2016 Ocak AnneLeri..

Benim 24 nisan ama tam emin deglm 24 den snraki iki gunde olabilir cok yakin tarihler :) insallah saglikli olsunlarda gercekten hic önemi yok ben kizi arkds olurz diye istiyorum gencm daha iyi olur yani :)
aynen canım ya kız çocukları başka Efendimiz diyor ki erkek çocuklarını sevin kız çocukları zaten kendini sevdirir Rabbim hayırlısını versin her şeyin sağlıklı hayırlı evlatlar olur inşallah

Benim teste de 15 gün dediler 3 gün sonra internette baktım laboratuar sonuclarına cıkmıstı, emen doktoru aradım ogrendım. cok şükür sorunsuzdu

asla olumsuz düşünme ve bol bol dua et Allah yardımcın olsun. Bide buradaki olumsuz şeylere çok takılma herkes bir değil.

Arkadaşlar benim de bayramdan sonra ikili testim var ve bende bir kez duşuk deneyimi yaşadığım için çok korkuyorum yine bir aksilik çıkar diye

Bu arada kızlar, size de aile sağlık merkezinden tetenoz aşısı olacağınız söylendi mi? doktoruma sordum olabilirsin dedi ama nedense çok korkuyorum ben ondan ya.

Bu arada kızlar, size de aile sağlık merkezinden tetenoz aşısı olacağınız söylendi mi? doktoruma sordum olabilirsin dedi ama nedense çok korkuyorum ben ondan ya.
EveT canim soylendide belli bi ayi varms onun ama ben iki uc ay once olmuştum o yuzden olmicam niye korkuyosun ki koldan acitmiyoki hiç

B
amin canim ..

hamilelikten önce regl dönemimde her ay iğne olmama rağmen aşı beni inanılmaz korkutuyor. nedensiz. :S
Hic korkma zaten popomuza vurulandan cok daha kucuk ignesi var hani su seker icin elden ölçüm yapan iğneler varya onun gbi hc sknti yapma allah yardmcin olsn :)

Kizlarr benim face yok ama instagram var istersenz takipleselim :)

Bende bugun dr gittim bizimde oglumuz oluyomus ayy cok buyumuz bebusimuz 130 gr olmus boyuda 11 cm bende soldan yumurtladim

Maşallah büyümüş çok tahminen benimki de Öyledir inşallah çok özledim .
Bugün alışveriş yaparken birşey farkettim kemiklerim genişlemiş kalça kemiğim önceden etekler çok narin olurdu şimdi koca poposu gibiyim doğumdan sonra da bu kemik kalır böyle dimi

Kiyamam,kalmas korkma guzel anne,biz de cok buyuduk,Istahim da açıldı,52 de hamile kaldim,15 kg kota koydum kendime,4u doldu bile:)s beden hala giyiyorum ama alt kısımlar olmuyor normal bayanlarinkinde

Slm arkadaşlar sanırım erkek bollugu var ocakta.daha benim belli degil kiz olsa ayri sevincem ama herkes erkek diyo... neyse sağlıklı olsun da farketmez. Evin prensesi olurum 3 adamla.... tetonoz doğum sırasında aletlerden sikinti olmasın diye oluyomus herhalde... belki söylerler ama bilginiz olsun aşıdan sonra banyo yapmayin.bir arkadaşa söylememisler.fena olmus. Biraz zor geciyor ilk aşı kol kalkmiyor. Daha az kullanacaginiz koldan yaptırın.iyi bayramlar.

canım seni çok iyi anlıyorum ocak ayında bende düşük yaşadım ve 3 ay içinde bi çok düşük haberi aldım iki tanesi çok yakınlarımdandı. artık her türünü öğrenmiştim nerdeyse, o yüzden bu hamileliğimde çok endişelendim en başta , sahiplenmeye heveslenmeye korktum , ta ki doktor artık rahatla bebeğin gayet iyi düşük riskin bu haftadan sonra çok az diyene kadar.. Ve bu tatlı günleri zehir etmemeye karar verdim kendime ne gelirse Allahtan , biz şükredip güzel enerji yollayalım bebişlerimize , ikili test için bende korkuyordum ancak güzel bir deneyim ve heyecanmıdeş ayrıntılı görmek sağlıklı oldugunu duymak , ben yaşa derim ama senin fikrin tabiki =) Rabbim mutlu ve rahat bir hamilelik , hayırlı bir doğum , ruhen ve bedenen sağlıklı bir evlat nasip etsin hepimize inşallah =)

Kızlar bana bikaç kişi günde en az iki yumurta yemen lazım dedi , ben ilk aylarda peynir ve yoğurt dışında hiç birşey yiyemedim , başka şeylerden de iğrendim. Şimdi yavaş yavaş bırakmaya başlıyorum , mide bulantılarım hala var gerçi ama, her gün yemem gerekiyo mu sizce de ? ben midemden dolayı çok düzenli beslenemiyorum , suya dikkat ediyorum arada yeşillik meyva falan yiyorum , onun dışında heep midemi rahatlatan hafif şeylerle besleniyorum , sizce kendimi zorlamalıyım artık , doktorum bir ay önce yiyebildiğin şeyleri ye depolarından besleniyo zaten bebek ilk üç ay demişti , siz neler yapıyosunuz nasıl besleniyosunuz ?

Kizlarr selamm Dun aksamdi randevumuz. Veee cinsiyetimiz netlesti. Ocakta hep erkek duyuyorum diyen annelere bizden bir adettt kizz Doğa geliyor anlayacaginiz:) Oyle bir pozisyondaydi ki gelin de cinsiyetime bakin der gibiydi sipa :) Kasilmalarim da gecmis cok sukur hersey yolunda. Mutlu haberlerle geldik anlicaginiz darisi herkese insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…