- 19 Ekim 2015
- 455
- 810
- 103
Kalca ile bacagin birlestigi eklemde oluyorsa dogum sancisidir.Kizlarrr kalcamdan gene sancı girdi bana çok fena
Çok sağolun kızlar iyiki varsınız yarın doğuma gideceğim sabah 7buçukta hastanede olun demiş doktor inşallah ikimizde sağ salim çıkarız inşallah sizin de normal ve kolay doğumlar olur en kısa zamanda yazarım inşallah
Sagsalım cıkacaksınız hıc derd etme...Musait oldugunda bebekten ve kendinden haberdar et bizi...Allah kolaylik versin canim
Aklim sende olacak..dua ediyorum senin icin..hersey cok guzel olacak..habersiz birakma..Amin hepimize inşallah
Cok fena cokkkkk......ayni durumdayim....nefes alamiyorum..bogaz berbat.burun tikanik..gogsum dolu hiril hiril...bu ne yaaaaaaa...uyku tutmuyor..klima havayi iyice kurutuyor.sabaha kadar agzim bir karis uyuyorum...dolayisiyla iyilesemiyorum....Bende grip oldum birde bogaz iltihabı cok kotuyum hastaneye de gittim ilaç yazmadı vitaminli beslen dinlen dedi 2 gundur vitaminli dinlenme Modundayım Allah hepimize şifa versin kafam kazan gibi oldu gripten
Senin grip ne lanet çıktı ya,sinir oluyor ve üzülüyorum geçsin artık lütfenCok fena cokkkkk......ayni durumdayim....nefes alamiyorum..bogaz berbat.burun tikanik..gogsum dolu hiril hiril...bu ne yaaaaaaa...uyku tutmuyor..klima havayi iyice kurutuyor.sabaha kadar agzim bir karis uyuyorum...dolayisiyla iyilesemiyorum....
Birde herkes yavas yavas doguma gidiyor sancilaniyor..bu halde olsun istemiyorum ama kismet tabi..bakalim yilbasina kadar kimler hala bekliyor olacak..
evet solda ama çok kötü acile gittim açılma yok rahim kendini hazırlıyor olabilir deyip gonderdi başından serum verdi rahatladim ama şimdi geri sanciyla uyandimBir yerde iğne batıyormuş gibi mi? Arkada belin aşağısı Poponun yukarısında saçma bir yerde mi ? Sağda ve ya solda mı
Gittim nts de sancı çıkmadı acilmada yok yalanci sancidir serum takti aZcik rahatladım çıktım hastaneden şimdi gene başladı çok kötüKalca ile bacagin birlestigi eklemde oluyorsa dogum sancisidir.
Bende de var aynı sıkıntı siyatik. Hamileliğinden önce de olmuş olabilir hamilelikte de. Bir kere ters bi şey yapman yeterli ben unutmuyorum ıslak halı kaldırmıştım o akşam yaşadım ilk bunu sonra hamileliğimde de sık sık oldu hala da oluyor yürütmüyor oturtmuyor yatırtmıyor eşine masaj yaptır tam o bölgeye geçmiyor ama rahatlatıyorevet solda ama çok kötü acile gittim açılma yok rahim kendini hazırlıyor olabilir deyip gonderdi başından serum verdi rahatladim ama şimdi geri sanciyla uyandim
Yaptiriyorm rahatlamiyor ki çok ağladım Mahvoldum yaBende de var aynı sıkıntı siyatik. Hamileliğinden önce de olmuş olabilir hamilelikte de. Bir kere ters bi şey yapman yeterli ben unutmuyorum ıslak halı kaldırmıştım o akşam yaşadım ilk bunu sonra hamileliğimde de sık sık oldu hala da oluyor yürütmüyor oturtmuyor yatırtmıyor eşine masaj yaptır tam o bölgeye geçmiyor ama rahatlatıyor
Doguran yok mu bugun?kizlar nerelerdesiniz.
Hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini alırız. Artik sona yaklaştıkça her gun cok daha heyecanlızeytin gozlu girdi bu sabah doğuma...Ama henüz haber alamadık kendisinden..
Ben bugün yaptirdim catiyi.kanamam falan olmadı canım.acilmamda yok zaten.doğumun başlıyor demek ki.ara ara sıcak dus al.sancılarını takip et.karnında sertlesme de var mi ?mrb arkadaşlar benimde muhtemel tarih 09.01.2016 ama ağrılarım var dün nst de düzenli sancılarım çıktı heran olabilir dedi doktor bu arada çatı muayenesinde kanamam oldu ve 2cm açılma var dedi doktor çatı muayenesinde kanaması olan varmı? dünden beride kasıklarım çok ağrıyo yürüyemiyor
um bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?