Teşekkür ederim canım :) Hamilelik platesi yogası falan var hastanenin (tabi saatlik ücrete tabi) gitsem mi diye düşündüm ama karar veremedim. Sanırım en kolayı yapabildikçe yürüyüş yapmakSenin sorunu kacirmisizyoksa neden cevap wermeyelim ben daha bslamadim yuryürüyüşe falan teklike war dedigi icin. Sadece markete falan gidersem o kadar. Biraz erken gibi uc ay egzersiz icin sanki
Düzenli egzersiz yapan arkadaşlar var mı neler yapıyorsunuz? demiştim canım :)Kaçırmışız sorunu. Neydi ki acaba?
Haha!Düzenli egzersiz yapan arkadaşlar var mı neler yapıyorsunuz? demiştim canım :)
Şu sağdan, soldan yumurtlama olayını hala anlayamadım :) Benim ikinci çocuk.. Nereden anlıyorsunuz siz?Valla bende soldan yumurtladm ama kiz gbihissediyoerm ne biliyim :)
Ee doktor soyledi :)Şu sağdan, soldan yumurtlama olayını hala anlayamadım :) Benim ikinci çocuk.. Nereden anlıyorsunuz siz?
Nasil yapiliyo canim bilmiyorum ki anlatsanaSedacik hamilelik takvimini profiline neden eklemedin canim sen hala...ogrende bize de haber et cinsiyetini...
Ahaha kiyamam alinirmis da :) dagit hepimizi bi tanemiz de cevap vermemisiz,tuuuu bize :) simdi gelelim cevaba: su an her gun disari cikip gezerken,evde ev isi yaparken efor sarfediyorum diye ciddi bi çabaya düşmedim.bi hamileden beklenen performansin Ustunde davranıyorum cunki.zaten ılk 3 ay egzersiz cabasina düşmeyi onermiyor uzmanlar.agustos sonuna dek de Hep bi aktivitem olacak,bayramdi tatildi derken...22-23.haftalarda pilatese baslayacagim.normal dogum icin.kaslarim zayif benim,güçlendirip normal doğuma hazirlamak istiyorum kendimi...Cevabimi verdim rahatladimbenim soruma da kimse cvp vermesin zaten:)
Profiline gir canim.orda yazıyor ya ismin,resmin,sehrin falan...bi de hamilelik tkvimi gibi bi boşluk var.tahmini dogum tarihini yaziyosun en altta kaydet diyorsun bitiyor...Nasil yapiliyo canim bilmiyorum ki anlatsana
Canim ben aslinda inanmıyorum bu sağ sol olayına cunki aksini ispatliyacak örnek de cok.hem spermler doktorumla iddia halindeyiz su an,onun soldan yumurtlamissin Erkek olabilir dediği andan beri :) icimize kurt düştü.bak mesela seninki kiz olursa yada benimki de demek ki soldan kiz da oluyor diyeceğiz.takma kafana.sabret 2-3 hafta daha.Rabbim sağlığını versin.dusuk tehlikeleriyle bugüne geldin annesi,bu zamana sukurYahu anlamadım okuyorum okuyorum hep erkek bende soldan yumurtladım bmkide mi erkek :) kızlar nerdee
Tabi canim,normal hayatta da en ıyi aktivite yürüyüş zaten.ama kış annesi olacağımız icin ben göze alamadim.spor salonlarinda da hamile pilatesi grupları var canim,fiyatlar daha makul,bi arastir istersen...Teşekkür ederim canım :) Hamilelik platesi yogası falan var hastanenin (tabi saatlik ücrete tabi) gitsem mi diye düşündüm ama karar veremedim. Sanırım en kolayı yapabildikçe yürüyüş yapmak
Haha!
Ben hatırladım. Suçluluk duygusu ile cevap vermemiştim.
İşten geliyorum. Çocukla evle ilgilenecek enerjim bile kalmıyor. Güya yürüyüş ve pilates yapacaktım ama hala başlamadım.
Ahaha kiyamam alinirmis da :) dagit hepimizi bi tanemiz de cevap vermemisiz,tuuuu bize :) simdi gelelim cevaba: su an her gun disari cikip gezerken,evde ev isi yaparken efor sarfediyorum diye ciddi bi çabaya düşmedim.bi hamileden beklenen performansin Ustunde davranıyorum cunki.zaten ılk 3 ay egzersiz cabasina düşmeyi onermiyor uzmanlar.agustos sonuna dek de Hep bi aktivitem olacak,bayramdi tatildi derken...22-23.haftalarda pilatese baslayacagim.normal dogum icin.kaslarim zayif benim,güçlendirip normal doğuma hazirlamak istiyorum kendimi...Cevabimi verdim rahatladim
Tamam tatlım arastırayım bakalım biraz :) buarada sağ-sol olayına ben de inanmıyorum. Tek yumurtalıkla erkek ve kız çocuğu olan tanıdığım var çünkü. Biz de haftaya bugun öğrenicez bakalım hayırlısı :)Tabi canim,normal hayatta da en ıyi aktivite yürüyüş zaten.ama kış annesi olacağımız icin ben göze alamadim.spor salonlarinda da hamile pilatesi grupları var canim,fiyatlar daha makul,bi arastir istersen...
Aynen doktor dedi :)Ee doktor soyledi :)
Benim de iki ayrı doktor 11+3 ve 12+3 iken erkek dedi.Kizlar doktorum 12. Haftada kıza benziyor dedi sizede cinsiyet tahminini söyledimi?
ay canım benim eşimde aynı herşeyi son ay alacak mübarek:) ay diyorum şu ne güzel alalım son ay alırız, ay bu lazım alalım son ay alırız:) alem bu adamlar yaaa. insan anne olunca kaybetme korkusu daha da artıyor allah hiç kimseye hiçbirimize böyle kötü şeyler yaşatmasın hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah
Kuzum esin hakli,içten içe heves ediyordur da mantıklı dusunuyor.benimki de Tam tersi,ogrensek de baslasak alisverislere modunda..kendime bisi almak istemiyorum artik.hep bebek mağazalarındayim,analık fedakarlikmis,ahaha,ne yaptıysam havama bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?