2016 Ocak AnneLeri..

Yok canim niyebsiknti olsn iyi arastr doktorunun gittigi hastaneye gidemiyorsan doktoruna danis belki bi doktor onerir
benim annem devlette personel devlet hastanesine gidiyodum şimdi doktor özel bi hastaneye geçti fiyat konusunda baya yüksek o kadarını karşılamak sıkıntı yaratır biraz başka iyi doktorlar var

benim annem devlette personel devlet hastanesine gidiyodum şimdi doktor özel bi hastaneye geçti fiyat konusunda baya yüksek o kadarını karşılamak sıkıntı yaratır biraz başka iyi doktorlar var

Iyi o zamn sknti olmaz iyi doktor bulduğun surece bende daha iki aylk ama 2 dktr degstrdm nerde rahat ediyosan oyle yap canim

Merhaba kızlar hamile annelerimize sormak istediğim bisey var. Adetime 9-10 gun kaldı bu sabah alt karın bölgemde bi Ağrı kasılmalar oldu 2-3 dkka kadar yataktan kalkamadim.Adetime daha cok varken olabilir mi boyle bisey ???

Merhaba kızlar hamile annelerimize sormak istediğim bisey var. Adetime 9-10 gun kaldı bu sabah alt karın bölgemde bi Ağrı kasılmalar oldu 2-3 dkka kadar yataktan kalkamadim.Adetime daha cok varken olabilir mi boyle bisey ???

Bazen benimde böyle oluyordu bu son dönemler de stresli zamanlar ya da üzüldüğünüz oldu mu benim öyle oluyordu ağrılarım , bi kaç gün daha bekle erken gebelik testleri var onlardan alırsın

Bazen benimde böyle oluyordu bu son dönemler de stresli zamanlar ya da üzüldüğünüz oldu mu benim öyle oluyordu ağrılarım , bi kaç gün daha bekle erken gebelik testleri var onlardan alırsın
Yok canım cok sukur bi Sıkıntımız akıntım var bide su gibi ıslaklık hissediyorum

Hayırlı olsun hanımlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)

Canim Bende ikisinede gittim.devlette ayni gun 1.1 mm Cikti.anadoluda 1.2 Cikti.devletin ultrasonunda bisi yok bence.iki durumdada Problem yok ki hem bebisin ense kalinliginda...bence hangisine istiyosan Ona Inan :) bu arada ben Bidaki kontrolume Medicana Cazip Ustune gidecegim kismetse.Anadolunun devletten farki yok..

Elifim cok sevindim.dedim ben sana bosa evham yapiyosun :))) hayirlica gelsin bebucuk...yer onu teyzosu :*

Canim ben Su ana kadar 2 ozelde 3 devlette 5 doktor tanidim.6.si Yolda :))) niye sorun olsun ki...35. Haftadan sonra bile doktor Degistiren var...daha 3.aydasin.insaAllah iyi Bi doktor bulursun

ayy canım benim sağol ya valla nefes aldım çok şükür canım :)) bu arada erkek dedi büyük ihtimal canım :)
Sen de sol yumurtlayicilardandin sanirim dimi canim :) beNim bebis hep solda toplaniyor karnimda.doktorda solda buluyor.haftaya bugun randevum var.tam olarak söyler belki cinsiyetini.

Sen de sol yumurtlayicilardandin sanirim dimi canim :) beNim bebis hep solda toplaniyor karnimda.doktorda solda buluyor.haftaya bugun randevum var.tam olarak söyler belki cinsiyetini.

aynen canım soldandı, söyler bence de en azından tahmin eder, benim doktor pipisi var dedi ama kesin sonuç için 17.hafta dedi garanti olsun diye,senin pıtırcığı da merak ettim ya :))

aynen canım soldandı, söyler bence de en azından tahmin eder, benim doktor pipisi var dedi ama kesin sonuç için 17.hafta dedi garanti olsun diye,senin pıtırcığı da merak ettim ya :))
Bana da gecen hafta erkeğe benziyor dedi ama bu haftalarda cok degisiyor Tabi.ıki cinsiyetinde organı benziyor bu haftalarda.haftaya gidecegim doktorun cinsiyet tahmini tutuyor genelde...belki kiza dönmüştür,gidim ogreniyim :)))

Bana da gecen hafta erkeğe benziyor dedi ama bu haftalarda cok degisiyor Tabi.ıki cinsiyetinde organı benziyor bu haftalarda.haftaya gidecegim doktorun cinsiyet tahmini tutuyor genelde...belki kiza dönmüştür,gidim ogreniyim :)))

ayy kıyamam ona ya :)) yeterki sağlıklı olsunlarda Allahım inşallah :))

Benimki hep ortalarda (( ay bu çocuk beni mahvetti böyle hep bi cinsiyet gösterecek altı üstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…