2016 Ocak AnneLeri..

Aynen kuzum.tek derdim artik alışverişi cinsiyete gore yapmak.tulumlar aldim,ılk oyuncakklar,battaniye falan.hep unisex...doktor bisi derse haber ederim teyzesi

aynen canım haber et ya mutlaka :) ben bişey alamaıyorum eşim yüzünden,bir arkadaşının eşi 5 aylıkken bebeğin kalbi durmuş ve onlar her şeyini hazır etmişler ama kalbi durmuş malesef, eşimde çok etkilenmiş sanırım bu olayda, o yüzden aldırmıyor hiç bişey ama ben gizli aldım valla tulum falan bikaç tane sonra gördü sevindi ama bir daha alma dedi, 7 aylık olsun ozaman dedi ama ben heves ediyorum anlamıyor (

ayy canım benim sağol ya valla nefes aldım çok şükür canım :)) bu arada erkek dedi büyük ihtimal canım :)
Hayirli olsun canim cok sevindim saglikli sihatli olsunlar ay hep soldan yumurtlayanlarin erkek bende soldan yumurtladim acaba mi diyorum insallah hakkimizda hayirlisi olsun bende haftaya carsamba ogrenicem insallah ense kalinligi kacti acaba

Hayirli olsun canim cok sevindim saglikli sihatli olsunlar ay hep soldan yumurtlayanlarin erkek bende soldan yumurtladim acaba mi diyorum insallah hakkimizda hayirlisi olsun bende haftaya carsamba ogrenicem insallah ense kalinligi kacti acaba

amin canım ,canım kağıtta 1/1000 yazıyor diğer tarafta 1/5 yazıyor hangisi oluyor onu bilmiyorum, doktor değerler normal dedi ama sormak aklıma gelmedi :)

Slm kizlar cinsiyet konuşulmaya baslamis nerdeyse herkes erkek mi ne benimde soldan buluyor doktor yine kiz senesini kaçırdım galiba öncelikle saglikli olsun tiroiden dolayi canim sıkkın biraz.sıkıntı olmamıştir inşallah. Sağlıklı günler hepinize. .

Ilk bebeginizmi ikincimi bu sene evet erkek senesi galiba hep erkek duyuyoruz hayirlisi olsun seninde canim birde cogunluk soldan yumurtlama bende dahil bakalin ne olcak

Ilk bebeginizmi ikincimi bu sene evet erkek senesi galiba hep erkek duyuyoruz hayirlisi olsun seninde canim birde cogunluk soldan yumurtlama bende dahil bakalin ne olcak
Canim ikinci.oglum ocak2013 dogumlu o senede hep erkekti. Birde kiz olsun diyoduk .kısmet artik. Bundada mide bulanti falan olmadi.

Kuzum esin hakli,içten içe heves ediyordur da mantıklı dusunuyor.benimki de Tam tersi,ogrensek de baslasak alisverislere modunda..kendime bisi almak istemiyorum artik.hep bebek mağazalarındayim,analık fedakarlikmis,ahaha,ne yaptıysam havama bak :)

evet canımm. bakalım 3 hafta sonra tekrar gideceğim hem devlete hem özele bakalım nolacak. ikili teste bugun yarın çıkar herhalde.

bir ben mi sağdan yumurtlamışm ? benim kızım olacak herhalde :) hem içime öle doğuyor hem de her gören senin kızın olacak diyorlar birazcık popişim genişlemiş :)

Sedacik hamilelik takvimini profiline neden eklemedin canim sen hala...ogrende bize de haber et cinsiyetini...

benim soruma da kimse cvp vermesin zaten :)

benim annem devlette personel devlet hastanesine gidiyodum şimdi doktor özel bi hastaneye geçti fiyat konusunda baya yüksek o kadarını karşılamak sıkıntı yaratır biraz başka iyi doktorlar var
ANNEM KONUŞCAK BAKALIM DOKTORLA Bİ TANE DAHA İYİ Bİ DOKTOR VARMIS ONA GİDİDCEM OLMAZSA

Canim ben Su ana kadar 2 ozelde 3 devlette 5 doktor tanidim.6.si Yolda :))) niye sorun olsun ki...35. Haftadan sonra bile doktor Degistiren var...daha 3.aydasin.insaAllah iyi Bi doktor bulursun
İLK HAMİLELİĞİM OLDUĞU İÇİN BİRAZ ENDİŞELİYİM BU KONULARDA BİDE DOKTORUMDAN ÇOK MEMNUNDUM AMA ANNEM PERSONEL OLUNCA DİĞER DOKTORLARDA İLGİLENİYODU BİR TANE DAHA DOKTOR VARMIS İYİ ONA GEÇİÇEM SANIRIM

ay canım benim eşimde aynı herşeyi son ay alacak mübarek:) ay diyorum şu ne güzel alalım son ay alırız, ay bu lazım alalım son ay alırız:) alem bu adamlar yaaa. insan anne olunca kaybetme korkusu daha da artıyor allah hiç kimseye hiçbirimize böyle kötü şeyler yaşatmasın hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah

Yahu anlamadım okuyorum okuyorum hep erkek bende soldan yumurtladım bmkide mi erkek :) kızlar nerdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…