2016 Ocak AnneLeri..

Bende norml istiyorum ama korkuyorumda kilolu olcam zaten dogum zor gibi geliyo :) sezeryanda da cok kilo kaliyor onuda biliyorum :) allah hakkmzda hayırlısını versn ne olcaksa olcak artik korse sezeryandada veriyorlar sanirim ama tabi normal kadar kilo veremiyorsun

Kizlar gobeginizi hafiften kacnci haftanzda hissettnz ?

13 sonu gibi artık karnımı içime çekince de kaybolmuyordu Ufacık elma gibiydi ama şimdi biraz daha belli özellikle elbise giyince Anlaşılıyor nedense şimdiden göbeğime dokunmalar başladı hatta bazı erkek Arkadaşlarım eşimden izin istiyorlar bebek hareket ettiğinde dokunabilir miyiz diye sanırım bu dokunma olayını hamile olmadan anlamıcak insanlar :)

Benim10-11.hafta Belli olmaya basladi...hareketlerini Tam olarak hissetsek Keske artik :)

Merhaba kızlar nasılsınızzzz
bende haftaya salı 14 temmuzda gidicem nasipse doktora kontrolüm var. Cinsiyeti belli olur inşallah. merak ve heyecan ile bekliyorum
Canim benim de 14 Temmuz,Bugun karnimin agrisindan gitmek zorunda kaldim ama...76 mm olmusuz...Sali gunu cinsiyetine baktircaz ins...

Canim benim de 14 Temmuz,Bugun karnimin agrisindan gitmek zorunda kaldim ama...76 mm olmusuz...Sali gunu cinsiyetine baktircaz ins...

ya bugün benimde karnım ağrıyor böyle göbeğimin üstü hareket ettikçe böyle sanki ağrı giriyor. Bebek büyüdüğünden kaslarla alakalı olabilir yazıyordu bir sitede. Umarım sen de sıkıntı yoktur. neden ağrıyormuş karnın

Benim hamileligimin basindan beri vardi karın ağrım ama hazimsizliktandi.ıki üç haftadir geçmişti.simdi Buyuyoruz diye agriyor.soyledigin gibi.onemli bisi olmadigini biliyordum ama onlemsel gittim.zaten 4 gun sonra randevum var.ıdrarda yanma eşlik ediyorsa sistite yoruyorlar.olmadığı icin,bol bol dinlen,iliski olmasin dedi...canıma minnet :)Bebisi gormus olduk.kalbinin sesini duymak yetiyor bana.parmağını emisini yerim onun,asagada fotosunu koyuyorum teyzesi

Ben bir kilo aldım kızlar :// tatlı çekiyor canım çok... Şerbetli değil Allahtan Sütlü..
Ayın 15 inde ikili teste gidicem doktor o zaman söyleyeceğim cinsiyetini dedi 12+5 olacak o gün acaba Söyleyebilir mi ki ??

13+5 im gorundugu halde soylemedi :) InsaAllah inat doktor diildir

Valla benm doktorda 12 haftalkkken çağırdı ikili taramaya ama soylermi bilmem demekki 12 haftalkken cagriyolar herkesi ama cinsiyet gozukmeyebilir.:)

Kizlar, iki gundur kasigimda gecmeyen bi agri vardi, sizi gibi. Doktora gittim bugum. Rahimde kasilmalar var dedi. Iki gun rapor verdi ise gitmeyecegim. Haftasonu sehir disina cikacaktim onuda yasakladi. Rapora da dusuk riski yazdilar canim cok sıkkın..Umarim bi skinti olmaz ilac kullaniyorm suan. Buarada 13+5 deyiz bugun, cinsiyete kiz dedi doktor.. Haftaya kesin soylerim dedi..Hayirlisi bakalim, benden haberler boyle

Gecmis olsun canim...dikkatli ol...Allahim korusun sizi...dinlen ihmal etme.haftaya guzel haberlerini bekliyoruz Ins...

Hareketlerini yavaş yavaş dinlen bile sağa sola dönerek uzan uyu ben Sırt üstü yattığım da öyle ağrıyordu ki şimdi bile Sırt üstü uzanınca ayaklarımı uzatamıyorım inşallah iyi haberlerini alırız ayrıca kız duyunca sevindim Hayırlısı olsun belki değişir

[QOUTE="eligooo, post: 41725068, member: 496562"]Kizlar, iki gundur kasigimda gecmeyen bi agri vardi, sizi gibi. Doktora gittim bugum. Rahimde kasilmalar var dedi. Iki gun rapor verdi ise gitmeyecegim. Haftasonu sehir disina cikacaktim onuda yasakladi. Rapora da dusuk riski yazdilar canim cok sıkkın..Umarim bi skinti olmaz ilac kullaniyorm suan. Buarada 13+5 deyiz bugun, cinsiyete kiz dedi doktor.. Haftaya kesin soylerim dedi..Hayirlisi bakalim, benden haberler boyle [/QUOTE]

Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine

Gecmis olsun canim...dikkatli ol...Allahim korusun sizi...dinlen ihmal etme.haftaya guzel haberlerini bekliyoruz Ins...

Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine[/QUOTE]
Cok tesekkr ederm kizlar, evde uzaniyorum surekli saolun. Kafama takilan bisey var. Bana Endol diye bi fitil verdi uc gun kullan diye ama prospektusunde hamileler kullanmamali yaziyor. Kafam cok karisti, doktorun bunu bilmeden vermesi pek mumkun degildir degil mi? Arayip sormaya da cekiniyorum simdi naapsam bilemedim

Ara sor bence hiç çekinme şuan kullanmıcaksan yarın ara sor

Bana da vermişti endol fitilden kanamam olduğunda kullandım ben genelde veriliyor düşük riski oldugunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…