- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
Aynen kuzum.tek derdim artik alışverişi cinsiyete gore yapmak.tulumlar aldim,ılk oyuncakklar,battaniye falan.hep unisex...doktor bisi derse haber ederim teyzesi
Hayirli olsun canim cok sevindim saglikli sihatli olsunlar ay hep soldan yumurtlayanlarin erkek bende soldan yumurtladim acaba mi diyorum insallah hakkimizda hayirlisi olsun bende haftaya carsamba ogrenicem insallah ense kalinligi kacti acabaayy canım benim sağol ya valla nefes aldım çok şükür canım :)) bu arada erkek dedi büyük ihtimal canım :)
Hayirli olsun canim cok sevindim saglikli sihatli olsunlar ay hep soldan yumurtlayanlarin erkek bende soldan yumurtladim acaba mi diyorum insallah hakkimizda hayirlisi olsun bende haftaya carsamba ogrenicem insallah ense kalinligi kacti acaba
Ilk bebeginizmi ikincimi bu sene evet erkek senesi galiba hep erkek duyuyoruz hayirlisi olsun seninde canim birde cogunluk soldan yumurtlama bende dahil bakalin ne olcakSlm kizlar cinsiyet konuşulmaya baslamis nerdeyse herkes erkek mi ne benimde soldan buluyor doktor yine kiz senesini kaçırdım galiba öncelikle saglikli olsun tiroiden dolayi canim sıkkın biraz.sıkıntı olmamıştir inşallah. Sağlıklı günler hepinize. .
Ultrason kagidinda yazar canim nt diye genelde kagitta yaziyodurda hangisi bilmiyorumamin canım ,canım kağıtta 1/1000 yazıyor diğer tarafta 1/5 yazıyor hangisi oluyor onu bilmiyorum, doktor değerler normal dedi ama sormak aklıma gelmedi :)
Canim ikinci.oglum ocak2013 dogumlu o senede hep erkekti. Birde kiz olsun diyoduk .kısmet artik. Bundada mide bulanti falan olmadi.Ilk bebeginizmi ikincimi bu sene evet erkek senesi galiba hep erkek duyuyoruz hayirlisi olsun seninde canim birde cogunluk soldan yumurtlama bende dahil bakalin ne olcak
Kuzum esin hakli,içten içe heves ediyordur da mantıklı dusunuyor.benimki de Tam tersi,ogrensek de baslasak alisverislere modunda..kendime bisi almak istemiyorum artik.hep bebek mağazalarındayim,analık fedakarlikmis,ahaha,ne yaptıysam havama bak :)aynen canım haber et ya mutlaka :) ben bişey alamaıyorum eşim yüzünden,bir arkadaşının eşi 5 aylıkken bebeğin kalbi durmuş ve onlar her şeyini hazır etmişler ama kalbi durmuş malesef, eşimde çok etkilenmiş sanırım bu olayda, o yüzden aldırmıyor hiç bişey ama ben gizli aldım valla tulum falan bikaç tane sonra gördü sevindi ama bir daha alma dedi, 7 aylık olsun ozaman dedi ama ben heves ediyorum anlamıyor(
evet canımm. bakalım 3 hafta sonra tekrar gideceğim hem devlete hem özele bakalım nolacak. ikili teste bugun yarın çıkar herhalde.Canim Bende ikisinede gittim.devlette ayni gun 1.1 mm Cikti.anadoluda 1.2 Cikti.devletin ultrasonunda bisi yok bence.iki durumdada Problem yok ki hem bebisin ense kalinliginda...bence hangisine istiyosan Ona Inan :) bu arada ben Bidaki kontrolume Medicana Cazip Ustune gidecegim kismetse.Anadolunun devletten farki yok..
Haftaya Önder Kaplana gidiyoruz ins.sen Anadoluya devam mi canim?evet canımm. bakalım 3 hafta sonra tekrar gideceğim hem devlete hem özele bakalım nolacak. ikili teste bugun yarın çıkar herhalde.
Sedacik hamilelik takvimini profiline neden eklemedin canim sen hala...ogrende bize de haber et cinsiyetini...Hayirli olsun canim cok sevindim saglikli sihatli olsunlar ay hep soldan yumurtlayanlarin erkek bende soldan yumurtladim acaba mi diyorum insallah hakkimizda hayirlisi olsun bende haftaya carsamba ogrenicem insallah ense kalinligi kacti acaba
Selam millett!! Malum üçüncü aylarımızı bitirdik, bitiriyoruz. Doktorlar ilk üç ardan sonra hamilelikte düzenli egzersizi öneriyorlar. Özellikle normal doğum düşünen hamileler için. Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri her gün yarım saat (sağlığım el verdikçe) düzenli yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Düzenli egzersiz yapan arkadaşlar var mı neler yapıyorsunuz?
benim soruma da kimse cvp vermesin zaten)
Kaçırmışız sorunu. Neydi ki acaba?benim soruma da kimse cvp vermesin zaten:)
ANNEM KONUŞCAK BAKALIM DOKTORLA Bİ TANE DAHA İYİ Bİ DOKTOR VARMIS ONA GİDİDCEM OLMAZSAbenim annem devlette personel devlet hastanesine gidiyodum şimdi doktor özel bi hastaneye geçti fiyat konusunda baya yüksek o kadarını karşılamak sıkıntı yaratır biraz başka iyi doktorlar var
İLK HAMİLELİĞİM OLDUĞU İÇİN BİRAZ ENDİŞELİYİM BU KONULARDA BİDE DOKTORUMDAN ÇOK MEMNUNDUM AMA ANNEM PERSONEL OLUNCA DİĞER DOKTORLARDA İLGİLENİYODU BİR TANE DAHA DOKTOR VARMIS İYİ ONA GEÇİÇEM SANIRIMCanim ben Su ana kadar 2 ozelde 3 devlette 5 doktor tanidim.6.si Yolda :))) niye sorun olsun ki...35. Haftadan sonra bile doktor Degistiren var...daha 3.aydasin.insaAllah iyi Bi doktor bulursun
aynen canım haber et ya mutlaka :) ben bişey alamaıyorum eşim yüzünden,bir arkadaşının eşi 5 aylıkken bebeğin kalbi durmuş ve onlar her şeyini hazır etmişler ama kalbi durmuş malesef, eşimde çok etkilenmiş sanırım bu olayda, o yüzden aldırmıyor hiç bişey ama ben gizli aldım valla tulum falan bikaç tane sonra gördü sevindi ama bir daha alma dedi, 7 aylık olsun ozaman dedi ama ben heves ediyorum anlamıyor(
Valla bende soldan yumurtladm ama kiz gbihissediyoerm ne biliyim :)Yahu anlamadım okuyorum okuyorum hep erkek bende soldan yumurtladım bmkide mi erkek :) kızlar nerdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?