Tamam cnm yinede icim rahat eTsin sorayim haklisin. Isini sorgulamk gibi olur mu diye cekindim de sorucam simdi. Buarada ne yalan soyleyim kiz olmasina bende cok sevindim, hayirlisi olsun tabi insallah atlatiriz da bunu haftaya guzel haberler veririm sizeAra sor bence hiç çekinme şuan kullanmıcaksan yarın ara sor
Tamam cnm yinede icim rahat eTsin sorayim haklisin. Isini sorgulamk gibi olur mu diye cekindim de sorucam simdi. Buarada ne yalan soyleyim kiz olmasina bende cok sevindim, hayirlisi olsun tabi insallah atlatiriz da bunu haftaya guzel haberler veririm size
Anladim tatlim cok saol. Yinede bi sorayim kullanayim sonraBana da vermişti endol fitilden kanamam olduğunda kullandım ben genelde veriliyor düşük riski oldugunda
Amin canim dort gun yaticam evde bakalim. Ben cok hamile gibi davranmiyodum ama daha cok dikkat etmek gerekiyomus anladim. Hayirlisi olsun sende dikkat et,Allah korusun. basina gelince napacagini sasiriyo insanCok gecmis olsun canim bence havalardan oluyo bu sknti cogu kisiden duyuyorum bende de var hatta kasik agrisi gbi evden cikmiyorum o guzden sknti ckmasn diye allah yardimcin olsun dinlen sende ..
Haftaya guzel haberler veririm ins cnm cok saol.Buarada soldan yumurtlama, cin takvimi,belirtiler,hissetttigim..vs hepsi erkek derkeeen kizmis bizimki :) Allahim korur insallahGecmis olsun canim...dikkatli ol...Allahim korusun sizi...dinlen ihmal etme.haftaya guzel haberlerini bekliyoruz Ins...
Canim cok gecmis olsun allaha sukur bisey yokmus masallah bebisin cok tatli ne guzel gordun bende cok merak ediyorum nerdeyse 3 hafta olcak gormeyeli benimde ozellikle gece yatinca cok agriyo karnim ama idare ediyoruz birde cok sisiyo yaa patlicakmisim gibi hissediyorumBenim hamileligimin basindan beri vardi karın ağrım ama hazimsizliktandi.ıki üç haftadir geçmişti.simdi Buyuyoruz diye agriyor.soyledigin gibi.onemli bisi olmadigini biliyordum ama onlemsel gittim.zaten 4 gun sonra randevum var.ıdrarda yanma eşlik ediyorsa sistite yoruyorlar.olmadığı icin,bol bol dinlen,iliski olmasin dedi...canıma minnet :)Bebisi gormus olduk.kalbinin sesini duymak yetiyor bana.parmağını emisini yerim onun,asagada fotosunu koyuyorum teyzesi
Hareketlerini yavaş yavaş dinlen bile sağa sola dönerek uzan uyu ben Sırt üstü yattığım da öyle ağrıyordu ki şimdi bile Sırt üstü uzanınca ayaklarımı uzatamıyorım inşallah iyi haberlerini alırız ayrıca kız duyunca sevindim Hayırlısı olsun belki değişir
artik sola dönük Yatmamiz gerekiyor zaten Mervis,cok haklisin yana yatma konusunda...bebek beslenemiyor obur turluHareketlerini yavaş yavaş dinlen bile sağa sola dönerek uzan uyu ben Sırt üstü yattığım da öyle ağrıyordu ki şimdi bile Sırt üstü uzanınca ayaklarımı uzatamıyorım inşallah iyi haberlerini alırız ayrıca kız duyunca sevindim Hayırlısı olsun belki değişir
Ay evet ya resmen catali gorunuyor poposunun :) Tesekkurler kuzumÇok güzel ya maşallah yerim ben onun poposunu , çok rahat gözüküyor :)
Cok sagol canim sukur bisi çıkmadı...karında gerginlik hep oluyor zaten bende de,yirtilcakmis gibi...Normalmis ama...kiyamam yaa,ozledin dimi bebisiniCanim cok gecmis olsun allaha sukur bisey yokmus masallah bebisin cok tatli ne guzel gordun bende cok merak ediyorum nerdeyse 3 hafta olcak gormeyeli benimde ozellikle gece yatinca cok agriyo karnim ama idare ediyoruz birde cok sisiyo yaa patlicakmisim gibi hissediyorum
Soldan yumurtlayip erkek bekleyenlere duyurulur,en cok da ben keyif aldim soldan kız olmasina,değişebilir demek ki :) benim çin takvimi kız diyor,her zaman hayirlisi,sen dikkat et kendine cnm..Haftaya guzel haberler veririm ins cnm cok saol.Buarada soldan yumurtlama, cin takvimi,belirtiler,hissetttigim..vs hepsi erkek derkeeen kizmis bizimki :) Allahim korur insallah
Dogum tarihinle son adet tarihini ver ben bakarım kiiiii :)Bu cin takvimine bakmaya hic cesaretim yok benim ya sanki sart kosuyomusssun gibi sucluluk duygusu cekiyorum ya :)
Dogum tarihinle son adet tarihini ver ben bakarım kiiiii :)
Soldan yumurtlayip erkek bekleyenlere duyurulur,en cok da ben keyif aldim soldan kız olmasina,değişebilir demek ki :) benim çin takvimi kız diyor,her zaman hayirlisi,sen dikkat et kendine cnm..
Bende de var kasilmalar. Ben de rapor almıştım bisey yiyemiyorum yesemde midedd kalmiyor diye yine düşük riski yazdı.ya kizin icin cok sevindim. Yuzde 90 dedikleri oluyormuş zaten. Benim dr soylemedi bebekte hep gizledi.Kizlar, iki gundur kasigimda gecmeyen bi agri vardi, sizi gibi. Doktora gittim bugum. Rahimde kasilmalar var dedi. Iki gun rapor verdi ise gitmeyecegim. Haftasonu sehir disina cikacaktim onuda yasakladi. Rapora da dusuk riski yazdilarcanim cok sıkkın..Umarim bi skinti olmaz ilac kullaniyorm suan. Buarada 13+5 deyiz bugun, cinsiyete kiz dedi doktor.. Haftaya kesin soylerim dedi..Hayirlisi bakalim, benden haberler boyle
Bende aynı durumdayım kasılmalar bulantilar şu zaman oldu doğru dürüst beslenemiyorum hep bulantı hep istifar benim de yüzde 85 kızım olacakmış ama çok yoruldumBende de var kasilmalar. Ben de rapor almıştım bisey yiyemiyorum yesemde midedd kalmiyor diye yine düşük riski yazdı.ya kizin icin cok sevindim. Yuzde 90 dedikleri oluyormuş zaten. Benim dr soylemedi bebekte hep gizledi.
Benim hamileligimin basindan beri vardi karın ağrım ama hazimsizliktandi.ıki üç haftadir geçmişti.simdi Buyuyoruz diye agriyor.soyledigin gibi.onemli bisi olmadigini biliyordum ama onlemsel gittim.zaten 4 gun sonra randevum var.ıdrarda yanma eşlik ediyorsa sistite yoruyorlar.olmadığı icin,bol bol dinlen,iliski olmasin dedi...canıma minnet :)Bebisi gormus olduk.kalbinin sesini duymak yetiyor bana.parmağını emisini yerim onun,asagada fotosunu koyuyorum teyzesi
Kizlar, iki gundur kasigimda gecmeyen bi agri vardi, sizi gibi. Doktora gittim bugum. Rahimde kasilmalar var dedi. Iki gun rapor verdi ise gitmeyecegim. Haftasonu sehir disina cikacaktim onuda yasakladi. Rapora da dusuk riski yazdilarcanim cok sıkkın..Umarim bi skinti olmaz ilac kullaniyorm suan. Buarada 13+5 deyiz bugun, cinsiyete kiz dedi doktor.. Haftaya kesin soylerim dedi..Hayirlisi bakalim, benden haberler boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?