2016 Ocak AnneLeri..

cevap için teşekkürler canım. doktor bugün yarın yaptırmalısın diyince hızlıca araştırıp hem eve yakın hem de ultrason aletlerinin falan yeni olduğunu duyup dora hospital da karar kıldım. branş doktoru+ ultrason + kan tahlili sigortasız 300 oluyormuş. iyi gibi geldi bize. yarın oraya gideceğim ben de. o kadar hasretim ki bebeğe bi türlü göremedim tam olarak. kalp atışını duymaya gittiğimizde de bi rezillik yaşayıp yine bir saniye duyup çıkmıştık. yarın 3. doktor olacak ama ilk defa özele gidicem. merak ediyorum nasıl ilgilendiklerini. nefret ettim devlet hastanelerinden ya. bugün ultrasonun çıktısını bile vermediler öyle sepetlediler tahlil sonuçlarına bile göz ucuyla baktı. bazıları yüksek gözüküyordu hiç bişey demedi. şu sigortayı halletsek de özele devam edebilsek ya. hahah hatta eşimi de içeri almıcakmış doktor artık. zor sığıyoruz diyo. yahu şimdiye kadar nasıl sığılıyorsa yine durulabilir öyle değil mi?

sonucun iyi gelmesine çok sevindim. darısı başımıza :) doktora mail atmak mı vay anasını şu an o kadar özeniyorum özel doktorlara hahaha neyse yarın merakımı gidereceğim ve hem bebeği ilk defa doya doya göreceğim hem de doktorlar insan gibi konuşacak diye düşünüyorum. yani inşallah

bu arada çok çok iyi fiyata yaptırmışsın o fiyat sadece kan testi mi yoksa her ikisi toplam mı? benim her halukarda güzel bir ultrasona girmem gerekiyordu bence. o yüzden yakındaki polikliniklerde sadece kan tahlili yaptıramadım. ( buradakiler sadece kan tahlilini yapıyorlardı da)

Hayır sadece kan değil. Ultrasona girdim ve bir de kan verdim. Centralde de aynısını yapacaklardı ama 300 tl fazla verecektim :)
Hastaneye göre çok fark ediyor fiyat. Keşke biraz daha araştırsaydın.

Bu arada özeldeki her doktor dediğin gibi değil. Tam 3 dr değiştirdim şimdiki doktorcuğuma kavuşabilmek için. Medikal Park, pendik şifa ve şimdi central hospital. Gittiğimde keyif alıyorum eşim de ben de. Doktorumuz çok şeker ve bilgili. Uzun uzun bakıyoruz bebişimize. Sohbet ediyoruz. Ama tüm özel doktorlar böyle diye bekleme. Dediğim gibi. 3 ayda 3 dr değiştirdim. Medicana'ya giden bir arkadaşımın doktoru bebeğin böbreği yok demiş. Ertesi gün kızın üzüntüden şekeri tansiyonu fırlamış. Doktoru aramışlar ama ulaşamamışlar. Ertesi gün apar topar gitmişler. Durumu anlatınca doktor ne dese beğenirsin? Benim kaç hastam var biliyor musun? Hanginizin telefonuna yetişeyim :)

Şimdi o arkadaşım da aslı hanıma başladı. Benim doktoruma ve çok memnun. Yani demem o ki sadece özel diye bakma.. Allah iyilerle karşılaştırsın.

Hayır sadece kan değil. Ultrasona girdim ve bir de kan verdim. Centralde de aynısını yapacaklardı ama 300 tl fazla verecektim :)
Hastaneye göre çok fark ediyor fiyat. Keşke biraz daha araştırsaydın.

çok iyiymiş gerçekten. ama sabahtan beri üçüncü dördüncü kez aynı hüsranı yaşayınca inanılmaz sinirlenmiştim. yani heyecanlanıyorum günlerce bebeği görücem, bilgi alıcam diye ama her seferinde saniyesinde sepetleniyorum odadan ve hiçbişey öğrenemiyorum. çok sinir bozucu. dediğim gibi burası eve yakın ve yeni aletler yüzünden kabul ettik. keşke senin yazını daha önce görseydim. ama neyse aklımda bulunsun daha çok test olucaz sanırım di mi=) hem bu mesajlar başka hamilelere de yardımcı olur belki. ben baya aradım bulamadım çünkü güncel fiyat bilgilerini.

Aynısını Pendik Şifa'da yaşadım. 40 dk yol gidip 3 dk'da sepetleniyorduk :)

bahsettiğin hastaneler bana çoook uzak. umarım ben de iyi bir doktora denk gelirim. şu ana kadar gittiğim iki doktoru da başkaları tavsiye etti diye gitmiştim ama şaka yaptılar heralde sanırım kötü günlerine denk geldim hep :) devlette kimseyi tavsiye etmem valla. başları dolu o yüzden savıyolar dicem ama hep bomboştu ben gittiğimde de. neyse ben de umarım senin sevdiğin gibi severim bulacağım yeni doktoru du bakalım =) bu arada yarın gideceğim yeri sadece ikili test için seçtim hala doktor arayışım sürüyor yani

Canlarim ben doktordan geldim herşey yolunda cok sukur tam haftasndaymis tshdegerin normal dedi her labratuvar ayri referans araligi verir dedi sennki gayet iyi dedi allaha sukur cocuk oynadi bile usgde 4.5 cm olmus cok saglikli kesen falan kanama alanin yok dedi cok tesekkurler herkese verdigi destek icin haftaya cinsiyetini gosterebilirmis ayrca ikili testede gircem bakalm herseyin hayirlisi ..

İstanbul'da mısın?

şaşkınımanneyim slm canım.bende ikili test fıyatlarını cok arastırdım en son medipol dedim ama sen pendik şifadan memnun kaldınmı bide dr ismi verebilirmisin yer bulabilirsem bende orada yaptırım. Central hospital e gidiyorum bende ama orda 400 e yakın fiyat verdiler. dediğin gibi.

evet avrupa yakası. bahsettiğim hastane fulyada. ben sarıyerdeyim. fulya yine yakın gibi =)
Anladım. Allah yardımcın olsun. İnşallah iyi bir doktor bulabilirsin. Benim ikinci olduğu için doğum sırasında doktorla olan psikolojik bağın önemini çok iyi biliyorum.

Son düzenleme:
Ben Pendik şifa azize hanıma yaptırdım. Memnun kaldın mı demişsin. Kötü bir dr değil ama çok hızlı bitiyor. Hiçbirşey anlamıyorum diye bıraktım onu. Ama ikilide onu tercih ettim çünkü nihayetinde yapılan işlem aynı. Hem test sonuçlarına baktım. Hastane de testi dışarıda yaptırmış zaten. Yani bu test için söylenen ücretler bence çok fahiş. Pendik Şifa veya muadili bir yerlerde yaptırmak daha mantıklı. Benim doktor başka testler de verdi. B12 B16 ya filan bakacak.Direkt kendisi dedi. Sağlık ocağında yaptır diye. Fark olsa uyarırdı sanırım.

Spor gecmisin var genede. Bu sıkıntılı donemlerde degil ama toparlayinca yuruyuslerine devam edersin. Eylul gibi hava serinleyince yoga ya da hamile pilatesine baslarsin. Sakin normal pilates yapma tamammi canim. Hamile pilatesiyle normal pilates birbirinden cok farkli cunku.. insallah bebislerimizi saglikli sihhatli kucaklarimiza aliriz

teşekkürler cnm. aradım ama fiyat bilgisi veremiyoruz deyince kızdım randevu için sormadım bile.tesekkürler ilgin için

Teşekkür ederim canım saol yok hamile platesine başlicam zaten de onda da bi geçmiş olması gerekiyor gibi bişiler duymuştum yanlış da olabilir. Henüz araştırmadım ama. Tekrar teşekkür ederim tatlım :)

O ne oyle cocuk saglam cikma garantili kanimca 350-400 tl ye ikili test nedir arkadas,delirmis mi bunlar..Burada 3 test parasina dogum yapiliyor ozelde.Allah gucu olmayana yardim etsin gercekten...

Resmen bi sektör oluşmuş ve biz malesef en iyisi olsun, aman bebeğime bişey olmasın diye doktor da iyiyse tercih etmek zorunda hissediyoruz. Gittiğim hastanedeki kız doğum paketini alırsanız şöyle yapıcam, yok doğumdan hemen sonra şerbetini göndericem diye ağzını büke büke konuşurken eşimin suratını görmeliydiniz Kalkıp ağzına vurucak herhalde dedim

aynen oyle bildigin sektor..kadinlar hamileyken daha hassas oluyor ya,Aman cocugum iyi olsun da para onemli diil modunda ne derlerse okey diyoruz..kocalarimiz da olumsuz bisi deseler zilgiti yicekler ondan cekiniyor gariplerim adlari umursamaz ilgisiz kocaya cikacagina susuyorlar..Eee bu durumda Kim karli ozel hastaneler...uclu test zamani yaklasiyor yaptirmicam kusura bakmasinlar.4lu test daha kapsamli onu yaptiririm.oyle ya 16 haftalik cocuk aldiran 20 haftalik da aldirir test sonucunda bi olumsuZluk oldugunda.Allah doktorun da hayirlisiyla karsilastirsin,paragozlu maddiyatci olaniyla diil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…