benim çin takvimine göre erkek çıkıyor . sen yaptın mı senin tuttu mu takvime göre yeğenimin cinsiyeti canımDogum tarihinle son adet tarihini ver ben bakarım kiiiii :)
Çin takvimim kız cikiyor ama doktorum erkeğe benziyor dedi...belki donmustur kiza :) bakalim sende tutacakmibenim çin takvimine göre erkek çıkıyor . sen yaptın mı senin tuttu mu takvime göre yeğenimin cinsiyeti canım
Sen de dikkat et ozaman ben yerleşiyodur, büyüyodur diye ilk gün çok abartmak istemedim ama sanırım çok normal bi durum değil. Dinlenmek,ayağını uzatıp istirahat etmek iyi geldi baya, sana da tavsiye ederim canım. Çarşamba kesin söylicek ama ne yalan söyliim kız olmasını ben de içten içe istediğimi farkettim. :) Sağlıklı sıhhatli olup, sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil. Allah herkesin gönlüne göre versin, olmayanlara da nasip etsin bu duyguyu..Bende de var kasilmalar. Ben de rapor almıştım bisey yiyemiyorum yesemde midedd kalmiyor diye yine düşük riski yazdı.ya kizin icin cok sevindim. Yuzde 90 dedikleri oluyormuş zaten. Benim dr soylemedi bebekte hep gizledi.
canım dikkat et geçmiş olsun allah şifa versin
Canim bende bi haftadir var ama asirisindan değil bide cok asiri gazim var benim ya kivrandiriyo gaz acisiHanımlar ishal sorununuz oldu mu hiç ?
Kabizlik daha kou ishalden tabi de doktoruna bi danis istersen cokda su kaybetmeBenimde yeni başladı karın ağrısı ve ishal yavaş yavaşta artıyor bi kaç gün Elevit ilacımı kullanmadım Kabızlık yapıyor diye şimdi de böyle oldu
ara sıra :=)Hanımlar ishal sorununuz oldu mu hiç ?
Kabizlik daha kou ishalden tabi de doktoruna bi danis istersen cokda su kaybetme
Olabilir ben antalyadayim klimali havada bile tenim simsicak yaniyorumSıcakların artması da sebep oldu biraz sanırım yarına kadar toparlanmazsam danışırım artık
Olabilir ben antalyadayim klimali havada bile tenim simsicak yaniyorum
Kuzum klimada kalmamaya dikkat et...camları acicam derken carpilma.farkinda olmadan soguk yiyoruz..ishal,burun akıntısı Allah ne verirse ondan sonra...soguk muz ye,aç karna sut içme,Türk kahvesinin icine limon sık ic canim...dogal yollardan halletmeye calis..gecmis olsun...Ooo sen baya fena yerdeymişsin ben orda olsam buhar olurdum sanırım
Evet ya evden cikmamaya calisiyorum zaten en cok sevindigim seyde kis bebegi olmasi en azindan son aylarm scak gecmzOoo sen baya fena yerdeymişsin ben orda olsam buhar olurdum sanırım
Benim ilk haftalarda vardi canim.şu an gayet fosur fosur uyku Modundayim :) kusmalarin gecmedimi? Doktorun ne Diyor?artık kusmaktan yoruldum. geceleri hiç uyuyamıyorum uyku sorunu olan varmı benim gibi ?
Bende varım canım hem istifar hem uykusuzluk açlıktan ölcem saniyorum bi o kdar da yorgunluktanartık kusmaktan yoruldum. geceleri hiç uyuyamıyorum uyku sorunu olan varmı benim gibi ?
Tesadüfen gördüm yorumunuzu ve üzüldüm.Sağolun hanımlar , sanırım ben böyle devam edicem hep bayramda da eşim tutturdu annemlere gidicez diye şimdiden onun stresi de sardıağlamaklıyım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?