2016 Ocak AnneLeri..

inş. ya. sancım yok hiç 2 gündür sadece böyle ince bir sızı geliyor ama karnımda kalıyor kasığa kadar inmiyor. sanki midem bozulmuş gibi ama bozulmadı tabi :) değişik bir sızı şeklinde geceleri beni mahvediyor hiç uyuyamıyorum ateş basıyor yan bile yatamıyorum ozaman kasıyor gibi. yürüdüğüm zaman oluyor bende mümkün olduğunca yürümeye calışıyorum. senin doktorun kim ? zeynep hanımın bu hafta nöbeti yok bildiğim kadarıyla bugun ameliyat günü . :)

He tamam sen de oluyorsun yavaş yavaş demek ki...benimki önder kaplan...çarşamba nöbeti var.ins denk gelirim kendisine.o da çok hevesli beni dogurtmaya :))))) samsun kadın doğumun sitesinde hekim çalışma takvimi var...orda yazıyor acilde kimler var...ona bakıp ona göre gidicem acile :)

inş. denk gelirsin canım ya Allah gönlümüze göre versin. bian önce olmaya başlasam iyi olur :) hayırlısı artık yürüyüşlere devam edecem sanrım bende etkili oldu.

Amin canım İnsaAllah...vida yapamam diye düşünme.ablam sezeryandan sonra normal doğurdu..ikisini tatmış biri olarak gene doğursam.normal isterim diyor
Kaç sene sonra yaptı 2. Çocuğu
Bizim ilçede devlet hastanesi olmadığı için yakın bi ilçede devlet hastanesine gittim bende orası da küçük bi hastane olduğu için doğum yaptırmıyorlarmış kadın doğum bölümüne muayene olmuştum doktor da çok ilgilenmedi malesef ama artık yapacak birşey yok çok şükür oğlum büyüyo 16 günlük oldu rabbim herkese tattırsın bu duyguyu insan bakmaya doyamıyo evladına

3.5 yasındaydı ılk cocuk...2 yıl arayla bıle doguranlar var

Kizlarrrr herkese kocaman selamlarr bebek dogunca zor oluyormus buraya girmek okuyabildigim kadar okudum biz bugun 19 gunluk olduk minnakim biraz gazli onun haricinde cok sukur iyiyiz benimde ilk 3 gunum sut bakimindan zor gecti biberona alismasin diye mamayi kasikla veriyorduk ama esim doymuyor diye biberon verdi sonra sutum geldi 2 gunluk bebege biberonu unutturmak icin tum gun ugrastim sukur unuttu mamayida biberonuda rafa kaldirdik ama gogus uclarim cok fena aciyor lansinoh kullaniyorum ama yinede gecmiyor sut yapmasi icin kesinlikle elma suyu , rezene ve eti oneriyorum bide eczanede anne cayi diye bir cay satiliyor ne zaman icsem gogsum beton gibi oluyor tavsiye ederim

Allahım yaa nöbetçi doktor en korkutğum doktormuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bizde bugün doktordaydik. Nst kasılma cikinca altan baktı. Bir sıkıntı yokmuş ama iltihabın cok dedi fitil verdi.18nede sezeryan randevusu 38 5 olcak. Inşallah o zamana kadar bir sıkıntı olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…