2016 Ocak AnneLeri..

Bende de var kasilmalar. Ben de rapor almıştım bisey yiyemiyorum yesemde midedd kalmiyor diye yine düşük riski yazdı.ya kizin icin cok sevindim. Yuzde 90 dedikleri oluyormuş zaten. Benim dr soylemedi bebekte hep gizledi.
Sen de dikkat et ozaman ben yerleşiyodur, büyüyodur diye ilk gün çok abartmak istemedim ama sanırım çok normal bi durum değil. Dinlenmek,ayağını uzatıp istirahat etmek iyi geldi baya, sana da tavsiye ederim canım. Çarşamba kesin söylicek ama ne yalan söyliim kız olmasını ben de içten içe istediğimi farkettim. :) Sağlıklı sıhhatli olup, sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil. Allah herkesin gönlüne göre versin, olmayanlara da nasip etsin bu duyguyu..

Benimde yeni başladı karın ağrısı ve ishal yavaş yavaşta artıyor bi kaç gün Elevit ilacımı kullanmadım Kabızlık yapıyor diye şimdi de böyle oldu

Benimde yeni başladı karın ağrısı ve ishal yavaş yavaşta artıyor bi kaç gün Elevit ilacımı kullanmadım Kabızlık yapıyor diye şimdi de böyle oldu
Kabizlik daha kou ishalden tabi de doktoruna bi danis istersen cokda su kaybetme

Ooo sen baya fena yerdeymişsin ben orda olsam buhar olurdum sanırım
Kuzum klimada kalmamaya dikkat et...camları acicam derken carpilma.farkinda olmadan soguk yiyoruz..ishal,burun akıntısı Allah ne verirse ondan sonra...soguk muz ye,aç karna sut içme,Türk kahvesinin icine limon sık ic canim...dogal yollardan halletmeye calis..gecmis olsun...

Sağolun hanımlar , sanırım ben böyle devam edicem hep bayramda da eşim tutturdu annemlere gidicez diye şimdiden onun stresi de sardı ağlamaklıyım resmen
Tesadüfen gördüm yorumunuzu ve üzüldüm.
Aynı problem bizde de vardı. Ben eşimle net bir şekilde konuştum. Bu kadar kötü haldeyken bayram hengamesiyle uğraşamam diye.
Kendi anamın evinde yayılıp don atlet yatarım,ama seninkinde yapamam.
Vazgeçtik gitmekten.
Kesin olarak konuşun. Yemin ederim senelik izni bu sıcakta sülale evinde geçirmek çekilir dert değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…