2016 Ocak AnneLeri..

canım beni süt kabız yapıyor direk ama diğerlerini denemeye değer

Sağol canım yaa , hemen denemeye başlayacağım bunları , inşallah hepimize şifa olur

günaydın arkadaşlar bir sorum olacak size yarın ikili test yaptıracagm kan verirken aç yada tok olmak farketmiyor diye biliyorum ama yaptıran deneyimli arkadaşlar ikili testte kan verirken aç olmak gerekiyor mu?? tesekkürler şimdiden

Günaydın kızlar önerileriniz için teşekkürler, bazılarını zaten uyguluyorum. Bazıları geçici çözüm olabiliyor gercekten Allah hepimize kolaylık vrsin. Cinsiyet öğrenenleri de tebrik ederim. umarım sağlıklı bebekler olurlar. benim randevum 28inde ozamana kadar nasıl sabredicem bilmiyorum.
Birde cinsiyet öğrendikten sonra ben hemen almak istiyorum bişeyler ama bana hep daha erken olduğunu söylüyorlar, siz nasıl yapıcaksınız alışverişleri ne zaman yani.

Günaydın :)

Ben randevumu sabah çok erkene almıştım, çıktıgım gıbı de kahvaltı yapmıştım. ama doktorum herhangi birsey soylemedi. o gun ıkılı test olacagımı bıle bılmıyordum.

Günaydın herkese dun 12+1 de ikili testimizi yaptirdik ve cinsiyetimizin %90 kiz oldugunu ogrendik cok mutluyum bir oglum var allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bu arada oglum dada bundada sagdan yumurtlamisim
Hayirli olsun canim allah saglicakla kucagna almayi nasib etsn :))) benimde haftaya 12 +lara baslicam insallah benmkide gözükür :)

Ben 12+3 filandı dayanamayıp doktora gittim (ama kendi doktorum degıl baska bir hastane - özel-) sırf cinsiyeti görünürmü diye merak ettiğimden ama bana mümkün olmayacağını söyledi. siz böyle söyleyince kıskandım şimdi. tabi önce sağlıklı olsun ama merak ta ediyor insan

merhaba arkadaşlar benimde pazartesi ikili taramam var haftaya 12. haftaya giriyorum cinsiyet belli olur mu bilmiyorum ilk bebek benim sağlıklı olsun da farketmez kız erkek ama ben nedense kız hissediyorum:)

merhaba arkadaşlar benimde pazartesi ikili taramam var haftaya 12. haftaya giriyorum cinsiyet belli olur mu bilmiyorum ilk bebek benim sağlıklı olsun da farketmez kız erkek ama ben nedense kız hissediyorum:)
Aynen bende kiz hissediyorum hayirlisi neyse o olsun ayni gun ikiliye girigoruz ve benimde 12+3 oluyor ayniyz nerdeyse bakalm dogumlar ayni olcakmi :) bana doktor belli olmaz dedi gostermeyedebilir zaten daha biraz erken olduğu için yüzde seklinde soylerler diye düşünüyorum hayırlısı bakalm :)

canım ben son adet tarihim 27 nisan:) yakın sanırım doğumlarımız canım ben hiç sormadım cinsiyet ne gelirse Rabbimden ama ben kız çocuklarını ayrı seviyorum kız kardeşim olmasını çok istemiştim olmadı ondan mı bilmiyorum hayırlısı artık canım sağlıklı olsunlar da :)

Benim 24 nisan ama tam emin deglm 24 den snraki iki gunde olabilir cok yakin tarihler :) insallah saglikli olsunlarda gercekten hic önemi yok ben kizi arkds olurz diye istiyorum gencm daha iyi olur yani :)

Valla ben erkekte belli oluyor saniyordum ama dr ozellikle bebegin durusundan ayrica bacaklarinin orada arada acmasada bebek duz bir cizgi var ozellikle gosterdi anlatti burasi kiz cocuklarinda duz cizgi olur burada kiz organi olacak dedi resim atabilsem gostericem ama deneyeyim bidaha

günaydııın en gzüel hamişlerrrrr :) nasıl gidiyor karnınız çıktımı ? yemekler aranzı nasıl ..benim karnım çıktııı 14 haftayız çok şükür ii herşey ...hamilelikler aldım 2 tane doldu lastik yeriiii :) 2 kilo almışım bu arada ...bol su sebze balık meyve tüketinnn ....gzüel haberlerinzizi yazın :) öpüyorumm çokkk işler yoğun olduğundan ara sıra giriyorum..

Ayrica 2li testte burun kemigi olculuyormus bilginiz olsun down sendromu nda bu aylarda burun kemigi olmazmis kizlar drun doldurdugu dosyada ense kalinligi disinda burun kemigi ölçüsü var benim teste 10 gun dediler artik bekle bekle gecmez bu arada biten migde bulantilarim dun tekrar basladi ne zaman kontrole gitsem donusumde 3 gun kendime gelemiyorum benim kiz goruntulenmeyi sevmiyor sanirim

merhabalar arkadaşlar
biz biraz daha miniğiz ama tecrübelerinize ihtiyacımız var. 2 hafta sonra ikili teste gidicez inşallah. neler yapılıyor biraz bilgi verir misiniz ? ben kötü bir şey duymaktan korkuyorum ve yaptırmasam mı acaba diyorum. 2 kaybım oldu ve biraz fazlaca evhamlıyım. herkes yaptırdı mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…