2016 Ocak AnneLeri..

Boğazın tahriş olmuştur artık yanıyordur acile gitsen kusmaların için serum takabilirler seni de rahatlatır

Ben test yaptırmadim istemedim. İlk çocuğum da da yaptirmamistim o yüzden bunda da yaptırmadan. İnş temiz çıkar canim. Rabbim gönlüne göre versin

Ay herkese cevap veresim var yazdıklarına ama,doktora gittik bis bugün,"OĞLUM"la doktora göründük...gayet iyiymişiz teyzeler pipimizi net gördü doktorumuz...Bu bana daha 5.haftada soldan yumurtlamıssın erkek olabilir diyen doktorum...Çin takvimi kız diyor ama dedim...Çinliler ne anlar dedi epey güldük...Doktorun istatistiği tuttu Çin takvimi tutmadı kızlar anlıycanız :))

Biz de geldikkkkkkkkkkkkk :)))

Canım içecekler konusunda en ideal olanı yapıyosun ama şampuan ve duş jeli konusunda özellikle pimpirikli olmanı tavsiye ederim...Kimyasal salıyoruz direk çocuklarımıza...Yediğimiz içtiğimiz bile şüpheli şu zamanda bari kimyasallardan koruyalım bebişleri...SAğlıklı günler dilerim..

Naptın canım bişi dedi mi doktor? Valla ben boşluğa düştüm şu an eskiden bi amacım vardı muhabbeti bile yetiyordu :)

Hayirli olsun canim :) iyiki cin takvimine bakmamisim hahaha yalancilar

Hayirli olsun canim :) iyiki cin takvimine bakmamisim hahaha yalancilar

Kizlar benim ayi hem 20 snde hem 22 snde ikili tarama testim var iki ayri doktordan bi sakincasi olmaz dimi bu tsh olayından sonra bi sure iki doktorla devam edip karar vericem hanvi doktora devam edeceğimi birinn usgsi daha iyi ama doktorluklari ayni gbi eski doktorum bana tsh degerimii onceden yapmadı diyr kizmstm digerine gtmstm cok ilgilendi anlatti değerlerimi falanda szce bi sknti olurmu haftada iki kere ikili test zor biseymi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…