Emzirme ve normal dogumla zaten kilo kalmiyor genelde oyuzden cok sorun etmiyorum ben ama hostes oldugum icin ve dogumdan 3-4 ay sonra iş e tekrar basliyacagim icin cok abartmak istemiyorum zaten 6 dan sonra istemesende aliyorsun bolca kilo bunye ilede alakali bir durum yek diyebilecegim normal dogumdan sonra takilan korse gibisi yok gobek eski haline dönüyor cok şükür
Kizlar gobeginizi hafiften kacnci haftanzda hissettnz ?
Sağol cnm hem öksürük hem kusma maf oldummBenim de kusarken karnim çok aciyordu hatta korkuyordum birşeyolacak diye iinşallah çabucak atlatiriz canım kendine iyi bak
Benim10-11.hafta Belli olmaya basladi...hareketlerini Tam olarak hissetsek Keske artik :)13 sonu gibi artık karnımı içime çekince de kaybolmuyordu Ufacık elma gibiydi ama şimdi biraz daha belli özellikle elbise giyince Anlaşılıyor nedense şimdiden göbeğime dokunmalar başladı hatta bazı erkek Arkadaşlarım eşimden izin istiyorlar bebek hareket ettiğinde dokunabilir miyiz diye sanırım bu dokunma olayını hamile olmadan anlamıcak insanlar :)
Canim benim de 14 Temmuz,Bugun karnimin agrisindan gitmek zorunda kaldim ama...76 mm olmusuz...Sali gunu cinsiyetine baktircaz ins...Merhaba kızlar nasılsınızzzz
bende haftaya salı 14 temmuzda gidicem nasipse doktora kontrolüm var. Cinsiyeti belli olur inşallah. merak ve heyecan ile bekliyorum
Canim benim de 14 Temmuz,Bugun karnimin agrisindan gitmek zorunda kaldim ama...76 mm olmusuz...Sali gunu cinsiyetine baktircaz ins...
Benim hamileligimin basindan beri vardi karın ağrım ama hazimsizliktandi.ıki üç haftadir geçmişti.simdi Buyuyoruz diye agriyor.soyledigin gibi.onemli bisi olmadigini biliyordum ama onlemsel gittim.zaten 4 gun sonra randevum var.ıdrarda yanma eşlik ediyorsa sistite yoruyorlar.olmadığı icin,bol bol dinlen,iliski olmasin dedi...canıma minnet :)Bebisi gormus olduk.kalbinin sesini duymak yetiyor bana.parmağını emisini yerim onun,asagada fotosunu koyuyorum teyzesiya bugün benimde karnım ağrıyor böyle göbeğimin üstü hareket ettikçe böyle sanki ağrı giriyor. Bebek büyüdüğünden kaslarla alakalı olabilir yazıyordu bir sitede. Umarım sen de sıkıntı yoktur. neden ağrıyormuş karnın
13+5 im gorundugu halde soylemedi :) InsaAllah inat doktor diildirBen bir kilo aldım kızlar :// tatlı çekiyor canım çok... Şerbetli değil Allahtan Sütlü..
Ayın 15 inde ikili teste gidicem doktor o zaman söyleyeceğim cinsiyetini dedi 12+5 olacak o gün acaba Söyleyebilir mi ki ??
Gecmis olsun canim...dikkatli ol...Allahim korusun sizi...dinlen ihmal etme.haftaya guzel haberlerini bekliyoruz Ins...Kizlar, iki gundur kasigimda gecmeyen bi agri vardi, sizi gibi. Doktora gittim bugum. Rahimde kasilmalar var dedi. Iki gun rapor verdi ise gitmeyecegim. Haftasonu sehir disina cikacaktim onuda yasakladi. Rapora da dusuk riski yazdilarcanim cok sıkkın..Umarim bi skinti olmaz ilac kullaniyorm suan. Buarada 13+5 deyiz bugun, cinsiyete kiz dedi doktor.. Haftaya kesin soylerim dedi..Hayirlisi bakalim, benden haberler boyle
Kizlar, iki gundur kasigimda gecmeyen bi agri vardi, sizi gibi. Doktora gittim bugum. Rahimde kasilmalar var dedi. Iki gun rapor verdi ise gitmeyecegim. Haftasonu sehir disina cikacaktim onuda yasakladi. Rapora da dusuk riski yazdilarcanim cok sıkkın..Umarim bi skinti olmaz ilac kullaniyorm suan. Buarada 13+5 deyiz bugun, cinsiyete kiz dedi doktor.. Haftaya kesin soylerim dedi..Hayirlisi bakalim, benden haberler boyle
Gecmis olsun canim...dikkatli ol...Allahim korusun sizi...dinlen ihmal etme.haftaya guzel haberlerini bekliyoruz Ins...
Hareketlerini yavaş yavaş dinlen bile sağa sola dönerek uzan uyu ben Sırt üstü yattığım da öyle ağrıyordu ki şimdi bile Sırt üstü uzanınca ayaklarımı uzatamıyorım inşallah iyi haberlerini alırız ayrıca kız duyunca sevindim Hayırlısı olsun belki değişir
[QOUTE="eligooo, post: 41725068, member: 496562"]Kizlar, iki gundur kasigimda gecmeyen bi agri vardi, sizi gibi. Doktora gittim bugum. Rahimde kasilmalar var dedi. Iki gun rapor verdi ise gitmeyecegim. Haftasonu sehir disina cikacaktim onuda yasakladi. Rapora da dusuk riski yazdilarcanim cok sıkkın..Umarim bi skinti olmaz ilac kullaniyorm suan. Buarada 13+5 deyiz bugun, cinsiyete kiz dedi doktor.. Haftaya kesin soylerim dedi..Hayirlisi bakalim, benden haberler boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?