benim annem devlette personel devlet hastanesine gidiyodum şimdi doktor özel bi hastaneye geçti fiyat konusunda baya yüksek o kadarını karşılamak sıkıntı yaratır biraz başka iyi doktorlar varYok canim niyebsiknti olsn iyi arastr doktorunun gittigi hastaneye gidemiyorsan doktoruna danis belki bi doktor onerir
benim annem devlette personel devlet hastanesine gidiyodum şimdi doktor özel bi hastaneye geçti fiyat konusunda baya yüksek o kadarını karşılamak sıkıntı yaratır biraz başka iyi doktorlar var
sağol canım bugün dra gidiyorum ilk kez bakalım ne olacak merak ediyorumDoktor tutunurken olur bwğlar geriliyo dedi ama önlrm olarak tuvalet haricinde kalkma dedi ayağının altına yastık al hafifliyo
Merhaba kızlar hamile annelerimize sormak istediğim bisey var. Adetime 9-10 gun kaldı bu sabah alt karın bölgemde bi Ağrı kasılmalar oldu 2-3 dkka kadar yataktan kalkamadim.Adetime daha cok varken olabilir mi boyle bisey ???
Yok canım cok sukur bi Sıkıntımız akıntım var bide su gibi ıslaklık hissediyorumBazen benimde böyle oluyordu bu son dönemler de stresli zamanlar ya da üzüldüğünüz oldu mu benim öyle oluyordu ağrılarım , bi kaç gün daha bekle erken gebelik testleri var onlardan alırsın
Amiinn insallahHayırlı olsun hanımlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Canim Bende ikisinede gittim.devlette ayni gun 1.1 mm Cikti.anadoluda 1.2 Cikti.devletin ultrasonunda bisi yok bence.iki durumdada Problem yok ki hem bebisin ense kalinliginda...bence hangisine istiyosan Ona Inan :) bu arada ben Bidaki kontrolume Medicana Cazip Ustune gidecegim kismetse.Anadolunun devletten farki yok..benim kafam bugun çok karıştı. geçen hafta salı günü ikili testi yaptırdım özel hastanede 1,43 çıktı ense kalınlığı. bugun devlette baktırdım randevum vardı 0,7 çıktı. cihazdan chaza değişklik olurmu dedim olabilir dedi. özelde baktırdığın kaç dedi 1,43 dedm. okadr oynamaz o işte bi yanlışlık var dedi. :S ben şimdi hangisine inancam napim ben şimdi :S
Elifim cok sevindim.dedim ben sana bosa evham yapiyosun :))) hayirlica gelsin bebucuk...yer onu teyzosu :*kızlar bugün sonuçları aldım çok şükür ikili testin, doktorum iyi çıkmış dedi, yorumlamaya çağırmasını hep yanlış anladım sandım ki acaba bir şey mi var :)) meğerse sonuç iyi çıksa bile bazen bebekte down sendromu olabiliyormuş,çok düşük bir risk dedi ama bazı anneler çok evhamlı olduğundan ikili test iyi çıksa da amnosentes istiyorlar diye yorumlamak istemiş birde iyi çıksa bile bazı doğumlarda binde bir bile olsa Allah korusun down sendromu olabiliyormuş, ozamanda anne bize neden diğer testi söylemediniz biz yapardık dediğinde zan altında kalıyoruz falan dedi,yani doktoru yanlış anlamışım prosodür gereğiymiş hepsi,sonuç iyiymiş çok şükür :)))
ama ben değerlere bakınca anlamadım.
PAPP-A = 1.96 diyor bunu anlamadım kızlar.
Trisomy 13/18+NT = 1/10000 Cut off değerin altında diyor. bu arada doktor pipisi var dedi sanırım erkekmiş tabi 17.haftada kesin sonuç dedi :))
Canim ben Su ana kadar 2 ozelde 3 devlette 5 doktor tanidim.6.si Yolda :))) niye sorun olsun ki...35. Haftadan sonra bile doktor Degistiren var...daha 3.aydasin.insaAllah iyi Bi doktor bulursunbenim annem devlette personel devlet hastanesine gidiyodum şimdi doktor özel bi hastaneye geçti fiyat konusunda baya yüksek o kadarını karşılamak sıkıntı yaratır biraz başka iyi doktorlar var
Elifim cok sevindim.dedim ben sana bosa evham yapiyosun :))) hayirlica gelsin bebucuk...yer onu teyzosu :*
Sen de sol yumurtlayicilardandin sanirim dimi canim :) beNim bebis hep solda toplaniyor karnimda.doktorda solda buluyor.haftaya bugun randevum var.tam olarak söyler belki cinsiyetini.ayy canım benim sağol ya valla nefes aldım çok şükür canım :)) bu arada erkek dedi büyük ihtimal canım :)
Sen de sol yumurtlayicilardandin sanirim dimi canim :) beNim bebis hep solda toplaniyor karnimda.doktorda solda buluyor.haftaya bugun randevum var.tam olarak söyler belki cinsiyetini.
Bana da gecen hafta erkeğe benziyor dedi ama bu haftalarda cok degisiyor Tabi.ıki cinsiyetinde organı benziyor bu haftalarda.haftaya gidecegim doktorun cinsiyet tahmini tutuyor genelde...belki kiza dönmüştür,gidim ogreniyim :)))aynen canım soldandı, söyler bence de en azından tahmin eder, benim doktor pipisi var dedi ama kesin sonuç için 17.hafta dedi garanti olsun diye,senin pıtırcığı da merak ettim ya :))
Bana da gecen hafta erkeğe benziyor dedi ama bu haftalarda cok degisiyor Tabi.ıki cinsiyetinde organı benziyor bu haftalarda.haftaya gidecegim doktorun cinsiyet tahmini tutuyor genelde...belki kiza dönmüştür,gidim ogreniyim :)))
Aynen kuzum.tek derdim artik alışverişi cinsiyete gore yapmak.tulumlar aldim,ılk oyuncakklar,battaniye falan.hep unisex...doktor bisi derse haber ederim teyzesiayy kıyamam ona ya :)) yeterki sağlıklı olsunlarda Allahım inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?