He tamam sen de oluyorsun yavaş yavaş demek ki...benimki önder kaplan...çarşamba nöbeti var.ins denk gelirim kendisine.o da çok hevesli beni dogurtmaya :))))) samsun kadın doğumun sitesinde hekim çalışma takvimi var...orda yazıyor acilde kimler var...ona bakıp ona göre gidicem acile :)inş. ya. sancım yok hiç 2 gündür sadece böyle ince bir sızı geliyor ama karnımda kalıyor kasığa kadar inmiyor. sanki midem bozulmuş gibi ama bozulmadı tabi :) değişik bir sızı şeklinde geceleri beni mahvediyor hiç uyuyamıyorum ateş basıyor yan bile yatamıyorum ozaman kasıyor gibi. yürüdüğüm zaman oluyor bende mümkün olduğunca yürümeye calışıyorum. senin doktorun kim ? zeynep hanımın bu hafta nöbeti yok bildiğim kadarıyla bugun ameliyat günü . :)
inş. denk gelirsin canım ya Allah gönlümüze göre versin. bian önce olmaya başlasam iyi olur :) hayırlısı artık yürüyüşlere devam edecem sanrım bende etkili oldu.He tamam sen de oluyorsun yavaş yavaş demek ki...benimki önder kaplan...çarşamba nöbeti var.ins denk gelirim kendisine.o da çok hevesli beni dogurtmaya :))))) samsun kadın doğumun sitesinde hekim çalışma takvimi var...orda yazıyor acilde kimler var...ona bakıp ona göre gidicem acile :)
Aminnnnn insaAllah cnm....hayirlisi olsun ins hakkimizda..inş. denk gelirsin canım ya Allah gönlümüze göre versin. bian önce olmaya başlasam iyi olur :) hayırlısı artık yürüyüşlere devam edecem sanrım bende etkili oldu.
Kaç sene sonra yaptı 2. ÇocuğuAmin canım İnsaAllah...vida yapamam diye düşünme.ablam sezeryandan sonra normal doğurdu..ikisini tatmış biri olarak gene doğursam.normal isterim diyor
Bizim ilçede devlet hastanesi olmadığı için yakın bi ilçede devlet hastanesine gittim bende orası da küçük bi hastane olduğu için doğum yaptırmıyorlarmış kadın doğum bölümüne muayene olmuştum doktor da çok ilgilenmedi malesef ama artık yapacak birşey yok çok şükür oğlum büyüyo 16 günlük oldu rabbim herkese tattırsın bu duyguyu insan bakmaya doyamıyo evladınacanım özeldekiler hemen sezeryan diyor devlettekiler 42 ye 41 e kadar bekletiyor gelirse gelir gelmezse suni diyorlar. özele kalsaydı 3 günlük bebeğim kucağımdaydı. birde korkutuyorlarogret_menim dediği gibi banada sınırda dedi özel hastane kafasından dolayı. ama devletteki doktorlar bekletiyor. zaten düşününce annelerimiz 4 4.5 kilo doğurmuş normal hemde ilk doğumunu evde yapmış annem :) biz korkuyoruz hep hatta korkutuluyoruz :)
3.5 yasındaydı ılk cocuk...2 yıl arayla bıle doguranlar varKaç sene sonra yaptı 2. Çocuğu
Bizim ilçede devlet hastanesi olmadığı için yakın bi ilçede devlet hastanesine gittim bende orası da küçük bi hastane olduğu için doğum yaptırmıyorlarmış kadın doğum bölümüne muayene olmuştum doktor da çok ilgilenmedi malesef ama artık yapacak birşey yok çok şükür oğlum büyüyo 16 günlük oldu rabbim herkese tattırsın bu duyguyu insan bakmaya doyamıyo evladına
2 yıl arayla düşünüyorum bende inşallah olur onu da tatmak isterim3.5 yasındaydı ılk cocuk...2 yıl arayla bıle doguranlar var
Canım Allah yardimcin olsun nereye gidiyorsun...bizi de bilgilendirçok garip bir duygu allahım ya içimde garip bir duygu var korkuyla karışık annneeeee
Hadi ya, S.Kardeş mi nöbetçi bugün?? Ne diyor muayene etti mi?Allahım yaa nöbetçi doktor en korkutğum doktormuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Bir avazda dogurursun inşallah. .Hep olumlu düşün.kızlar kanamam oldu halada oluyor suyla karışık geliyor. hastaneye gidceğiz mecbur hiç sancım yok çünkü dua edin bana çok acı çekmeden kurtulayım.
Allah kolaylık versin bi anda kurtulmayı nasip etsinAllahım yaa nöbetçi doktor en korkutğum doktormuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Canimm Allah yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninleAllahım yaa nöbetçi doktor en korkutğum doktormuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Allah kolaylık versin. .Sağlıkla kavuştursun bebegine ...çok garip bir duygu allahım ya içimde garip bir duygu var korkuyla karışık annneeeee
Ins canim...hayirlisi olsunBizde bugün doktordaydik. Nst kasılma cikinca altan baktı. Bir sıkıntı yokmuş ama iltihabın cok dedi fitil verdi.18nede sezeryan randevusu 38 5 olcak. Inşallah o zamana kadar bir sıkıntı olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?