2016 Ocak AnneLeri..

Kizlarr dua edin bana lutfen yarin baska doktora randevu aldm 11 e insallah bebegime bu tsh yuzunden yada heerhangi bir baska sebepten bebegimi kaybetmemismdir ..

Canım kalbini ferah tut bişi olmamıştır bu sebepten. Emin ol stres herşeyden çok etkiliyor bebişlerimizi. O yüzden sakin ol, sen elinden geleni yap ve gerisini Allah'a bırak. Bugün de git gör bebişini rahatla, özlem gider :)

Ben nasibimi aldim daha cevapsız bırakmam zati bundan böyle seni :) kesinlikle normal doğuma faydalı,hem fazla kiloda almamis oluruz başlarsak yazalim buraya..
Hamilelikta yapilan sporlarin kilo vermekten ziyade kas hareketliligiyle ve bebegin bol oksijeniyle ilgisi var. Hamilelik pilatesi normal pilatesten cok farkli ve kalori harcamayla alakasi yok.. yuruyuş esnasinda kendinizi cok yormadan ve cok hizli yurumeden egzersizinizi tamamlamaniz gerekiyor. Mutlaka bi uzmandan destek alin pilates konusunda ve 14 haftadan once pilatese baslamiyorsunuz..

inş gösterir hareketlerini göremedim ama ekranı göstermedi doktor erkek dedi
Özelde karsidaki ekrandan goruyorum ama devlette de hemen ceviriyor ekranı bana.doyana kadar bakiyorum :) inanmasak da istatistiklere katil canim,soldan mi yumurtlamistin sen,bebis ne tarafta?ultrason Fotosunu koysan ya baksak bucure :)

Özelde karsidaki ekrandan goruyorum ama devlette de hemen ceviriyor ekranı bana.doyana kadar bakiyorum :) inanmasak da istatistiklere katil canim,soldan mi yumurtlamistin sen,bebis ne tarafta?ultrason Fotosunu koysan ya baksak bucure :)
devlette acilde muayene oldum annem rica etti orda baktı o yüzden göstermedi belki de ben soldan yumurtladım bide hep sol tarafıma yattım istisnalar hariç bence de soldan erkek sağdan kız oluyo

Bebegin ismini derin ada mi düsünüyorsun

Kilo verelim diye yapmiyoruz ki,fazla da Almamis oluruz dedim Soyledigin gibi bir cok guzel amaci var platesin ben de onun icin basliyorum,ozellikle normal doguma kaslarimi hazirlamak istiyorum,15. Haftam yeni basliyorum..

canım selam yarın kontrole gidiyoruz heyecan var mı heyecan? Ben çok heyecanlıyım. İnşallah gösterir bebişler cinsiyetini :))
Ehehe 25 saat kaldi :)) bu doktorum soyluyor cinsiyeti gorurse,15Haftalik bekleyelim demiyor..digerleri soylemek istemedi..heyecan olmaz mi kuzummmm,ozledik ki cok

Merhaba anneler :) Her zamanki gibi devlet hastanesinden moralim eksi bin beş yüz olarak çıktım. yine sıfır ilgi, tersleme, hiç bir şey gözükmeyen ultrason aletleri ve sadece bir saniye göstermeler. doktorun dediğine göre tam 13 haftalık hamileymişim ama ikili test bile istmedi hiç bir şey söylemedi 13 haftalık hamilesin diyip yollarken ben söyledim bu haftalarda ikili test yaptırmam gerekmiyor mu diye. evet bugün yarın kesin olmalısın burda yapılmıyor dedi ve yolladı

istanbulda ikili test yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi? ne kadara ve nerede yaptırdınız? hem kan tahlili hem de ultrasonu aynı yerde yaptırdınız di mi?

buarada 13 hafta olduğu için belki cinsiyeti öğreniriz diyodum ama bebeği bile anlamadım ki nerede duruyor o kadar kötüydü makine

Merhaba. Kac yasindasin ve spor gecmisin varmi. Ilk hamileliginmi.. ve dr a gore hamileligin de bi risk varmi.. cevaplarsan sana önerilerde bulunabilirim

27 yaşındayım. Spor geçmişim düzenli olarak yok ama dönemsel olarak spor salonuna gitmişliklerim var :) İlk hamileliğim. Geçen haftaya kadar bi risk yoktu ama iş dolayısıyla şehir dışı+yorgunluk sebebiyle kasılmalar ve risk oluştu. Çarşamba günü son durumu öğreneceğim. Şuan yatmaktan başka yürüyüş, spor hiçbişey yapmıyorum.

Merhaba cnm bende persembe günü yaptıracam ikili test anadolu yakasındayım en uygun medipol de hakan apaydın diye bir dr var ondan alabildim randevuyu. dr ile ilgili yorumlar çok güzel bu arada ultrason+kan tahlil 285tl dediler.

Ben ikili test sonuçlarımı bugün aldım. Doktoruma mail attım. Şükür sorun yok.
İkili test fiyatları hastaneye göre çok değişiyor canım. Ben central hospitala gidiyorum. 350 tl dediler orada. Ama dışarıda da yaptırabilirsin dedi Dr. Pendik şifada 55 tlye yaptırdım. 20 tlye yaptıran arkadaşlar bile vardı başka hastanelere gidip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…