Canim bende kac gundur stresliyim sinirliyim başım agriyor bence kendimizi yipratmayalimo bıçak gece sanki belime kadar battı şimdi bende rahatım biraz biraz da duygusallasmasam ağlıyorm tam olarak neye agladigimi bilmeden yılbaşından sonra doğum istiyorm ama
Ben de çok depresifim bugün. Üşüyorum.. Uykum var..Canim bende kac gundur stresliyim sinirliyim başım agriyor bence kendimizi yipratmayalim
Rezene çayına bir iki damla çörekotu da arttırıyor tecrübe değil ama yapanı gördüm inşallah artar sıkma canınıSakin dert etme.olan sütun de kesilir.kiminin 3 gün kiminin bi hafta sonra geliyor.moral çok önemli canım.bol su ic.Bi de ayva kaynatip suyunu icirsinler.süt arttirir.son olarak da pompayla çekmeyi dene.sezeryanli bi arkadaşım öyle getirmişti sutunu.
Uyu birazcık.. bende cok uykulu moddayimBen de çok depresifim bugün. Üşüyorum.. Uykum var..
Siyatik olabilir miiio bıçak gece sanki belime kadar battı şimdi bende rahatım biraz biraz da duygusallasmasam ağlıyorm tam olarak neye agladigimi bilmeden yılbaşından sonra doğum istiyorm ama
Yipratmamak elde değil ki hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor eldenCanim bende kac gundur stresliyim sinirliyim başım agriyor bence kendimizi yipratmayalim
Siyatik ne oluyor ki ?Siyatik olabilir miii
Oyle canim öyleYipratmamak elde değil ki hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elden
Benim dogum sancilarim basladi sanirim. Dua edin.
Çok teşekkür ederim bu aralar yazamıyorum hiç hastaneye hergün gitmekten birazdan tekrar gideceğim ve kesin olacak yarın olup olmayacağım haber veririm inşallah sizlere allah kolay ve normal doğum nasip eder kızlar
Dün akşamdan beri girmedim ne çok sey değişmiş. .kizlar en basta ben gibi grip olanlar umarım daha iyidir.sancisi ağrısı olanlar soğuk kanliliklarini elden birakmasin.ben öyle yapmaya çalışıyorum .panik hicbirsey kazandirmiyor..tabi ilki yasadigimiz icin zor bu soyledigimi yapmak..ama hersey olacagina variyor hayirlisi olsun demeliyiz..bende bugün temizlik var..Yarın kontrolum var.pazar kuzenimin nikahi var ..sonrasinda heran dogurabilirim kendimi hazirladim.
Midem bulanıyor şimdi deOyle canim öyle
Bendede garip sekilde bugun bulanti var ve sancim var gibi saat tutmuyorum onemsemiyorum artik hayal kırıkligi olur diye bakalim ne olacak:)Midem bulanıyor şimdi de
Hayırlısı :)Bendede garip sekilde bugun bulanti var ve sancim var gibi saat tutmuyorum onemsemiyorum artik hayal kırıkligi olur diye bakalim ne olacak:)
Bir yerde iğne batıyormuş gibi mi? Arkada belin aşağısı Poponun yukarısında saçma bir yerde mi ? Sağda ve ya solda mıKizlarrr kalcamdan gene sancı girdi bana çok fena
Çok sağolun kızlar iyiki varsınız yarın doğuma gideceğim sabah 7buçukta hastanede olun demiş doktor inşallah ikimizde sağ salim çıkarız inşallah sizin de normal ve kolay doğumlar olur en kısa zamanda yazarım inşallahİnşallah sağlıcakla kucagına alırsın miniğini canım dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?