2016 Ocak AnneLeri..

Senin sorunu kacirmisiz yoksa neden cevap wermeyelim ben daha bslamadim yuryürüyüşe falan teklike war dedigi icin. Sadece markete falan gidersem o kadar. Biraz erken gibi uc ay egzersiz icin sanki
Teşekkür ederim canım :) Hamilelik platesi yogası falan var hastanenin (tabi saatlik ücrete tabi) gitsem mi diye düşündüm ama karar veremedim. Sanırım en kolayı yapabildikçe yürüyüş yapmak

Düzenli egzersiz yapan arkadaşlar var mı neler yapıyorsunuz? demiştim canım :)
Haha!
Ben hatırladım. Suçluluk duygusu ile cevap vermemiştim.
İşten geliyorum. Çocukla evle ilgilenecek enerjim bile kalmıyor. Güya yürüyüş ve pilates yapacaktım ama hala başlamadım.

benim soruma da kimse cvp vermesin zaten :)
Ahaha kiyamam alinirmis da :) dagit hepimizi bi tanemiz de cevap vermemisiz,tuuuu bize :) simdi gelelim cevaba: su an her gun disari cikip gezerken,evde ev isi yaparken efor sarfediyorum diye ciddi bi çabaya düşmedim.bi hamileden beklenen performansin Ustunde davranıyorum cunki.zaten ılk 3 ay egzersiz cabasina düşmeyi onermiyor uzmanlar.agustos sonuna dek de Hep bi aktivitem olacak,bayramdi tatildi derken...22-23.haftalarda pilatese baslayacagim.normal dogum icin.kaslarim zayif benim,güçlendirip normal doğuma hazirlamak istiyorum kendimi...Cevabimi verdim rahatladim

Yahu anlamadım okuyorum okuyorum hep erkek bende soldan yumurtladım bmkide mi erkek :) kızlar nerdee
Canim ben aslinda inanmıyorum bu sağ sol olayına cunki aksini ispatliyacak örnek de cok.hem spermler doktorumla iddia halindeyiz su an,onun soldan yumurtlamissin Erkek olabilir dediği andan beri :) icimize kurt düştü.bak mesela seninki kiz olursa yada benimki de demek ki soldan kiz da oluyor diyeceğiz.takma kafana.sabret 2-3 hafta daha.Rabbim sağlığını versin.dusuk tehlikeleriyle bugüne geldin annesi,bu zamana sukur

Teşekkür ederim canım :) Hamilelik platesi yogası falan var hastanenin (tabi saatlik ücrete tabi) gitsem mi diye düşündüm ama karar veremedim. Sanırım en kolayı yapabildikçe yürüyüş yapmak
Tabi canim,normal hayatta da en ıyi aktivite yürüyüş zaten.ama kış annesi olacağımız icin ben göze alamadim.spor salonlarinda da hamile pilatesi grupları var canim,fiyatlar daha makul,bi arastir istersen...

Haha!
Ben hatırladım. Suçluluk duygusu ile cevap vermemiştim.
İşten geliyorum. Çocukla evle ilgilenecek enerjim bile kalmıyor. Güya yürüyüş ve pilates yapacaktım ama hala başlamadım.

Hahaha :) Ben de gebe psikolojisi alınmışsam demekki zaten üç aydan sonra dr tavsiyesi ile başlayın diyorlar. Benim gibi ilk çocuk olanlar kısmen daha fazla zamana sahip olabilir ama senin ikinciyse zaten baya efor sarfediyosundur evde :)

Hahh yaa şöyle, gebeyiz ilgi beklioz biz de burda :) Ben de aynen, iş dolayısıyla şehir dışı falan da oluyor bir de doktora sorup çıkıyorum ama dün geldim mesela bugün sanki kasığımda bi yumru ben burdayım diyor fazla yorulmamaya çalışsamda yürüyüş yapıyorum günlük fırsat buldukça. Normal doğum hikayeleri okuyup, şöyle yürüdüm, böyle egzersiz yaptım çok kolay oldu yorumlarını okuyunca gaza geldim ben de bi an naapsam diye hemen kızlara sorayım dedim :)

Tabi canim,normal hayatta da en ıyi aktivite yürüyüş zaten.ama kış annesi olacağımız icin ben göze alamadim.spor salonlarinda da hamile pilatesi grupları var canim,fiyatlar daha makul,bi arastir istersen...
Tamam tatlım arastırayım bakalım biraz :) buarada sağ-sol olayına ben de inanmıyorum. Tek yumurtalıkla erkek ve kız çocuğu olan tanıdığım var çünkü. Biz de haftaya bugun öğrenicez bakalım hayırlısı :)

Benim okuduğum kitapta yürüyüşlere ek olarak ayın sporu falan diye Bölümler onları uyguluyorum yavaş yavaş kasları hareletlendiriyor sanırım sizlerle de paylaşayım

Kizlar doktorum 12. Haftada kıza benziyor dedi sizede cinsiyet tahminini söyledimi?

bizi anlamıyorlar hevesimizi :)) amin canım Rabbim kötü şeyler yaşatmasın ya gerçekten :)

aynen canım şimdiden fedakarlıklar başladı :)) ama heves ediyorum canım ben almak için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…