Kizlarr dua edin bana lutfen yarin baska doktora randevu aldm 11 e insallah bebegime bu tsh yuzunden yada heerhangi bir baska sebepten bebegimi kaybetmemismdir ..
Merhaba. Kac yasindasin ve spor gecmisin varmi. Ilk hamileliginmi.. ve dr a gore hamileligin de bi risk varmi.. cevaplarsan sana önerilerde bulunabilirimbenim soruma da kimse cvp vermesin zaten:)
Hadi hayirli olsun canim,bizim de yarin kontrol bakalim gostercek mi :)merhaba kızlar cumartesi günü doktora gittim erkek dedi :)
Hamilelikta yapilan sporlarin kilo vermekten ziyade kas hareketliligiyle ve bebegin bol oksijeniyle ilgisi var. Hamilelik pilatesi normal pilatesten cok farkli ve kalori harcamayla alakasi yok.. yuruyuş esnasinda kendinizi cok yormadan ve cok hizli yurumeden egzersizinizi tamamlamaniz gerekiyor. Mutlaka bi uzmandan destek alin pilates konusunda ve 14 haftadan once pilatese baslamiyorsunuz..Ben nasibimi aldim daha cevapsız bırakmam zati bundan böyle seni :) kesinlikle normal doğuma faydalı,hem fazla kiloda almamis oluruzbaşlarsak yazalim buraya..
inş gösterir hareketlerini göremedim ama ekranı göstermedi doktor erkek dediHadi hayirli olsun canim,bizim de yarin kontrol bakalim gostercek mi :)
Özelde karsidaki ekrandan goruyorum ama devlette de hemen ceviriyor ekranı bana.doyana kadar bakiyorum :) inanmasak da istatistiklere katil canim,soldan mi yumurtlamistin sen,bebis ne tarafta?ultrason Fotosunu koysan ya baksak bucure :)inş gösterir hareketlerini göremedim ama ekranı göstermedi doktor erkek dedi
ne güzel hissediyosunuz ben daha hissedemiyorum yaaBenim10-11.hafta Belli olmaya basladi...hareketlerini Tam olarak hissetsek Keske artik :)
devlette acilde muayene oldum annem rica etti orda baktı o yüzden göstermedi belki de ben soldan yumurtladım bide hep sol tarafıma yattım istisnalar hariç bence de soldan erkek sağdan kız oluyoÖzelde karsidaki ekrandan goruyorum ama devlette de hemen ceviriyor ekranı bana.doyana kadar bakiyorum :) inanmasak da istatistiklere katil canim,soldan mi yumurtlamistin sen,bebis ne tarafta?ultrason Fotosunu koysan ya baksak bucure :)
Bebegin ismini derin ada mi düsünüyorsunEger gobegin belli olmasiysa sorun benim 2. bebegim 12. Haftadayim ve hafiften belli sanki dümdüz degil artik karnim ben hala ucuyorum bu arada gitmedigim yer kalmadı bebegimle unuformam uzerime hala olmakla birlikte 1 .5 kilo almisim ilk bebisimde tm 18 kilo alip 21 vererek tamam lamistim bunda 12 ile kapatmayi dusunuyorum insallah bu arada son 10 gunum iste izne cikacagim insallah vakit cabuk gecer biran once aliriz kucaklarimiza sizlerden kilo alan oldumu bu arada su cinsiyet meselesindede erkekler cok gibi gelsede basta kizlar gec anlaşıldığı icin dengeleniyor herkese bol güneşligunler kizlar
Kizlarr dua edin bana lutfen yarin baska doktora randevu aldm 11 e insallah bebegime bu tsh yuzunden yada heerhangi bir baska sebepten bebegimi kaybetmemismdir ..
Hadi hayirli olsun canim,bizim de yarin kontrol bakalim gostercek mi :)
Kilo verelim diye yapmiyoruz ki,fazla da Almamis oluruz dedimHamilelikta yapilan sporlarin kilo vermekten ziyade kas hareketliligiyle ve bebegin bol oksijeniyle ilgisi var. Hamilelik pilatesi normal pilatesten cok farkli ve kalori harcamayla alakasi yok.. yuruyuş esnasinda kendinizi cok yormadan ve cok hizli yurumeden egzersizinizi tamamlamaniz gerekiyor. Mutlaka bi uzmandan destek alin pilates konusunda ve 14 haftadan once pilatese baslamiyorsunuz..
Hadi hayirli olsun sporun. Insallah hepimiz normal dogum yaparızKilo verelim diye yapmiyoruz ki,fazla da Almamis oluruz dedimSoyledigin gibi bir cok guzel amaci var platesin ben de onun icin basliyorum,ozellikle normal doguma kaslarimi hazirlamak istiyorum,15. Haftam yeni basliyorum..
Ehehe 25 saat kaldi :)) bu doktorum soyluyor cinsiyeti gorurse,15Haftalik bekleyelim demiyor..digerleri soylemek istemedi..heyecan olmaz mi kuzummmm,ozledik ki cokcanım selam yarın kontrole gidiyoruz heyecan var mı heyecan? Ben çok heyecanlıyım. İnşallah gösterir bebişler cinsiyetini :))
Merhaba. Kac yasindasin ve spor gecmisin varmi. Ilk hamileliginmi.. ve dr a gore hamileligin de bi risk varmi.. cevaplarsan sana önerilerde bulunabilirim
Merhaba cnm bende persembe günü yaptıracam ikili test anadolu yakasındayım en uygun medipol de hakan apaydın diye bir dr var ondan alabildim randevuyu. dr ile ilgili yorumlar çok güzel bu arada ultrason+kan tahlil 285tl dediler.Merhaba anneler :) Her zamanki gibi devlet hastanesinden moralim eksi bin beş yüz olarak çıktım. yine sıfır ilgi, tersleme, hiç bir şey gözükmeyen ultrason aletleri ve sadece bir saniye göstermeler. doktorun dediğine göre tam 13 haftalık hamileymişim ama ikili test bile istmedi hiç bir şey söylemedi 13 haftalık hamilesin diyip yollarken ben söyledim bu haftalarda ikili test yaptırmam gerekmiyor mu diye. evet bugün yarın kesin olmalısın burda yapılmıyor dedi ve yolladı
istanbulda ikili test yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi? ne kadara ve nerede yaptırdınız? hem kan tahlili hem de ultrasonu aynı yerde yaptırdınız di mi?
buarada 13 hafta olduğu için belki cinsiyeti öğreniriz diyodum ama bebeği bile anlamadım ki nerede duruyor o kadar kötüydü makine
Ben ikili test sonuçlarımı bugün aldım. Doktoruma mail attım. Şükür sorun yok.Merhaba anneler :) Her zamanki gibi devlet hastanesinden moralim eksi bin beş yüz olarak çıktım. yine sıfır ilgi, tersleme, hiç bir şey gözükmeyen ultrason aletleri ve sadece bir saniye göstermeler. doktorun dediğine göre tam 13 haftalık hamileymişim ama ikili test bile istmedi hiç bir şey söylemedi 13 haftalık hamilesin diyip yollarken ben söyledim bu haftalarda ikili test yaptırmam gerekmiyor mu diye. evet bugün yarın kesin olmalısın burda yapılmıyor dedi ve yolladı
istanbulda ikili test yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi? ne kadara ve nerede yaptırdınız? hem kan tahlili hem de ultrasonu aynı yerde yaptırdınız di mi?
buarada 13 hafta olduğu için belki cinsiyeti öğreniriz diyodum ama bebeği bile anlamadım ki nerede duruyor o kadar kötüydü makine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?