2016 Ocak AnneLeri..

Yaa doğurmayan 3 kişi mi kaldık? Kesin en sona ben kalırım. Off yaa ! Yarın Dr randevum var, nolur hazır gitmisken doguruversem

Günaydın kızlar bebekleri olanların gözü aydın sağlıkla buyurun inşallah ben de beklemedeyim 37 haftadayim inşallah daha bekler bebeğim taşındık yerlesemedim daha hic sisligim yoktu elim Ayağım sisti mahvoldum kaç gündür ne zormus bu halde taşınması inşallah bir kaç hafta daha bekler bebeğim boyle doğuma gitsem yerinden kalkamam hayırlısı artik :)

Eşim ağır grip geciriyo perişan olduk kaç gundur bende şu ara dua ediyorum haftasonuna kadr gelmesinde toparlanalim diye , feci halsizlik ve uykusuzluk çekiyorum çünkü hazır hissetmiyorum hiç kendimi Allah yardımcımız olsun hepimizin kızlar hepinize dua ediyorum

Kızlar çok moralim bozuk. Dr cuma gün sezeryan dedi.4250 olmuş, doguramazsin diyo.
Yapma ya niye bu dr.larin hepsi son dk sezeryan diyo ya bakalım 4250 dogcak mi cidden yani hakkınızda hangisi hayirliysa o olsun gerekiyorsa sezeryanda yapılmalı tabiki ama son ana kadar normal için ugrasilsa keşke

Yapma ya niye bu dr.larin hepsi son dk sezeryan diyo ya bakalım 4250 dogcak mi cidden yani hakkınızda hangisi hayirliysa o olsun gerekiyorsa sezeryanda yapılmalı tabiki ama son ana kadar normal için ugrasilsa keşke

Çok moralim bozuk, cok Üzgün ve endişeliyim. Saat 5 te başka bi Dr dan randevu aldım. Eğer o da aynı şeyi söylerse dogum hastanesine gorunecegim bir de. Ben sezeryan istemiyorum ve cok korkuyorum. Bana dua edin kızlar lütfen... Herşey normal olsun nolur

Canim dua ederiz tabi ama kendine o kadar sıkıntı etme Allah saglik versin gerisi bos bende sezeryan oldum normal istiyodum olmadi ama inan hic uzulmedim 2. Gunu ayaktaydim hicbir sıkınti yasamadim sukur korkacak hicbirsey yok eminim soylenenden zayif dogacak ama Allahtan hayirlisi

Canım bizde de aynı durum söz konusu.ozeldeki çatin sınırda diyor.devletteki doktorum iki hafta önce 5600 gram çocuk dogurtmus senimi dogurtamicam diyor...ve devlet sıkıntı yoksa 4500 e kadar normali destek liyor...aklında olsun.Ben de bu yüzden devlete geçtim.Ama kendini paralama normal olsun diye.son dakka tuttun bisiy çıkar yine mecbur kalırsın sezeryana.hayirlisini iste

Aynen bende senin gibi düşünüyorum.. Eşim epidural normal yapalım istiyordu ben sancı çekmeyeyim diye ama ben kendimi 9 aydır buna hazırlıyorum istemem dedim ama dün ısrarla doktoruma sordurdu.. Doktorum tavsiye etmiyorum herşey doğal olmalı siz illaki isterim derseniz o ayrı tabi ama normal doğumdan önce anne adayının yürümesi lazım epidural buna engel deyince vazgeçtik . Tabi o süreç neyi gösterir bilemem ama mecbur kalmadıkça ben doğal olmayan hiçbir şeyi istemiyorum.. Doktorumuz sezeryanı anlatırken olmayan meyveyi dalından koparmak yada kozalağı kelebek olmamışken yırtmak olarak tanımlıyor. Böyle olunca da süt problemi bebeğin bağışıklık sistemi gelişmemiş oluyor diyor...

Benim doktorum özel.. Daha evvelde söyledim sanırım İzmir de doğal doğum merkezine gidiyorum.. (EKADOM)
Çatı muayenesi bile yapılmadı bana .. Alttan muayene olmadım .. Sadece çatımı doğuma hazırlayacak hareketler verdi doktorum ve yağ ile vajinal masaj yapıyor eşim yırtılma olmaması için..

hakkında en hayırlı olan neyse o olsun inşallah canım hiç sıkıntıya girme gözük başka dr.lara onlarda aynı şeyi söylerse hiç sıkılma evladına kavuşacağın için sevin

zerrin09 canım seni merak ediyordum ben de..nasılsın varmı bi gelişme?
Valla hiçbir gelişme yok canım... Dün doktordaydık keyfi yerinde paşanın.. Beklemedeyiz ayın 24 üne kadar bekleyeceğiz.. Bugün 40+3 olduk ..Ama ne bir sancı ne bir kanama ne de su.... 3,500-4,000 kilo arasında doğacak diyor doktorum...Herşeyimiz hazır onu bekliyoruz. Birde benim erken doğum riskim vardı bakarmısın.. 27. haftadan beri gün sayıyorduk aman daha olmasın diye şimdi çağırıyoruz gelmiyor paşam... Canı ne zaman isterse keyfi bilir artık... Ama rahatımız yerinde sağlığımız yerinde çok şükür önemli olan da bu.. Sen nasılsın.. Benimde aklım sende biliyor musun günler aynı olunca acaba hangimiz daha önce doğuracak diye merak ediyorum.. Her foruma girdiğimde sana bakıyorum hemen..

aynen öyle ben sezeryanla doğum yaptığım için bağışıklık sistemi için ilaç kullanıyorum normal olup sağlıkla olması varken bebeğime doğar doğmaz ilaçlar başladık sadece sezeryan olması değil bu konu da üzüyo beni inşallah doğum yapmayan arkadaşlar hayırlı normal doğum yapıp bi avazda kurtulurlar

Kızlar 38. Haftada suyum geldi. 20 sinde bekliyoduk halbuki. Çatı muayenesi yaptılar doğum öncesi gerçekten muayeneyi yapandan yapana fark bar sanırım. Normal doğum yapamazmışım anladım. Epidural oldum. Ertesi gün yürüyerek taburcu oldum. Herşeyin doğali en makbul kesinlikle normal şansınız varsa drneyin. Ama kiloluyda kesik sonrası atılan dikişlerde epidural kadar hatta daha fazla can yakabilir. Epidural çatı muayenesi yanında hiçmiş anladım. Demek istwdiğim şu ki eğer sezryan olacaksanı mecburi kendinizi hç üzmeyin keyfini çıkarın bwbğinizin gelişini. Aytıca şimdiden uyku depolayın. Allah bir nefeste kurtarsın inşallah hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…