2016 Ocak AnneLeri..

Dogurmuyosun yanibu arada mide bulantısı da doğumun yaklastiginin belirtisiymis
2 haftadır midem bulanıyor benim bulantıya göre 3 kere doğurmam lazımdı sabahalrı hiç aksamadan gün içindede oluyor ama benim kızımın gelmeye nbiyeti yok hafiften kasılmam bile olmuyor :S sanrım biz böyle mutluyuz :)

Dogurmuyosun yanibu arada mide bulantısı da doğumun yaklastiginin belirtisiymis
yaa bende sabahları mide bulantısı yaşıyorum hatta geçen gün kustum , görümcemde 27sinde doğurcaksın diyo çok korkuyorum daha erken diye hazırlıklarımda tam bitmediii ben hazırrr değilim kızlarrrrr dahaaaa

Biz de kontrolden geldik. Bugün 36+0 olduk. Ama kuzumun kafası dikişlere dayanmış. Haftasonu sancı gelmezse pzt nst sonucu çarsamba persembe alırız dedi doktorum. Biraz erken ama yapacak bişi yok. Kilomuz az olucak saglıklı olsun yeter.

Canim cok mu hareketsizsin. Yuruyus gilan yapiyor musun? Benim suan yok ama hareket
siz kaldigim zamanlar agrimaya baslio kalcam
Yok canım hareketsizde değilim geceden beri resmen sancı gibi çekiyorm geceden hafif suan aksine evin içinde yürüyorm yalnız oldugum için korkudan dışarı cikmadim ama ayakta kaldıkça siddetlenecek gibi diye geri oturuyorm

Herkeste hatta her hamilelikte belirtiler farkli oluyor. Benim ilkinde bel agrisindan duramamistim son ay. Bunda hic belim agrimadi. Kalca agrisi da dogumun yaklasmasiyla alakali muhtemelen. Parol alsan biraz hafifler canim belki..

bence mide bulantısı kesin belirti değil ben de 2 haftadır sürekli yaşıyorum hatta bazen kusturuyor bile. şuan kasılmam bile yok hiç hamile değilmişim gibi bebek oynamasa hamileliğimi unutacam . bence gününe yaklaşık doğurursun canım.

UOTE="saskinimanneyim, post: 44290856, member: 680951"]Herkeste hatta her hamilelikte belirtiler farkli oluyor. Benim ilkinde bel agrisindan duramamistim son ay. Bunda hic belim agrimadi. Kalca agrisi da dogumun yaklasmasiyla alakali muhtemelen. Parol alsan biraz hafifler canim belki..[/QUOT
Rahatim şimdilik hafifledi normal ağrı gibi o yüzden almiyorm bekleyim bakalim ama ağlamak geliyor ıçimden doğum yapmak gelmiyor kendimi yılbaşı sonrasina sartlamisim

Son düzenleme:
Canim bıçak batmışda orda kalmis gibi bir agri.. ılık bir dus al rahatlatiyor ben aldim bi nebze rahatladi
o bıçak gece sanki belime kadar battı şimdi bende rahatım biraz biraz da duygusallasmasam ağlıyorm tam olarak neye agladigimi bilmeden yılbaşından sonra doğum istiyorm ama

inşallah cnm ya anım anımı tutmayınca korkuyorum ister istemez

Tek kullanimlik kilotlar da rahat oluyormus normal iç çamaşırı yerine.Sen de haberdar et bizi.şimdiden sağlıklı bi operasyon dilerim.
Çok teşekkür ederim bu aralar yazamıyorum hiç hastaneye hergün gitmekten birazdan tekrar gideceğim ve kesin olacak yarın olup olmayacağım haber veririm inşallah sizlere allah kolay ve normal doğum nasip eder kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…