2016 Ocak AnneLeri..

Merhaba Kızlar,
Öncelikle herkese Allah sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.
burada çok uzun zamandır üyeliğim mevcut ama hiçbir şekilde bi yorum ya da konuda bişeyler yazmadım. taa ki hamile kalana kadar :)
ben ileri derecede kabızlık yaşıyorum(hamılelıkten once de vardı) günlerce tuvalete çıkamıyorum sonrasında da çıktığımda çok koyu (yeşil-siyah) oluyor, demir ilacının yapabileceğini okudum ama sizin de yaşayıp yaşamadığınızı öğrenmek istiyorum.

Olur mu öyle şey canım..İkili test denilen şey önce ultrasonda ense kalınlığını ölçüyor doktor,sonra kan veriyorsun...gerisi bilgisayarın işi...Ben aynı gün iki defa ultrasona girdim ikili testte,ama birinde kan vermedim...kan vermen iki kere sıkıntı olabilir...Bence tek bi yere yaptır...Bi zararı olmaz ama ıkı kere yaptırmanın..Zor bişi diil.Keyfine kalmış...

Cok tup mu kan verioz ki iki gun arayla benim bi sagdan bi soldan aldirrm o zaman ikinci gttgm doktorun usg eli cok iyi makinasida cok iyi ona baktrmak istiyorum eski doktorumada beni bildigi icin yani ozgecmisimi o yuzden onada yaptrnk istiyorum sknti olmuyosa yaptrrm ikisinede kafamda soru isareti kalmaz en azndan ..

saç derim çok hassas olduğundan ben şampuanımı değiştirdim live clean kullanıyorum. watsonslarda bulabılıyorum. Tavsiye ederim paraben filan içermiyor.
Hmmm tmm canim benmde hafif sacm dokuluyor gbi bi bakiyim o sampuanada teşekkürler canım

Canım benimde öyle oluyor ilaca ara verdim ertesi gün hemen ishal oldum o daha beterdi kavun iyi geliyor tavsiye ederim çokta zorlama kendini hemoroid olasılığını arttırma gelmiyorsa gelmiyor Banane diyip kalkıyorum artık ben

bugün herkes oğlunu alıp gelmiş hanımlar =)

ee biz de gelelim oğlumla o zaman :)))

ilk defa doya doya gördük bebeğimizi. eşimi de ilk defa bu kadar heyecanlı gördüm. bebek hiç yerinde durmadı. taklalar attı, tekmeler savurdu, parmağını emdi, el salladı. hiç boş durmadı doktor o kadar ilgiliydi ki sanırım haftalardır çektiğim doktor, hastane sıkıntısından sonra kendime göre bir doktora denk geldim. odada yarım saatten fazla kaldık. ultrason görüntüsüne göre bebek gayet sağlıklıymış kan testini de bir kaç gün sonra alacağım.

ivit şimdi erkek ismi araştırmaya başlayabiliriz. halbuki kızın ismi yıllardır hazırdı bende

ogret_menim kesin olarak oğlan dedi ya artık alışverilere öreceğin battaniyelere başlarsın artık :) ben 0-6 aylık beşiğine karar verdim ama olurda kız der belki diye bi 10 gün daha beklemem gerek bakalım kesin ne dicek bizimkine de hala öğrenen herkes erkek diyor ben nedense kız da kaldım öyle bu arada göbeğim de baya belirginleşti

ben de öyle. benim dışımda herkes neredeyse hamile olduğumu bilmeyenler bile senin oğlun olacak diyip duruyorlardı. halbuki ben de deli gibi kız olduğunu hissediyodum kandırmış kerata. %70 erkekmiş. ama çok hoş geliyor tabii bugün öyle hareketli hallerini görünce aşık olduk anne baba olarak :)

Selam Ocak Anneleri =) bende en son düğün hazırlıklarından beri ugrayamamıştım KK.ya , Ocak anneleri olarak çoğumuz erkek bekliyoruz sanırım bende 4 gün önce öğrendim bebeğimin erkek olacağını ikili test esnasında =) ense kalınlığı , organları vs. normal çıktı ama kan değereriyle uyumlu tam sonuçları bayramdan sonra alıcaz , Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi =)

Bende kabızlıktan bezmiş durumdayım . Ama doktorum üstünde bile durmadı , eğri büğrü kayısılardan seç suyla ye geçer dedi =) çok zorlandığınızda zeytinyağı sürmeyi deneyin o bi nebze rahatlatıyo beni

yok kuzum,bi tüp kan...

maşaallah..Allah bağışlasın oğluşu,tebrik ederiz

Başlıcam kuzum başlamam mı,çok mavi takılmıcam ama,sarı turuncu yeşil daha çok tercih edicem :) Araç-gereçleri de unisex düşünüyorum,gri yeşil sarı renklerde mesela arabası,ana kucağı,mama sandalyesi vs..ikincinin ne olcagı belli olmaz :)) beşiğini sallanan beşik almıcam,beyaz ahşap park beşik düşünüyorum...Bebek çocuk araç-gereçlerine %80 zam kapıdaymış vergi bindirceklermiş bayağ..şimdiden başlamak lazım aslında...ıkı hafta sonraki doktor da erkek desin o zaman başlarız tam alışverişe :)

bir kaç nacizane önerim olsun kabızlık çeken arkadaşlara:
1)yatmadan önce bir tane portakal ya da bir kaç incir yiyip üstüne de su içip uyumak
2)yatmadan önce süt içip uyumak
3)sabah uyandığınızda kahvaltıdan yarım saat önce ılık su içmek
4)ayak tabanınızın tam orta noktasına(bağırsaklara giden damarlar oradan geçiyor) baş parmağınızla bastırıp kaldırma şeklinde masaj yapmak iyi gelebilir...Geçmiş olsun herkese...

Canim gozun aydin ne guzel merak etmekten kurtuldun darisi benim basima insallah yarin soyler bizimkinide Artik meraktan olcem biran once ogrenelim buyumusmu nekadar olmus senle ayni gidiyoruz iki kati olmusmu boylari bide fotosu varmi

Canim gozun aydin ne guzel merak etmekten kurtuldun darisi benim basima insallah yarin soyler bizimkinide Artik meraktan olcem biran once ogrenelim buyumusmu nekadar olmus senle ayni gidiyoruz iki kati olmusmu boylari bide fotosu varmi
Çok sağol canım ya,inşaallah söyler yarın doktorun :) Güzel haberlerle dönersin...Valla boyunu bile sormak aklıma gelmedi...Erkek diyince nefesim içine kaçtı,unuttum boyunu posunu sormayı,fotosunu da...Sağlığı yerindeymiş çok şükür...Bi de doktorum hastaydı adamı bunaltmak istemedim...5 gün önce karın ağrımdan gitmiştim,76 mm idi o zaman ...Sen paylaş yarın canım verirse :)

ay canım kıyamam ya, bana doktorum ıspanağı iyice yıka ye demişti, birde bol bol su içince iyi geliyor, birazda oturmak gerekiyor wcde, bu arada yaşın genç ama yaş 45-50 olunca kabızlık kalp krizine neden oluyor, ve kalp krizi anında doktorlar kalp krizi geçirdiğini anlamıyor bilgin olsun, korkutmak için demedim onun üzerine yoğunlaş diye dedim canım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…