kızlar dün gece çok ağır istifra ettim. sanki boğazımda bişi kalmış gibi oldu. geceden beri uyku yok yattığımda nefesimi kesiyor. sanırım gaz gibi bişi. gavuskon içtim bikaç kez ama hiç fayda etmedi. başına gelen varmı ? napim bilemedim. acile gitsem bişi yapabilirler mi acaba
Ben test yaptırmadim istemedim. İlk çocuğum da da yaptirmamistim o yüzden bunda da yaptırmadan. İnş temiz çıkar canim. Rabbim gönlüne göre versinIkili tarama testini yaptımı ? Tabi cocuk göster memstr bnm doktor dun gttm daha yuzustu yatiyodu suan olusuyor daha haftaya gosterebolir dedi belli degil yani :) hayrlisi bklm aman cnsyeticnsyeti onemlibdegil de bnm ikili testm 2onu merak ediyorum ben tedirgin oluyorumm..
Bebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu
Biz de geldikkkkkkkkkkkkk :)))kızlar selammmmmmmmmmmm
Şimdi doktordan geliyorum şükür herşey yolundaymış ayrıca cinsiyeti belli oldugerçi biz analayamadık göremedik ama evimizin erkeği geliyormuş arkadaşlar. Allahın izniyle bir oğlumuz olacak
Canım içecekler konusunda en ideal olanı yapıyosun ama şampuan ve duş jeli konusunda özellikle pimpirikli olmanı tavsiye ederim...Kimyasal salıyoruz direk çocuklarımıza...Yediğimiz içtiğimiz bile şüpheli şu zamanda bari kimyasallardan koruyalım bebişleri...SAğlıklı günler dilerim..bu arada ışık hızıyla doktorun odasına girip çıkarken eşim araya türk kahvesini sokuşturduben unutursam hatırlat demiştim. zararlı mı değil mi kesin bilgi hiçbir yerde olmadığı için sadece haftada bir tane içiyordum. günde bir tane içebilirsin o kadar kafeinden birşey olmaz dedi doktor.
@hzllll ben şampuan ya da duş jelimi değiştirmedim ilk öğrendiğim zamanlar herşeye dikkat etmeye çalıştım ve ona göre davranıyordum ama annem bile bu kadar pimpirikli olma diye uyarınca biraz daha rahat davranmaya başladım :) çünkü kısıtlamaların sonu gelmiyor. ben hala içecek birşey bulamadım mesela. hala sadece süt, ayran ve su içebiliyorum. arada bir de maden suyu.
Biz de geldikkkkkkkkkkkkk :)))
Naptın canım bişi dedi mi doktor? Valla ben boşluğa düştüm şu an eskiden bi amacım vardı muhabbeti bile yetiyordu :)aşırı heyecanlıyım yarın 13 hafta 2 günlük olacak. belki yarın cinsiyetini de öğrenebiliriz. sağlıklı olsun herşeyden önemli tabii ki ama kız mı erkek mi insan yine de merak ediyor :) bu ikili test nasıl detaylıca gözüküyor mu bebek arkadaşlar?
Erkekmişiz biz de siz gibi teyzesi.teşekkür ederiz:)Ne dedi doktor canım
Hayirli olsun canim :) iyiki cin takvimine bakmamisim hahaha yalancilarAy herkese cevap veresim var yazdıklarına ama,doktora gittik bis bugün,"OĞLUM"la doktora göründük...gayet iyiymişiz teyzeler pipimizi net gördü doktorumuz...Bu bana daha 5.haftada soldan yumurtlamıssın erkek olabilir diyen doktorum...Çin takvimi kız diyor ama dedim...Çinliler ne anlar dedi epey güldük...Doktorun istatistiği tuttu Çin takvimi tutmadı kızlar anlıycanız :))
Erkekmişiz biz de siz gibi teyzesi.teşekkür ederiz:)
Gerçekten hep erkek duyuyorum ama kendimnkini kiz hissediyorum esimde oyle usgde dun bi ahak hareketi yapti esim dedi bu kiz cok narin dedi hahah heycan iste :))2016 erkek senesi olucak galiba canım :)
Gerçekten hep erkek duyuyorum ama kendimnkini kiz hissediyorum esimde oyle usgde dun bi ahak hareketi yapti esim dedi bu kiz cok narin dedi hahah heycan iste :))
Aynen saglik en onemli mutluluk allahim bize saglikli hayirli evlatlar versin insallahaynen canım gerçi sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez :))
Aynen saglik en onemli mutluluk allahim bize saglikli hayirli evlatlar versin insallah
Hayirli olsun canim :) iyiki cin takvimine bakmamisim hahaha yalancilar
2016 erkek senesi olucak galiba canım :)[/QUOTE ]
Aynen bence de erkek yılı,kimi duysam erkek :) hayırlıca gelsinler kız erkek farketmez...Çin takvimi çevremdeki çok kişide tutmadıı,demek ki yalan söylüyorlar,biz gene Türklere inanalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?