Canim onu ihmal etme hemen bi dahiliye yada endokrine git ilac gerekebilir. Benim tsh cok dusuk t3 t 4 cok yuksekti ilac kullanıyorum ilk zamanlar onemliymis ilac kullanımı.Ya kizlar aklma bisey takildi benm gecen hafta aile hekiminin istedigi testlerde tsh 3. 22 cikmis bunla ilgili bilgisi olan varmi normalde 2.5 altnda olmasi gerekmis sanirim yuksek olmasnn bu y uk riskleri var sizlern kac hatirliomusunuz ?
Vallla aile hekimlivi yapti testi kendi doktorrum istemedi bile boyle testler yarin aile hekimliginde igne vurulcam ordaki doktorum ilac ayarlayabilirmi yada yorum yapabilirmi doktora git yada gitme diye ?Canim onu ihmal etme hemen bi dahiliye yada endokrine git ilac gerekebilir. Benim tsh cok dusuk t3 t 4 cok yuksekti ilac kullanıyorum ilk zamanlar onemliymis ilac kullanımı.
Kusmalardan çok Çeken birisi olarak size bi kaç tavsiye Söyleyeyim ilaç falan gifayda etmiyor çünkü bir süre sonra psikolojik olarak ele geçiriyor kusma seni bu Yüzden zorla ye yine de kus az da olsa besin gidiyor bebeğe merak etme arada serum al bi bulantı için bi de vitamin serumu en azından bebek için gerçekten besleyici oluyor , sabah kraker ye falan diyenler olur o da fayda etmiyor sabah uyanınca ilk kusmanı yapmadan rahatlamıyor vücut o illa çıkacak kraker falan yiyince daha da zorluyor ve kasıklarım o zaman kopuyor gibi hissediyordum zamanla hem azalıyor hemde alışıyor insan ben 13 kilo verdim Şükürler olsun şimdi sadece geceleri kusmam var ona da şükür diyorum kontrole gittiğin de bebeğinin de iyi olduğunu öğrendin mi kusmalar vız geliyor . Geçmiş olsun inşallah tez vakitte atlatırsınız
canım tavsiyelerin için çok sagol ilaç fayda etmiyor canım ben zaten kilolu hamile kaldım 76 kiloyla kaldım boyum uzun 1,68 ama yine de fazlayım 1 kilo almıştım ilk ay ama son iki haftada 3 kilo verdim be yesem çıkıyor kraker leblebi hiçbiri fayda etmiyor canım yemek istemese de bebek için yiyorum salı günü gittim doktora bebek sağlıklı dedi şuan 10. hafta bitmek üzere ne zaman azalacak merakla bekliyorum sabretmrk lazım sanırımKusmalardan çok Çeken birisi olarak size bi kaç tavsiye Söyleyeyim ilaç falan gifayda etmiyor çünkü bir süre sonra psikolojik olarak ele geçiriyor kusma seni bu Yüzden zorla ye yine de kus az da olsa besin gidiyor bebeğe merak etme arada serum al bi bulantı için bi de vitamin serumu en azından bebek için gerçekten besleyici oluyor , sabah kraker ye falan diyenler olur o da fayda etmiyor sabah uyanınca ilk kusmanı yapmadan rahatlamıyor vücut o illa çıkacak kraker falan yiyince daha da zorluyor ve kasıklarım o zaman kopuyor gibi hissediyordum zamanla hem azalıyor hemde alışıyor insan ben 13 kilo verdim Şükürler olsun şimdi sadece geceleri kusmam var ona da şükür diyorum kontrole gittiğin de bebeğinin de iyi olduğunu öğrendin mi kusmalar vız geliyor . Geçmiş olsun inşallah tez vakitte atlatırsınız
canım tavsiyelerin için çok sagol ilaç fayda etmiyor canım ben zaten kilolu hamile kaldım 76 kiloyla kaldım boyum uzun 1,68 ama yine de fazlayım 1 kilo almıştım ilk ay ama son iki haftada 3 kilo verdim be yesem çıkıyor kraker leblebi hiçbiri fayda etmiyor canım yemek istemese de bebek için yiyorum salı günü gittim doktora bebek sağlıklı dedi şuan 10. hafta bitmek üzere ne zaman azalacak merakla bekliyorum sabretmrk lazım sanırım
Icini ferah tut da saglik ocagi anlamaz benim kadin dogumcu dahiliye git dedi ultrosonda nodul falan yok ama degerim yukseliyodu t3 t 4 degerim.dahiliyeci sabah aksam ilaca baslatti hamileligin ilk haftalari yuksek olabiliyormuş hormonel olarak ilk hafta geride kalmisti gelisimi demek tshdanmis ilaca baslayinca haftayi yakaladi bende cok yorgundum kolum kalkmiyodu duzeldim ama bende korkuyorum gec kaldimmiki diye allahin izniyle bisey olmamistir diye rahatlatiyorum kendimi .
canım ben de aynı çok korkuyordum nasıl olacak sonum diye sen çok kilo vermişsin canım bakalım benim sonum ne olacak bebekler sağlıklı olsun da canım artık kilo falan umrumda değil artık bebegin hareket edecegi günleri hayal ediyorum sabrediyorum ama bazen çok bunalıyorum inşallah hemen geçerCanım kilo kaybın normal ilk Başlarda kusma yaşayanların kiloları oynuyor sonra toparlıyor az bişey kalmıştır inşallah ben de hamile olduğumu öğrendiğim de 75 kiloydum ağlamıştım ben 100 kilo doğururum bilmem ne diye büyük konuştum sanırım böyle geldi Başıma
Icini ferah tut da saglik ocagi anlamaz benim kadin dogumcu dahiliye git dedi ultrosonda nodul falan yok ama degerim yukseliyodu t3 t 4 degerim.dahiliyeci sabah aksam ilaca baslatti hamileligin ilk haftalari yuksek olabiliyormuş hormonel olarak ilk hafta geride kalmisti gelisimi demek tshdanmis ilaca baslayinca haftayi yakaladi bende cok yorgundum kolum kalkmiyodu duzeldim ama bende korkuyorum gec kaldimmiki diye allahin izniyle bisey olmamistir diye rahatlatiyorum kendimi .
Yüreğini ferah tut cnm Allahın izniyle bişey olmamıştırrKizlarr dua edin bana lutfen yarin baska doktora randevu aldm 11 e insallah bebegime bu tsh yuzunden yada heerhangi bir baska sebepten bebegimi kaybetmemismdir ..
Canim bi sikinti olmamistir içini ferah tut zor ama rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin.normalde varmiydi tiroid bende yoktu.hamilelikte cikti.teyzem guatr ameliyati oldu aile yatkınlığı var.hamlelikte bu sikintiyi çeken oluyor. Arkadasim iki hamileligindede ilaçla gecirmis maşallah bir sikintilari yok bebeklerinde.icini ferah tutmaya çalış.Kizlarr dua edin bana lutfen yarin baska doktora randevu aldm 11 e insallah bebegime bu tsh yuzunden yada heerhangi bir baska sebepten bebegimi kaybetmemismdir ..
Annemde var guatr ama bende yoktu gecen sene baktm testlerime 4 mus hamile degildm o zaman normal deger sayılıyor 4 ne b iliym gebelkte cikiyo heraldeCanim bi sikinti mus mistir içini ferah tut zor ama rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin.normalde varmiydi tiroid bende yoktu.hamilelikte cikti.teyzem guatr ameliyati oldu aile yatkınlığı var.hamlelikte bu sikintiyi çeken oluyor. Arkadasim iki hamileligindede ilaçla gecirmis maşallah bir sikintilari yok bebeklerinde.icini ferah tutmaya çalış.
Annemde var guatr ama bende yoktu gecen sene baktm testlerime 4 mus hamile degildm o zaman normal deger sayılıyor 4 ne b iliym gebelkte cikiyo heralde
canım korkma tiroidten bebeğini kaybetmezsin. ben yıldır hipotiroidim var ilaç kullanıyorum benim triodimde şuan ilaç kullandığım halde seninki kadar. şuan bebeğine zararlı değil.Kizlarr dua edin bana lutfen yarin baska doktora randevu aldm 11 e insallah bebegime bu tsh yuzunden yada heerhangi bir baska sebepten bebegimi kaybetmemismdir ..
Insallah canim ya ne biliym ilk defa duguyorum bunlri ister istemez stress oluyo insan ins sendede yoktur ya kontrol ettir hemen bibkadin tsh yuzunden bebegnn kalbnn durdugunu soylehnce cok tedirgn oldumÜzülme canım , Canını da Sıkma büyük ihtimal bende de Yükseldi böyle kıllanma olamaz asabiyet olamaz boynum falan da kıllanmış tiroidten olabilir diyorlar . Vardır elbet Çözümü inşallah bebişlerimize zarar gelmeden çözeriz de sorunu .
Benim annemde guatr var az calisiyordu ama ben kontrol ettrmistm bende normaldi gecen hafta yaptrdgm testtede 3 u gorunce normal sandm hic araştırma yapmadm ben aslnda doktorrumn ilgiszlgne kızıyorum daha onceden isteseydi testleri o bile istemedi zaten aile hekimi zorunluyms obyuzden yaptilar allah korusun cok yuksek olmus olsa aklm almiyo doktorlarn genisligini 3 ayri doktordan rand. Aldm bakalm ayri ayri onlar neler diyo hangsni begenirsemde ona devam edicem insallah bisey olmamistr cok tesekkur ederim bilgi verdigin icinde cok sagol allah hepimizin yardımcısı olsn inşallah. .canım korkma tiroidten bebeğini kaybetmezsin. ben yıldır hipotiroidim var ilaç kullanıyorum benim triodimde şuan ilaç kullandığım halde seninki kadar. şuan bebeğine zararlı değil.
Tiroidden diil de annesinin evhamindan bebise bisi olcakk Allah korusunBenim annemde guatr var az calisiyordu ama ben kontrol ettrmistm bende normaldi gecen hafta yaptrdgm testtede 3 u gorunce normal sandm hic araştırma yapmadm ben aslnda doktorrumn ilgiszlgne kızıyorum daha onceden isteseydi testleri o bile istemedi zaten aile hekimi zorunluyms obyuzden yaptilar allah korusun cok yuksek olmus olsa aklm almiyo doktorlarn genisligini 3 ayri doktordan rand. Aldm bakalm ayri ayri onlar neler diyo hangsni begenirsemde ona devam edicem insallah bisey olmamistr cok tesekkur ederim bilgi verdigin icinde cok sagol allah hepimizin yardımcısı olsn inşallah. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?