Yok sadece dustan snra suruyorum bende bakalm belki nemlendire nemlendire en aza indirrm ben hamile kalmadan once cok su icmiyodum smdi iciyorum ama tabi vucut alismamstr dahaBende onu gördüm doktoruma da sordum eczaneye de bi zararı olmaz bi sure kullan Sıcaklar da yakmasın dikkat et dediler sadece , üzüldüm ya inşallah olmaz çok bilgisi olan arkadaşlar vardır elbet
Evet zor gldm bugünlere bi kızım varr bir tane daha olsa hyr demem kız çocuğu çok güzel bi duygu farktmezzz yniiCanim ben aslinda inanmıyorum bu sağ sol olayına cunki aksini ispatliyacak örnek de cok.hem spermler doktorumla iddia halindeyiz su an,onun soldan yumurtlamissin Erkek olabilir dediği andan beri :) icimize kurt düştü.bak mesela seninki kiz olursa yada benimki de demek ki soldan kiz da oluyor diyeceğiz.takma kafana.sabret 2-3 hafta daha.Rabbim sağlığını versin.dusuk tehlikeleriyle bugüne geldin annesi,bu zamana sukur
Seninki kesin belli olmuştur :) Ben hayatta bekleyemezdim.günaydın kızlar bende cinsiyetini merak etmeye başladım ayın sonunda gitcem doktora merakla bekliyorum cinsiyetini
evet belli oldu da doktor bana 16. haftada gel dedi devlet bide istediğin zaman gidemiyosun kiSeninki kesin belli olmuştur :) Ben hayatta bekleyemezdim.
Yani doktor cinsiyetini biliyor ama sana mı söylemedi. Gıcık bir durum bu ya.evet belli oldu da doktor bana 16. haftada gel dedi devlet bide istediğin zaman gidemiyosun ki
ben bir ay önce falan gittim doktora o zman bişey dmedi şimdi de belli olmuşturda ben doktora gitmediğim için öğrenemedim evet hayırlısı ama bende merak etmeye başladım artıkYani doktor cinsiyetini biliyor ama sana mı söylemedi. Gıcık bir durum bu ya.
Oğlan bizim kız bizim :) Hakkında hayırlısı.
Kus kus öldüm günlerdir şimdide başıma reflüyle boğaz enfksynu çıktı deliricemmm
Herkese merhaba bende nasip olursa ocak annesiyim..
İçiyorum ama 1 saat snra yine boğazımda saç kaçmış gibi hissedip kusuyorum karnım acıyo artık kusmaktan millet 3 aya kadar kusar bizde 3 aydan snra:))Reflu bende hamilelikten önce de vardi gavisscon şurup icebilirsin onun için. hamilelikte de kullanılabiliyor benbir şişe bitirdim hamileliğimin başında. Kusma için de onzyd kullanıyorum iyi geliyor bana ggünde yarim tablet alıyorum ama. inşallah geçer cçok geçmiş olsun canim
Eger gobegin belli olmasiysa sorun benim 2. bebegim 12. Haftadayim ve hafiften belli sanki dümdüz degil artik karnim ben hala ucuyorum bu arada gitmedigim yer kalmadı bebegimle unuformam uzerime hala olmakla birlikte 1 .5 kilo almisim ilk bebisimde tm 18 kilo alip 21 vererek tamam lamistim bunda 12 ile kapatmayi dusunuyorum insallah bu arada son 10 gunum iste izne cikacagim insallah vakit cabuk gecer biran once aliriz kucaklarimiza sizlerden kilo alan oldumu bu arada su cinsiyet meselesindede erkekler cok gibi gelsede basta kizlar gec anlaşıldığı icin dengeleniyor herkese bol güneşligunler kizlarKizlar gobeginizi hafiften kacnci haftanzda hissettnz ?
mqelaa .!.:İçiyorum ama 1 saat snra yine boğazımda saç kaçmış gibi hissedip kusuyorum karnım acıyo artık kusmaktan millet 3 aya kadar kusar bizde 3 aydan snra:))
Benim aslnda 10 +5 birazda gobegim vardi ama alt karnmi hafiften hissediyorum ondan sordm yanlsmi hissediyorum diye demekki artk hissediliyormus :) ben kilo verdm 3 kilo kadar daha alamadm bu 3 aylkdan sonra baslarm heralde kilo almaya zaten 12 ila 15 arasi normal diyolaar bakalm benm ilk bebegim belki abartabilirim :)Eger gobegin belli olmasiysa sorun benim 2. bebegim 12. Haftadayim ve hafiften belli sanki dümdüz degil artik karnim ben hala ucuyorum bu arada gitmedigim yer kalmadı bebegimle unuformam uzerime hala olmakla birlikte 1 .5 kilo almisim ilk bebisimde tm 18 kilo alip 21 vererek tamam lamistim bunda 12 ile kapatmayi dusunuyorum insallah bu arada son 10 gunum iste izne cikacagim insallah vakit cabuk gecer biran once aliriz kucaklarimiza sizlerden kilo alan oldumu bu arada su cinsiyet meselesindede erkekler cok gibi gelsede basta kizlar gec anlaşıldığı icin dengeleniyor herkese bol güneşligunler kizlar
Aynen ben de ilkinde 18 kilo almıştım. Ama çok zayıf olduğum için o zamanlar doktor normal demişti. Şuan ise 1-1,5 kilo kadar almışım.Eger gobegin belli olmasiysa sorun benim 2. bebegim 12. Haftadayim ve hafiften belli sanki dümdüz degil artik karnim ben hala ucuyorum bu arada gitmedigim yer kalmadı bebegimle unuformam uzerime hala olmakla birlikte 1 .5 kilo almisim ilk bebisimde tm 18 kilo alip 21 vererek tamam lamistim bunda 12 ile kapatmayi dusunuyorum insallah bu arada son 10 gunum iste izne cikacagim insallah vakit cabuk gecer biran once aliriz kucaklarimiza sizlerden kilo alan oldumu bu arada su cinsiyet meselesindede erkekler cok gibi gelsede basta kizlar gec anlaşıldığı icin dengeleniyor herkese bol güneşligunler kizlar
Emzirme ve normal dogumla zaten kilo kalmiyor genelde oyuzden cok sorun etmiyorum ben ama hostes oldugum icin ve dogumdan 3-4 ay sonra iş e tekrar basliyacagim icin cok abartmak istemiyorum zaten 6 dan sonra istemesende aliyorsun bolca kilo bunye ilede alakali bir durum yek diyebilecegim normal dogumdan sonra takilan korse gibisi yok gobek eski haline dönüyor cok şükürBenim aslnda 10 +5 birazda gobegim vardi ama alt karnmi hafiften hissediyorum ondan sordm yanlsmi hissediyorum diye demekki artk hissediliyormus :) ben kilo verdm 3 kilo kadar daha alamadm bu 3 aylkdan sonra baslarm heralde kilo almaya zaten 12 ila 15 arasi normal diyolaar bakalm benm ilk bebegim belki abartabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?