cok bakamadim sutumde pek gelmiyor canim sikkin biraz bu arada birisi sezeryanda depent kilotu sormustu bence kesinle super ise yariyor ben can bebe almistim eve ciktik hala kullaniyorum cok rahat

Kızlar ben de dun gittim doktora nstye girdim sancim yok bebegin hareketleri iyi çok şükür 2400 olmusuz 35 den sonra kuveze girmez dikkat et kendine dinlen dedi bir de kordonu boynunda kolye gibi sarmamis ama daha çok değişir dedi bakalım inşallah normal doğum olur tabi sağlıklı olsun da bugün bebegin kıyafetlerini yikadim cok tatlilar sevdim bebek odası da bugun gelecek artik çantamı hazirlayacam hayırlısı bakalım

Hadi gözün aydin canım...fazlaca yorma kendini.

Sakin dert etme.olan sütun de kesilir.kiminin 3 gün kiminin bi hafta sonra geliyor.moral çok önemli canım.bol su ic.Bi de ayva kaynatip suyunu icirsinler.süt arttirir.son olarak da pompayla çekmeyi dene.sezeryanli bi arkadaşım öyle getirmişti sutunu.

Rezene incir süt yapıyo canım tavsiye ederim benim de yarın sezeryan var büyük ihtimal kilot almıştım kullanamazsın dediler teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda gelir sütün rabbim sağlık versin ikimize de

Tek kullanimlik kilotlar da rahat oluyormus normal iç çamaşırı yerine.Sen de haberdar et bizi.şimdiden sağlıklı bi operasyon dilerim.

Dogurmuyosun yanibu arada mide bulantısı da doğumun yaklastiginin belirtisiymis
Benimki rahat. Eğer doktor da onun kadar rahat olsa 43. haftada filan gelirdi sanırım :))
Mide bulantısının doğumun yaklaştığı belirtisi olduğunu biliyorum. Ama o da geçtii gitti. Sıkıldım artık yaa.. Gerçi daha 38deyiz ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…