- 15 Haziran 2015
- 44
- 34
- 3
aynen oyle bildigin sektor..kadinlar hamileyken daha hassas oluyor ya,Aman cocugum iyi olsun da para onemli diil modunda ne derlerse okey diyoruz..kocalarimiz da olumsuz bisi deseler zilgiti yicekler ondan cekiniyor gariplerim adlari umursamaz ilgisiz kocaya cikacagina susuyorlar..Eee bu durumda Kim karli ozel hastaneler...uclu test zamani yaklasiyor yaptirmicam kusura bakmasinlar.4lu test daha kapsamli onu yaptiririm.oyle ya 16 haftalik cocuk aldiran 20 haftalik da aldirir test sonucunda bi olumsuZluk oldugunda.Allah doktorun da hayirlisiyla karsilastirsin,paragozlu maddiyatci olaniyla diil...
Insallah canim,Allah hepimizin yaninda olsun bu surecte...uclu test 16-19. Haftalar arasi diye biliyorum.benimki beni 17. Hafta cagirdi ama sadece ultrason kismini yaptircam.Bebisi ozlerim,dayanamam :)Aynen öyle kesinlikle katılıyorum. Herşeyin hayırlısı demek lazım sanırım. Ben doğum paketi aldım o ilk hassaslıkla ama ilerde Allah nasip ederse ikincide biraz daha sakin olur, araştırırım sanırım. Ama doktorumdan memnunum çok şükür. Umarım ilerde normal doğum konusunda da bi sıkıntı çıkmaz ve bi şekilde sezeryana yönlendirmez beni.. Belki çok erken bunu düşünmek için ama sezeryan hiç istemiyorum, hayırlısı bakalım.. Buarada üçlü test ne zaman yapılıyor ki?
Evet aslinda ilk bebegimde erkek oldugunu ogrenesiye kadar derin ada olsun diyordum simdi ise eğer kiz ise ada olsun istiyorum 2 isimden vazgectim :)Bebegin ismini derin ada mi düsünüyorsun
Evet canim gorunuyor.kipir kipir hareket ediyor icerde.kimine hic yaramamis ama ultrasondan bi yarim saat once tatli bisiler yemeye calis cikolata falan.su ic sikisik gir ultrasona.hatta bazi arkadaslarimizin ultrason resimleri mevcut...cinsiyet konusu doktora kalmis,benim bi doktorum neye benzedigini soyledi,biri hic agzini acmadi...daha erken dedi yalnizca..hafta hesabinda bi yanlislik olmasin canim,muhtemel dogum tarihini mi yanlis girdin yoksa...ben 14+2 yim su an.aşırı heyecanlıyım yarın 13 hafta 2 günlük olacak. belki yarın cinsiyetini de öğrenebiliriz. sağlıklı olsun herşeyden önemli tabii ki ama kız mı erkek mi insan yine de merak ediyor :) bu ikili test nasıl detaylıca gözüküyor mu bebek arkadaşlar?
Evet canim gorunuyor.kipir kipir hareket ediyor icerde.kimine hic yaramamis ama ultrasondan bi yarim saat once tatli bisiler yemeye calis cikolata falan.su ic sikisik gir ultrasona.hatta bazi arkadaslarimizin ultrason resimleri mevcut...cinsiyet konusu doktora kalmis,benim bi doktorum neye benzedigini soyledi,biri hic agzini acmadi...daha erken dedi yalnizca..hafta hesabinda bi yanlislik olmasin canim,muhtemel dogum tarihini mi yanlis girdin yoksa...ben 14+2 yim su an.
aşırı heyecanlıyım yarın 13 hafta 2 günlük olacak. belki yarın cinsiyetini de öğrenebiliriz. sağlıklı olsun herşeyden önemli tabii ki ama kız mı erkek mi insan yine de merak ediyor :) bu ikili test nasıl detaylıca gözüküyor mu bebek arkadaşlar?
Insallah canim,Allah hepimizin yaninda olsun bu surecte...uclu test 16-19. Haftalar arasi diye biliyorum.benimki beni 17. Hafta cagirdi ama sadece ultrason kismini yaptircam.Bebisi ozlerim,dayanamam :)
aşırı heyecanlıyım yarın 13 hafta 2 günlük olacak. belki yarın cinsiyetini de öğrenebiliriz. sağlıklı olsun herşeyden önemli tabii ki ama kız mı erkek mi insan yine de merak ediyor :) bu ikili test nasıl detaylıca gözüküyor mu bebek arkadaşlar?
çok sağol güzel bilgiler için. inşallah sağlıkla gelir hepimizin bebeği. senden de iyi haberler bekliyoruz.Ha bide kan testi yapilip hastalik cikma orani belirleniyor. Saglikla gelsin insallah bebisler :)
Ben her gun dus aliyorum sicak basiyo cok ne bilihm saclarm falanda dokuluyo gbibgeldi bebek sampuani fln alirm dedm :)ayrica bende ayniyim ayran sut soda baska icicek bisey yok zaten malesefbu arada ışık hızıyla doktorun odasına girip çıkarken eşim araya türk kahvesini sokuşturduben unutursam hatırlat demiştim. zararlı mı değil mi kesin bilgi hiçbir yerde olmadığı için sadece haftada bir tane içiyordum. günde bir tane içebilirsin o kadar kafeinden birşey olmaz dedi doktor.
@hzllll ben şampuan ya da duş jelimi değiştirmedim ilk öğrendiğim zamanlar herşeye dikkat etmeye çalıştım ve ona göre davranıyordum ama annem bile bu kadar pimpirikli olma diye uyarınca biraz daha rahat davranmaya başladım :) çünkü kısıtlamaların sonu gelmiyor. ben hala içecek birşey bulamadım mesela. hala sadece süt, ayran ve su içebiliyorum. arada bir de maden suyu.
Aaa demek oyle bende diyorum niye bu kadar kucukken belimin agrisi artti demek boyla alakasi var bunu ogrendgm iyiboldu doktora sorcaktm :)Merhaba hanımlar Kadir gecemiz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin sağlıkla ve bi avazda bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah.
Ben dün spor Hocamı gördüm şaşkınlıkla karşıladı beni çok zayıfladığımı söyledi bende toparlandığım gibi hamile pilatesine başlayacağımı dedim Aletli pilatese gidiyordum düğünüm öncesi , şimdide onda daha basit hareketlerle başlarız kollarını çalıştırırız üst bölgeden dedi boyun uzun sıkıntı yaratmasın dedi ne gibi dedim uzun boylularda bu aylarda bel ile kalça arası kuyruk sokumu kemiğinin orası ağrımaya başlıyormuş dengeden dolayı ve esnediğinden yanlış bi harekette çok açın olur ağrın olur Yatıp kalkmak zor olur şimdi bile dikkat et varsa ağrın diye dedi gerçekten de başlamıştı ağrılarım . 175 boyum 64 kiloyum şuan Gerçekten öyle ağrılarım var hamile korsesi bu Tür ağrılara iyi gelir mi acaba kullananız ya da doktorun tavsiye ettiği var mı aranız da doktorum 20sine kadar yurt dışında soramıyorum malesef
Ben dün gittim Dr a ancak hiçbişey göremedi henüz erken dediHaftaya belki soylebilirmis dktr gosterrsecanim
Ikili tarama testini yaptımı ? Tabi cocuk göster memstr bnm doktor dun gttm daha yuzustu yatiyodu suan olusuyor daha haftaya gosterebolir dedi belli degil yani :) hayrlisi bklm aman cnsyeticnsyeti onemlibdegil de bnm ikili testm 2onu merak ediyorum ben tedirgin oluyorumm..Ben dün gittim Dr a ancak hiçbişey göremedi henüz erken dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?