2016 Ocak AnneLeri..

Ayyy ne mutlu sana inşallah sağlıkla kucağına alırsın Doğa'nı.

ayyy çok sevindimmmm canımmmmmm sağlıkla gelsin inşallah bende ikili taramanın sonucunu alacağım zaman öğrencem inşallahs eninki kaç haftalık 14 benim ki belli olur dimi ben kız istiyorum eşim kız bir prensimiz var buda prenses olursa iyi olur ama sağlıklı olsun en önemlisi o bakalım :)

Canimm hayirli olsunn saglicakla al kucagina allah yardimcin olsunn gecmiss olsunnn :))

Amin cnm hepimz insallah :) benim dun itibariyle 14+5 di. Buyuk oranda gorur diye dusunuyorum. Gecen hafta gittigimde de kiz ama haftaya kesin soylerim demisti cunku. Hatta dun yanilma payi varmi bisiler almak icin beklesek mi dedim ama yo alabilirsinz dedi :) Tabiki en onemlisi saglikli olmalari. Allah gonlunuze gore versin canim, ins sizinkide kizdir ☺☺

Ya işte ben de bunu söylüyorum bana bazıları 6 aydan önce alma, alsan da evine koyma annende filan dursun diyolar. Korkuyorum o yüzden bilemiyorum.

Ayyy ay ay kızlarımız artmış :) maşallah süphanallah sağlıkla alırsınız inşallah kucaklarınıza :)

Ben gece rüya gördüm üç oğlum vardı rüyamda bembeyaz elbise giymiştim kaftanlı ( yeni Osmanlı'yı kuruyorum rüyamda Hürrem iki gibiydim ) kaftan mavili bişeydi herkes gelip bana bakıp gülümsüyordu kayınvalidem senle hep aynı olduk bak inşallah oğlanlar bizimkiler gibi olmaz diyordu sonra davulcu uyandırdı ya
Bu bir işaret mi sizce

Ruya tabirlerine gore kizbgorrsen erkek erkek gorursen kiz derler ama sen erkek istiyosun heralde bilinc altına yerlesmis cnim haha

Ruya tabirlerine gore kizbgorrsen erkek erkek gorursen kiz derler ama sen erkek istiyosun heralde bilinc altına yerlesmis cnim haha

Ben kız istiyorum ama benden başka hiçkimse kız demedi doktorda erkek olabilir Demişti ondan kaynaklandı belki de baskı altında kaldım :)

Ben kız istiyorum ama benden başka hiçkimse kız demedi doktorda erkek olabilir Demişti ondan kaynaklandı belki de baskı altında kaldım :)
Hmm olabilir o zaman o bilinc altna yerlesms demekki uc oglanda zor be haha :))

Hmm olabilir o zaman o bilinc altna yerlesms demekki uc oglanda zor be haha :))

3 çocuk istiyorum Allah nasip ederse zor tabiki ya eşim gibi hiperaktif olurlarsa ben bi prefabrik eve yerleşirim eşya meşya almam da onlar büyüyene kadar

3 çocuk istiyorum Allah nasip ederse zor tabiki ya eşim gibi hiperaktif olurlarsa ben bi prefabrik eve yerleşirim eşya meşya almam da onlar büyüyene kadar
Bende 3 belkide 4 ama hepsi erkek baya zorlanirim haha :) mantkli aslnda prefabrik ev iki katli oh mis :)))

Canim tebrik ederim.cok sevindim.Oğlusumla kızını sevmeye geliriz :) kız bebek haberi Beni daha cok mutlu ediyor nedense...İsmi de ne guzel Hazir. Bizde kız olsa hazırlamıştık,erkeğin ismini dusunucez gibi baya...Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin canim

Ay kizzz ne kadar buyumuss seninki erkek oldugu cok belli :) sivri baya demek 16 . Haftada böyle oluyo he az kalmis benmde belli olmasina o zaman hehe

Evet işte gören herkes bu Yüzden erkek diyor sanırım 9 gün sonra netleşecek inşallah cinsiyeti :) 13 kilo kaybından sonra 2 haftada 1 kilo almış oldum inşallah bebek ve ortamına gitmiştir bu kilo

Evet işte gören herkes bu Yüzden erkek diyor sanırım 9 gün sonra netleşecek inşallah cinsiyeti :) 13 kilo kaybından sonra 2 haftada 1 kilo almış oldum inşallah bebek ve ortamına gitmiştir bu kilo
Kesinlikle bebege gitmis gibi duruyor :))) ben biraz gobekliym sadece dar giydigimde cok az belli oluyor senn 12 haftada nasıl di gerçi sen zayfsn ama :)

Kesinlikle bebege gitmis gibi duruyor :))) ben biraz gobekliym sadece dar giydigimde cok az belli oluyor senn 12 haftada nasıl di gerçi sen zayfsn ama :)

Daha azdı Dediğin gibi dar giydiğim de hafif belliydi elbise giyince net belli oluyordu bi Tepecik 2 haftada böyle oldu zaten iki haftadır da ağrılarım zirve de kasıklarım kemiklerim sürekli Ağrı ve sızı oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…