- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
bir kaç nacizane önerim olsun kabızlık çeken arkadaşlara:
1)yatmadan önce bir tane portakal ya da bir kaç incir yiyip üstüne de su içip uyumak
2)yatmadan önce süt içip uyumak
3)sabah uyandığınızda kahvaltıdan yarım saat önce ılık su içmek
4)ayak tabanınızın tam orta noktasına(bağırsaklara giden damarlar oradan geçiyor) baş parmağınızla bastırıp kaldırma şeklinde masaj yapmak iyi gelebilir...Geçmiş olsun herkese...
bir kaç nacizane önerim olsun kabızlık çeken arkadaşlara:
1)yatmadan önce bir tane portakal ya da bir kaç incir yiyip üstüne de su içip uyumak
2)yatmadan önce süt içip uyumak
3)sabah uyandığınızda kahvaltıdan yarım saat önce ılık su içmek
4)ayak tabanınızın tam orta noktasına(bağırsaklara giden damarlar oradan geçiyor) baş parmağınızla bastırıp kaldırma şeklinde masaj yapmak iyi gelebilir...Geçmiş olsun herkese...
günaydın arkadaşlar bir sorum olacak size yarın ikili test yaptıracagm kan verirken aç yada tok olmak farketmiyor diye biliyorum ama yaptıran deneyimli arkadaşlar ikili testte kan verirken aç olmak gerekiyor mu?? tesekkürler şimdiden
Hayirli olsun canim allah saglicakla kucagna almayi nasib etsn :))) benimde haftaya 12 +lara baslicam insallah benmkide gözükür :)Günaydın herkese dun 12+1 de ikili testimizi yaptirdik ve cinsiyetimizin %90 kiz oldugunu ogrendik cok mutluyum bir oglum var allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bu arada oglum dada bundada sagdan yumurtlamisim
Aynen bende kiz hissediyorum hayirlisi neyse o olsun ayni gun ikiliye girigoruz ve benimde 12+3 oluyor ayniyz nerdeyse bakalm dogumlar ayni olcakmi :) bana doktor belli olmaz dedi gostermeyedebilir zaten daha biraz erken olduğu için yüzde seklinde soylerler diye düşünüyorum hayırlısı bakalm :)merhaba arkadaşlar benimde pazartesi ikili taramam var haftaya 12. haftaya giriyorum cinsiyet belli olur mu bilmiyorum ilk bebek benim sağlıklı olsun da farketmez kız erkek ama ben nedense kız hissediyorum:)
canım ben son adet tarihim 27 nisan:) yakın sanırım doğumlarımız canım ben hiç sormadım cinsiyet ne gelirse Rabbimden ama ben kız çocuklarını ayrı seviyorum kız kardeşim olmasını çok istemiştim olmadı ondan mı bilmiyorum hayırlısı artık canım sağlıklı olsunlar da :)Aynen bende kiz hissediyorum hayirlisi neyse o olsun ayni gun ikiliye girigoruz ve benimde 12+3 oluyor ayniyz nerdeyse bakalm dogumlar ayni olcakmi :) bana doktor belli olmaz dedi gostermeyedebilir zaten daha biraz erken olduğu için yüzde seklinde soylerler diye düşünüyorum hayırlısı bakalm :)
Benim 24 nisan ama tam emin deglm 24 den snraki iki gunde olabilir cok yakin tarihler :) insallah saglikli olsunlarda gercekten hic önemi yok ben kizi arkds olurz diye istiyorum gencm daha iyi olur yani :)canım ben son adet tarihim 27 nisan:) yakın sanırım doğumlarımız canım ben hiç sormadım cinsiyet ne gelirse Rabbimden ama ben kız çocuklarını ayrı seviyorum kız kardeşim olmasını çok istemiştim olmadı ondan mı bilmiyorum hayırlısı artık canım sağlıklı olsunlar da :)
Valla ben erkekte belli oluyor saniyordum ama dr ozellikle bebegin durusundan ayrica bacaklarinin orada arada acmasada bebek duz bir cizgi var ozellikle gosterdi anlatti burasi kiz cocuklarinda duz cizgi olur burada kiz organi olacak dedi resim atabilsem gostericem ama deneyeyim bidaha
merhaba arkadaşlar benimde pazartesi ikili taramam var haftaya 12. haftaya giriyorum cinsiyet belli olur mu bilmiyorum ilk bebek benim sağlıklı olsun da farketmez kız erkek ama ben nedense kız hissediyorum:)
Cok tatlilar ya mubarek benmki yuzustu yatıyor surekli ya gostermeme ihtimali buyuk bak gosterym :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?