- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
aynen canım ya kız çocukları başka Efendimiz diyor ki erkek çocuklarını sevin kız çocukları zaten kendini sevdirir Rabbim hayırlısını versin her şeyin sağlıklı hayırlı evlatlar olur inşallahBenim 24 nisan ama tam emin deglm 24 den snraki iki gunde olabilir cok yakin tarihler :) insallah saglikli olsunlarda gercekten hic önemi yok ben kizi arkds olurz diye istiyorum gencm daha iyi olur yani :)
Ayrica 2li testte burun kemigi olculuyormus bilginiz olsun down sendromu nda bu aylarda burun kemigi olmazmis kizlar drun doldurdugu dosyada ense kalinligi disinda burun kemigi ölçüsü var benim teste 10 gun dediler artik bekle bekle gecmez bu arada biten migde bulantilarim dun tekrar basladi ne zaman kontrole gitsem donusumde 3 gun kendime gelemiyorum benim kiz goruntulenmeyi sevmiyor sanirim
Ayrica 2li testte burun kemigi olculuyormus bilginiz olsun down sendromu nda bu aylarda burun kemigi olmazmis kizlar drun doldurdugu dosyada ense kalinligi disinda burun kemigi ölçüsü var benim teste 10 gun dediler artik bekle bekle gecmez bu arada biten migde bulantilarim dun tekrar basladi ne zaman kontrole gitsem donusumde 3 gun kendime gelemiyorum benim kiz goruntulenmeyi sevmiyor sanirim
merhabalar arkadaşlar
biz biraz daha miniğiz ama tecrübelerinize ihtiyacımız var. 2 hafta sonra ikili teste gidicez inşallah. neler yapılıyor biraz bilgi verir misiniz ? ben kötü bir şey duymaktan korkuyorum ve yaptırmasam mı acaba diyorum. 2 kaybım oldu ve biraz fazlaca evhamlıyım. herkes yaptırdı mı acaba ?
haklısın canım.biraz rahatlamak gerek, her kes için hayırlısı inşallah.asla olumsuz düşünme ve bol bol dua et Allah yardımcın olsun. Bide buradaki olumsuz şeylere çok takılma herkes bir değil.
EveT canim soylendide belli bi ayi varms onun ama ben iki uc ay once olmuştum o yuzden olmicam niye korkuyosun ki koldan acitmiyoki hiçBu arada kızlar, size de aile sağlık merkezinden tetenoz aşısı olacağınız söylendi mi? doktoruma sordum olabilirsin dedi ama nedense çok korkuyorum ben ondan ya.
amin canim ..aynen canım ya kız çocukları başka Efendimiz diyor ki erkek çocuklarını sevin kız çocukları zaten kendini sevdirir Rabbim hayırlısını versin her şeyin sağlıklı hayırlı evlatlar olur inşallah
EveT canim soylendide belli bi ayi varms onun ama ben iki uc ay once olmuştum o yuzden olmicam niye korkuyosun ki koldan acitmiyoki hiç
Hic korkma zaten popomuza vurulandan cok daha kucuk ignesi var hani su seker icin elden ölçüm yapan iğneler varya onun gbi hc sknti yapma allah yardmcin olsn :)hamilelikten önce regl dönemimde her ay iğne olmama rağmen aşı beni inanılmaz korkutuyor. nedensiz. :S
Bende bugun dr gittim bizimde oglumuz oluyomus ayy cok buyumuz bebusimuz 130 gr olmus boyuda 11 cm bende soldan yumurtladim
Kiyamam,kalmas korkma guzel anne,biz de cok buyuduk,Istahim da açıldı,52 de hamile kaldim,15 kg kota koydum kendime,4u doldu bile:)s beden hala giyiyorum ama alt kısımlar olmuyor normal bayanlarinkindeMaşallah büyümüş çok tahminen benimki de Öyledir inşallah çok özledim .
Bugün alışveriş yaparken birşey farkettim kemiklerim genişlemiş kalça kemiğim önceden etekler çok narin olurdu şimdi koca poposu gibiyimdoğumdan sonra da bu kemik kalır böyle dimi
sedossss tebrik ederim canim ya,sen zaten bi de erkek istiyordun hadi hayirli olsun,saglikla kucağına al InsaAllah :)Bende bugun dr gittim bizimde oglumuz oluyomus ayy cok buyumuz bebusimuz 130 gr olmus boyuda 11 cm bende soldan yumurtladim
Slm arkadaşlar sanırım erkek bollugu var ocakta.daha benim belli degil kiz olsa ayri sevincem ama herkes erkek diyo... neyse sağlıklı olsun da farketmez. Evin prensesi olurum 3 adamla.... tetonoz doğum sırasında aletlerden sikinti olmasın diye oluyomus herhalde... belki söylerler ama bilginiz olsun aşıdan sonra banyo yapmayin.bir arkadaşa söylememisler.fena olmus. Biraz zor geciyor ilk aşı kol kalkmiyor. Daha az kullanacaginiz koldan yaptırın.iyi bayramlar.Bu arada kızlar, size de aile sağlık merkezinden tetenoz aşısı olacağınız söylendi mi? doktoruma sordum olabilirsin dedi ama nedense çok korkuyorum ben ondan ya.
merhabalar arkadaşlar
biz biraz daha miniğiz ama tecrübelerinize ihtiyacımız var. 2 hafta sonra ikili teste gidicez inşallah. neler yapılıyor biraz bilgi verir misiniz ? ben kötü bir şey duymaktan korkuyorum ve yaptırmasam mı acaba diyorum. 2 kaybım oldu ve biraz fazlaca evhamlıyım. herkes yaptırdı mı acaba ?
EveT canim soylendide belli bi ayi varms onun ama ben iki uc ay once olmuştum o yuzden olmicam niye korkuyosun ki koldan acitmiyoki hiç
Bu arada kızlar, size de aile sağlık merkezinden tetenoz aşısı olacağınız söylendi mi? doktoruma sordum olabilirsin dedi ama nedense çok korkuyorum ben ondan ya.
banada 20.haftada olman gerekiyo dediler bende sorucam doktoruma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?