2016 Ocak AnneLeri..

Ultrason kagidinda yazar canim nt diye genelde kagitta yaziyodurda hangisi bilmiyorum

canım ultrasonda yazmıyor kızlara sormak için o kadar baktım yazmıyor, doktor ölçemedi sanırım o yüzden kan tahlili yaptırdı, gerçi kan tahlili yapıyorlar, ama hem ultrasonda hem de kan tahlili yapıyorlar, benim ultrasonda yazmıyordu, sanırım uzmanlık işi zormuş ultrasonda ölçüm benimki yapamadı, kanda söyledi canım

Kuzum ikili testte ense kalinligi değeri mutlaka ölçülür.o değer girilmeden ihtimal cikmaz zaten.görememissindir..benim usg kağıdındada yazmıyor mesela...ense kalinligini her doktor olcebilir hem:)

Ben nasibimi aldim daha cevapsız bırakmam zati bundan böyle seni :) kesinlikle normal doğuma faydalı,hem fazla kiloda almamis oluruz başlarsak yazalim buraya..

Haftaya Önder Kaplana gidiyoruz ins.sen Anadoluya devam mi canim?
kararsızım devam konusunda. ikili testin sonucu bi çıksında. henüz aramadılar ben arayacağım bugun. Allah tan bişi olmazsa zaten doğumevinde doğum yapmayı düşünüyorum. özele sadece devlet kalabalık oluyor gözden bişi kaçmasın diye gidiyorum. ilk gebeliğin verdiği endişeler .:)

kızlar merhaba bizde bugün dr gittik ama farklı bir dr sadece cinsiyeti merak ettiğimiz için hemen söledi kendi doktorumuz 16 hafta demıstı ama bebişimiz erkekmiş ve bende soldan yumurtlamısım

kızlar merhaba bizde bugün dr gittik ama farklı bir dr sadece cinsiyeti merak ettiğimiz için hemen söledi kendi doktorumuz 16 hafta demıstı ama bebişimiz erkekmiş ve bende soldan yumurtlamısım

Benimde sol ama kız dedi

Aynen canim ılk genelikte endise daha cok....,sen aramazsan aramiyorlar.doktora ulaşmak da facia anadoluda.

Hadi hayirli olsun,alışverişler başlasın o zaman

Kuzum ikili testte ense kalinligi değeri mutlaka ölçülür.o değer girilmeden ihtimal cikmaz zaten.görememissindir..benim usg kağıdındada yazmıyor mesela...ense kalinligini her doktor olcebilir hem:)
Yok canım kağıttan yazıyor ama ultrasonda yazmıyor. Kağıttan 1/10000 birde 1/5 ifadeleri var. Doktor o gün iyi çıkmış diyince değeri sormadım ama kağıda bakınca da hangisi anlayamadım. Ama çoğunun ultrasonda yazıyormus benim yazmiyordu

Ya millet ben bi aktardan bi catlak yagi aldm karisik biseyler var icinde ama içeriğinde 3 aydan snra kullanilir diyo fakat benm gogsumfe catlaklar basladi ne yapmaliyim sizce ? Fotosunu yolluyorum

Eklentiler

• 20150708_175952.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 64
  • 20150708_180005.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 76
Çok erken Başlamış canım ya cildin çok mu kuruydu keşke losyon Nemlendirici falan kullansaydın güvendiğin eczanelere de gidip sorabilirsin ben daha başlamadım ayın sonunda düşünüyorum başlamaya duştan sonra bebe Yağı sürüyorum

Benim gogusler kucuk biraz heralde ondan oldu birazckda karnm cikti kirmizilasms gogsmn etrafi basliyo sanirim lierac arastrdm da smdi cok erken dedm cok pahali cnku smdisi icin kullanmak istemedim internettende bunu kullananlari aratrdm catlamayanlar varms bunla tabi vucutla daha cok ilgisi var ben catlicam heralde ama en az nasilsa oyle catliym en azndan bu arada bebe yagi kullanma internetten icerigine baktm petrolun bi yan etkeninden yapiliyomus benm kullandigmi arastr istersen 15 tlydi aktarda icindekileride okuduysan baya yag var karistrilmis halde sen bilirsn tabi genede .. :)

Bende onu gördüm doktoruma da sordum eczaneye de bi zararı olmaz bi sure kullan Sıcaklar da yakmasın dikkat et dediler sadece , üzüldüm ya inşallah olmaz çok bilgisi olan arkadaşlar vardır elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…