2016 Ocak AnneLeri..

Ara sor bence hiç çekinme şuan kullanmıcaksan yarın ara sor
Tamam cnm yinede icim rahat eTsin sorayim haklisin. Isini sorgulamk gibi olur mu diye cekindim de sorucam simdi. Buarada ne yalan soyleyim kiz olmasina bende cok sevindim, hayirlisi olsun tabi insallah atlatiriz da bunu haftaya guzel haberler veririm size

Cok gecmis olsun canim bence havalardan oluyo bu sknti cogu kisiden duyuyorum bende de var hatta kasik agrisi gbi evden cikmiyorum o guzden sknti ckmasn diye allah yardimcin olsun dinlen sende ..

Cok gecmis olsun canim bence havalardan oluyo bu sknti cogu kisiden duyuyorum bende de var hatta kasik agrisi gbi evden cikmiyorum o guzden sknti ckmasn diye allah yardimcin olsun dinlen sende ..
Amin canim dort gun yaticam evde bakalim. Ben cok hamile gibi davranmiyodum ama daha cok dikkat etmek gerekiyomus anladim. Hayirlisi olsun sende dikkat et,Allah korusun. basina gelince napacagini sasiriyo insan

Gecmis olsun canim...dikkatli ol...Allahim korusun sizi...dinlen ihmal etme.haftaya guzel haberlerini bekliyoruz Ins...
Haftaya guzel haberler veririm ins cnm cok saol.Buarada soldan yumurtlama, cin takvimi,belirtiler,hissetttigim..vs hepsi erkek derkeeen kizmis bizimki :) Allahim korur insallah

Canim cok gecmis olsun allaha sukur bisey yokmus masallah bebisin cok tatli ne guzel gordun bende cok merak ediyorum nerdeyse 3 hafta olcak gormeyeli benimde ozellikle gece yatinca cok agriyo karnim ama idare ediyoruz birde cok sisiyo yaa patlicakmisim gibi hissediyorum

artik sola dönük Yatmamiz gerekiyor zaten Mervis,cok haklisin yana yatma konusunda...bebek beslenemiyor obur turlu

Cok sagol canim sukur bisi çıkmadı...karında gerginlik hep oluyor zaten bende de,yirtilcakmis gibi...Normalmis ama...kiyamam yaa,ozledin dimi bebisini

Haftaya guzel haberler veririm ins cnm cok saol.Buarada soldan yumurtlama, cin takvimi,belirtiler,hissetttigim..vs hepsi erkek derkeeen kizmis bizimki :) Allahim korur insallah
Soldan yumurtlayip erkek bekleyenlere duyurulur,en cok da ben keyif aldim soldan kız olmasina,değişebilir demek ki :) benim çin takvimi kız diyor,her zaman hayirlisi,sen dikkat et kendine cnm..

Bu cin takvimine bakmaya hic cesaretim yok benim ya sanki sart kosuyomusssun gibi sucluluk duygusu cekiyorum ya :)

Soldan yumurtlayip erkek bekleyenlere duyurulur,en cok da ben keyif aldim soldan kız olmasina,değişebilir demek ki :) benim çin takvimi kız diyor,her zaman hayirlisi,sen dikkat et kendine cnm..

Ya şaka gibi ama benim ki erkek diyor ama bi kaç gün sonrası kız yani geç döllenmişse kız oluyor elticiğim bakmıştı böyle Demişti

Bende de var kasilmalar. Ben de rapor almıştım bisey yiyemiyorum yesemde midedd kalmiyor diye yine düşük riski yazdı.ya kizin icin cok sevindim. Yuzde 90 dedikleri oluyormuş zaten. Benim dr soylemedi bebekte hep gizledi.

Bende de var kasilmalar. Ben de rapor almıştım bisey yiyemiyorum yesemde midedd kalmiyor diye yine düşük riski yazdı.ya kizin icin cok sevindim. Yuzde 90 dedikleri oluyormuş zaten. Benim dr soylemedi bebekte hep gizledi.
Bende aynı durumdayım kasılmalar bulantilar şu zaman oldu doğru dürüst beslenemiyorum hep bulantı hep istifar benim de yüzde 85 kızım olacakmış ama çok yoruldum

arkadaşlar merhaba ben de de kasık agrıları ara ara oluyor doktor normal rahim büyüyor demişti bu normal değil mi mide bulantısı ve kusma çok fazla benim 10. haftayım yaklaşık 3 kilo verdim ne ysem çokıyor inşallah bir an önce geçer

maşallah canım yaaaa resimlere bakınca maşallah kocaman olmuşlar bende ayın 14ünü iple çekiyom inşallah cinsiyetinş görebilirizz:)

canım dikkat et geçmiş olsun allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…