2016 Ocak AnneLeri..

kızlar bende çok istifar ediyorum sabah bir başlıyor akşama kadar mahvoluyorum ne yersem çıkıyor yemek yemege korkuyorum zorlamaktan kadıklarım agrıyor ilaç içtim o da fayda etmedi gittikçe de zayıflıyorum rapor almıştım ama bitti pazartesi başlayacam işe nasıl gidecem bilmiyorum arabada hiç duramıyorum inşallah çabuk geçer bugünler
 
Benim ilk haftalarda vardi canim.şu an gayet fosur fosur uyku Modundayim :) kusmalarin gecmedimi? Doktorun ne Diyor?
bebek besin aldığı için hastaneye yatmaya gerek yok diyorlar istersen yatıralım diyorlar ama ewde enazından daha rahatım bide hastane işi daha zor olur gibi geliyor. bi bakıyorum 2 gün hiç kusmuyorum bi bakıyorum bütün gün canım çıkıyor. midemde bişi kalmıyor ama köpük kusturuyor yaramaz bana.
 


Malesef ikna edemedim doktorumdan da izin istedi bir çok konuda söz verdi ilk gün olmasa da ikinci gün mecbur gideceğim Hayırlısı artık ama bu günlerin bir de Dönüşü var :)
 


Kusmalardan çok Çeken birisi olarak size bi kaç tavsiye Söyleyeyim ilaç falan gifayda etmiyor çünkü bir süre sonra psikolojik olarak ele geçiriyor kusma seni bu Yüzden zorla ye yine de kus az da olsa besin gidiyor bebeğe merak etme arada serum al bi bulantı için bi de vitamin serumu en azından bebek için gerçekten besleyici oluyor , sabah kraker ye falan diyenler olur o da fayda etmiyor sabah uyanınca ilk kusmanı yapmadan rahatlamıyor vücut o illa çıkacak kraker falan yiyince daha da zorluyor ve kasıklarım o zaman kopuyor gibi hissediyordum zamanla hem azalıyor hemde alışıyor insan ben 13 kilo verdim Şükürler olsun şimdi sadece geceleri kusmam var ona da şükür diyorum kontrole gittiğin de bebeğinin de iyi olduğunu öğrendin mi kusmalar vız geliyor . Geçmiş olsun inşallah tez vakitte atlatırsınız
 
Malesef ikna edemedim doktorumdan da izin istedi bir çok konuda söz verdi ilk gün olmasa da ikinci gün mecbur gideceğim Hayırlısı artık ama bu günlerin bir de Dönüşü var :)

Bizdede ayni sorun var malesef nornalde fatile gidicektik kimseyi c ekemicem midem bulaniyo zaten azck bisey yiyebiliyorum diye ikna etmistim sonra leke gelince vazgectik ama bakalm koye gtme durumumuz var aslnda uzun yol yasak 2 saat uzunmu bilmiyorum ama gtmeyelm desemde 1 saatcik durup geliriz diyor yapcak bisey yok kos kos oturup doncem artk :)
 


Anlamıyorlar bacım 10 dk bile olsa olsun gidelim gidince de geldik artık duralım olur o :) bu sefer anlayışla karşılamaya çalıştım çok sorun olsa bile bi kaç Şart koştum gergin anlarda orda durmam, bana laf diyene susmam, iş yapmam uykum gelirse uyurum dedim tamam dedi bakalım nolcak
 

Hahah sıkı pazarlik biliyolarsa hamile olduğunu bisey demezler heralde zaten bende dedim is mis yapmam caydanlik bile tasimam yasak benim gider oper gelirim dedim zaten gel gitlerde basladi kmseyi cekemicem :)
 
Hahah sıkı pazarlik biliyolarsa hamile olduğunu bisey demezler heralde zaten bende dedim is mis yapmam caydanlik bile tasimam yasak benim gider oper gelirim dedim zaten gel gitlerde basladi kmseyi cekemicem :)

Biraz farklı aile yapıları var eşimde söylüyor bi kere aramadılar nasılsın nasıl oldun diye o Yüzden derler zaten pek birlik olmaz yoksa diğer normal aileler gibi olsa hiç sıkıntı etmem içim rahat olur en azından rahatta hareket ederim Allah herkesi iyi ve anlayışlı insanlarla karşılaştırsın .
 


Hmm anladim tabi herkesin ailesi farkli ama kocan sonucta sen kabul ettikce fedakarlik yaptiginin farkina variyor en azindan bu iyi :) aramamalari ayip olmus tabi neyse madem oyle pek birlik insanlar degiller fazla icli dışli olmaman daha iyi gider oper yatar dinlenirsin
 
Hanımlar bayram alışverişi yaptınız mı hiç giyim olarak kendinize bişeyler aldınız mı ? Ben bi türlü hiçbirşeyi kendime yakıştıramıyorum artık
 
Hanımlar bayram alışverişi yaptınız mı hiç giyim olarak kendinize bişeyler aldınız mı ? Ben bi türlü hiçbirşeyi kendime yakıştıramıyorum artık

Benim 30 haziranda dogum gunumdu herkez hamile kiyafetleri almis onlardan birini giycem valla yakissn yakismasn kasiklarim agriyo sıkı seyler giyemiyorum bi elbise vardi aralarinda siyah hem zayf gosterr hem rahat sanirim onu giycem :)
 
Benim 30 haziranda dogum gunumdu herkez hamile kiyafetleri almis onlardan birini giycem valla yakissn yakismasn kasiklarim agriyo sıkı seyler giyemiyorum bi elbise vardi aralarinda siyah hem zayf gosterr hem rahat sanirim onu giycem :)

Oh ne güzel ya :) nice yaşlar olsun bu arada :))

Ben ne beğensem insanlar sana ne oldu annelikten önce babaanne modasına geçtin diyorlar nedense ya beğenmedim bi türlü bişey pantolon diyorlar o da ben rahat edemem diyorum böyle giderse hamilelik gecelikleri vardı çeyizim de çok cici onları giyip oturcam
 
Hahah cook mantikli aslnda :) lcw daki hamile pantalonlari cok guzel ama cok rahat bi bak istersen baska yerde cok pahali smdilik idare etcek cinste guzel pantalonlar var
 
dramamine kullanıyorum. onu içmesem zaten saat başı kusuyodum. ilaç bile içemiyodum. ilaçla daha iyi oluyorum.

Dramamine serumla verilirse çok daha etkili oluyor. Doktoruna onzyd yada zofran i sorsana bende çok kötüydü m onzyd ise yaradı. Günde yarim yarim iciyorum.
 
Ya kizlar aklma bisey takildi benm gecen hafta aile hekiminin istedigi testlerde tsh 3. 22 cikmis bunla ilgili bilgisi olan varmi normalde 2.5 altnda olmasi gerekmis sanirim yuksek olmasnn bu y uk riskleri var sizlern kac hatirliomusunuz ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…