- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
Ultrason kagidinda yazar canim nt diye genelde kagitta yaziyodurda hangisi bilmiyorum
Benim de iki ayrı doktor 11+3 ve 12+3 iken erkek dedi.
Bakalim olcakmi deneyelimProfiline gir canim.orda yazıyor ya ismin,resmin,sehrin falan...bi de hamilelik tkvimi gibi bi boşluk var.tahmini dogum tarihini yaziyosun en altta kaydet diyorsun bitiyor...
İste buBakalim olcakmi deneyelim
Kuzum ikili testte ense kalinligi değeri mutlaka ölçülür.o değer girilmeden ihtimal cikmaz zaten.görememissindir..benim usg kağıdındada yazmıyor mesela...ense kalinligini her doktor olcebilir hem:)canım ultrasonda yazmıyor kızlara sormak için o kadar baktım yazmıyor, doktor ölçemedi sanırım o yüzden kan tahlili yaptırdı, gerçi kan tahlili yapıyorlar, ama hem ultrasonda hem de kan tahlili yapıyorlar, benim ultrasonda yazmıyordu, sanırım uzmanlık işi zormuş ultrasonda ölçüm benimki yapamadı, kanda söyledi canım
Ben nasibimi aldim daha cevapsız bırakmam zati bundan böyle seni :) kesinlikle normal doğuma faydalı,hem fazla kiloda almamis oluruzHahh yaa şöyle, gebeyiz ilgi beklioz biz de burda :) Ben de aynen, iş dolayısıyla şehir dışı falan da oluyor bir dedoktora sorup çıkıyorum ama dün geldim mesela bugün sanki kasığımda bi yumru ben burdayım diyor fazla yorulmamaya çalışsamda yürüyüş yapıyorum günlük fırsat buldukça. Normal doğum hikayeleri okuyup, şöyle yürüdüm, böyle egzersiz yaptım çok kolay oldu yorumlarını okuyunca gaza geldim ben de bi an naapsam diye hemen kızlara sorayım dedim :)
kararsızım devam konusunda. ikili testin sonucu bi çıksında. henüz aramadılar ben arayacağım bugun. Allah tan bişi olmazsa zaten doğumevinde doğum yapmayı düşünüyorum. özele sadece devlet kalabalık oluyor gözden bişi kaçmasın diye gidiyorum. ilk gebeliğin verdiği endişeler .:)Haftaya Önder Kaplana gidiyoruz ins.sen Anadoluya devam mi canim?
Tamamdır, anlaştıkBen nasibimi aldim daha cevapsız bırakmam zati bundan böyle seni :) kesinlikle normal doğuma faydalı,hem fazla kiloda almamis oluruzbaşlarsak yazalim buraya..
kızlar merhaba bizde bugün dr gittik ama farklı bir dr sadece cinsiyeti merak ettiğimiz için hemen söledi kendi doktorumuz 16 hafta demıstı ama bebişimiz erkekmiş ve bende soldan yumurtlamısım
Aynen canim ılk genelikte endise daha cok....,sen aramazsan aramiyorlar.doktora ulaşmak da facia anadoluda.kararsızım devam konusunda. ikili testin sonucu bi çıksında. henüz aramadılar ben arayacağım bugun. Allah tan bişi olmazsa zaten doğumevinde doğum yapmayı düşünüyorum. özele sadece devlet kalabalık oluyor gözden bişi kaçmasın diye gidiyorum. ilk gebeliğin verdiği endişeler .:)
Hadi hayirli olsun,alışverişler başlasın o zamankızlar merhaba bizde bugün dr gittik ama farklı bir dr sadece cinsiyeti merak ettiğimiz için hemen söledi kendi doktorumuz 16 hafta demıstı ama bebişimiz erkekmiş ve bende soldan yumurtlamısım
Garantisi yokki zaten canim...istatistik yapmislar,tutarsa.arkadasiminda soldu kiz doğurdu...takilmamak lazim.Sağlıcakla gelsinler bebucuklar...Benimde sol ama kız dedi
Evet kesinlikle sol veya sağla herhangi bi bağlantısı yok :) ben yaramazlik yapip simdiden birseyler almak istiyorumGarantisi yokki zaten canim...istatistik yapmislar,tutarsa.arkadasiminda soldu kiz doğurdu...takilmamak lazim.Sağlıcakla gelsinler bebucuklar...
Yok canım kağıttan yazıyor ama ultrasonda yazmıyor. Kağıttan 1/10000 birde 1/5 ifadeleri var. Doktor o gün iyi çıkmış diyince değeri sormadım ama kağıda bakınca da hangisi anlayamadım. Ama çoğunun ultrasonda yazıyormus benim yazmiyorduKuzum ikili testte ense kalinligi değeri mutlaka ölçülür.o değer girilmeden ihtimal cikmaz zaten.görememissindir..benim usg kağıdındada yazmıyor mesela...ense kalinligini her doktor olcebilir hem:)
normalde randevu için hep onlar arıyordu. aradım az önce test sonucu henüz gelmemiş. gelince arayacağız dediler.Aynen canim ılk genelikte endise daha cok....,sen aramazsan aramiyorlar.doktora ulaşmak da facia anadoluda.
Çok erken Başlamış canım ya cildin çok mu kuruydu keşke losyon Nemlendirici falan kullansaydın güvendiğin eczanelere de gidip sorabilirsin ben daha başlamadım ayın sonunda düşünüyorum başlamaya duştan sonra bebe Yağı sürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?