2016 Ocak AnneLeri..

Rezene çayına bir iki damla çörekotu da arttırıyor tecrübe değil ama yapanı gördüm inşallah artar sıkma canını

Dün akşamdan beri girmedim ne çok sey değişmiş. .kizlar en basta ben gibi grip olanlar umarım daha iyidir.sancisi ağrısı olanlar soğuk kanliliklarini elden birakmasin.ben öyle yapmaya çalışıyorum .panik hicbirsey kazandirmiyor..tabi ilki yasadigimiz icin zor bu soyledigimi yapmak..ama hersey olacagina variyor hayirlisi olsun demeliyiz..bende bugün temizlik var..Yarın kontrolum var.pazar kuzenimin nikahi var ..sonrasinda heran dogurabilirim kendimi hazirladim.

İnşallah sağlıcakla kucagına alırsın miniğini canım dualarımız seninle

Bende grip oldum birde bogaz iltihabı cok kotuyum hastaneye de gittim ilaç yazmadı vitaminli beslen dinlen dedi 2 gundur vitaminli dinlenme Modundayım Allah hepimize şifa versin kafam kazan gibi oldu gripten

İnşallah sağlıcakla kucagına alırsın miniğini canım dualarımız seninle
Çok sağolun kızlar iyiki varsınız yarın doğuma gideceğim sabah 7buçukta hastanede olun demiş doktor inşallah ikimizde sağ salim çıkarız inşallah sizin de normal ve kolay doğumlar olur en kısa zamanda yazarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…