2016 Ocak AnneLeri..

bu ayın sonunda gidicem doktora ne bileyim içime şüphe düştü :) hissetmem gerek diyolar kafam karıştı size bi sorayım dedim bide cinsiyeti belli değil hala sanırım kız kızlar daha geç hareketlenirmiş ya

Selam millett!! Malum üçüncü aylarımızı bitirdik, bitiriyoruz. Doktorlar ilk üç ardan sonra hamilelikte düzenli egzersizi öneriyorlar. Özellikle normal doğum düşünen hamileler için. Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri her gün yarım saat (sağlığım el verdikçe) düzenli yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Düzenli egzersiz yapan arkadaşlar var mı neler yapıyorsunuz?

birde bana yazılan cevaplara da bakamıyorum yeni yeni kullanmaya başladım siteyi yardımcı olursanız sevinirim birde doktotrum başka bir hastaneye geçiyomuş çok canım sıkıldı

kızlar bugün sonuçları aldım çok şükür ikili testin, doktorum iyi çıkmış dedi, yorumlamaya çağırmasını hep yanlış anladım sandım ki acaba bir şey mi var :)) meğerse sonuç iyi çıksa bile bazen bebekte down sendromu olabiliyormuş,çok düşük bir risk dedi ama bazı anneler çok evhamlı olduğundan ikili test iyi çıksa da amnosentes istiyorlar diye yorumlamak istemiş birde iyi çıksa bile bazı doğumlarda binde bir bile olsa Allah korusun down sendromu olabiliyormuş, ozamanda anne bize neden diğer testi söylemediniz biz yapardık dediğinde zan altında kalıyoruz falan dedi,yani doktoru yanlış anlamışım prosodür gereğiymiş hepsi,sonuç iyiymiş çok şükür :)))

ama ben değerlere bakınca anlamadım.
PAPP-A = 1.96 diyor bunu anlamadım kızlar.

Trisomy 13/18+NT = 1/10000 Cut off değerin altında diyor. bu arada doktor pipisi var dedi sanırım erkekmiş tabi 17.haftada kesin sonuç dedi :))

Hayirlisi olsun canim allah saglikls sihatle doğurmayi nasib etsn :)) darisi basima inşallah

benim kafam bugun çok karıştı. geçen hafta salı günü ikili testi yaptırdım özel hastanede 1,43 çıktı ense kalınlığı. bugun devlette baktırdım randevum vardı 0,7 çıktı. cihazdan chaza değişklik olurmu dedim olabilir dedi. özelde baktırdığın kaç dedi 1,43 dedm. okadr oynamaz o işte bi yanlışlık var dedi. :S ben şimdi hangisine inancam napim ben şimdi :S

kızlar selam siz tecrübelisiniz daha ilk gebeliğim benim bişey sorcam.sol kasığımda arada bir zonklama tarzında ağrı oluyor bu normal mi kızlar? bir kaç saniye süren biraz zorlayan bir ağrı ama işte normal ağrı değil zonklama gibi

Çokk normaş cnm eğilip kalkma pek dinlen uzan daha çok minik 2 . gebeliğim buda yeni geçti ağrılarım

Çokk normaş cnm eğilip kalkma pek dinlen uzan daha çok minik 2 . gebeliğim buda yeni geçti ağrılarım
hep dinleniyorum zaten canım.senin ağrılarında mı zonklama gibiydi? içimi rahatlattın çok sağol canım.sağlıkla al bebişini kucağına inşallah

Gozunaydin canim:)

hep dinleniyorum zaten canım.senin ağrılarında mı zonklama gibiydi? içimi rahatlattın çok sağol canım.sağlıkla al bebişini kucağına inşallah
Doktor tutunurken olur bwğlar geriliyo dedi ama önlrm olarak tuvalet haricinde kalkma dedi ayağının altına yastık al hafifliyo

kım dıyor? daha ne hıssetmesı :=)herkes her sey der
aldırıs etme

bende ocak ayinda anne olacaktim, ama nasip olmadi. Allah sizlere nasip etsin.

Allah hayırlısını tez zamanda nasip etsin üzülme canım ..

Hayırlı geceler hanımlar ben bi kaç zamandır yoktum Şükürler olsun ki annelerimizden iyi haberler var bende bu hafta azar azar yedim evden dışarı adım attım sütyen almak için sözde ama beni görseniz indirimleri görünce kendimi kaybettim bayılacağım artık oturarak bakıyorum eşyalara tansiyonum Düşüyor dükkandan elemanları arayıp ayran getirin eniştemize demeyin diyorum ama sonra çıktı acısı tabi kim diyor sen o kadar dolan diye
Göğüslerim fazla Büyüdü benim 80c oldum zor buldum sütyen de zaten ve kilo almışım Şükürler olsun ki kaybettiğim 13 kilodan sonra 800 gram almışım vücudum mu Aldı yoksa göğüsler Sıvı kan artışımı bilemem ama en azından sevindim :)

selam kızlar doktorum başka bir hastaneye geçiyor bende mecburen doktor değiştircem kafam çok karışık gebeliğimin 3. ayını bitirdim bu saatten sonra doktor değiştirmemin sakıncası olur mu acaba

selam kızlar doktorum başka bir hastaneye geçiyor bende mecburen doktor değiştircem kafam çok karışık gebeliğimin 3. ayını bitirdim bu saatten sonra doktor değiştirmemin sakıncası olur mu acaba

Yok canim niyebsiknti olsn iyi arastr doktorunun gittigi hastaneye gidemiyorsan doktoruna danis belki bi doktor onerir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…