- 14 Kasım 2013
- 204
- 239
- 103
Kizlarr selammDun aksamdi randevumuz. Veee cinsiyetimiz netlesti. Ocakta hep erkek duyuyorum diyen annelere bizden bir adettt kizz Doğa geliyor anlayacaginiz:) Oyle bir pozisyondaydi ki gelin de cinsiyetime bakin der gibiydi sipa :) Kasilmalarim da gecmis cok sukur hersey yolunda. Mutlu haberlerle geldik anlicaginiz darisi herkese insallah
Kizlarr selammDun aksamdi randevumuz. Veee cinsiyetimiz netlesti. Ocakta hep erkek duyuyorum diyen annelere bizden bir adettt kizz Doğa geliyor anlayacaginiz:) Oyle bir pozisyondaydi ki gelin de cinsiyetime bakin der gibiydi sipa :) Kasilmalarim da gecmis cok sukur hersey yolunda. Mutlu haberlerle geldik anlicaginiz darisi herkese insallah
Canimm hayirli olsunn saglicakla al kucagina allah yardimcin olsunn gecmiss olsunnn :))Kizlarr selammDun aksamdi randevumuz. Veee cinsiyetimiz netlesti. Ocakta hep erkek duyuyorum diyen annelere bizden bir adettt kizz Doğa geliyor anlayacaginiz:) Oyle bir pozisyondaydi ki gelin de cinsiyetime bakin der gibiydi sipa :) Kasilmalarim da gecmis cok sukur hersey yolunda. Mutlu haberlerle geldik anlicaginiz darisi herkese insallah
Amin cnm hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insallh ☺Ayyy ne mutlu sana inşallah sağlıkla kucağına alırsın Doğa'nı.
ayyy çok sevindimmmm canımmmmmm sağlıkla gelsin inşallah bende ikili taramanın sonucunu alacağım zaman öğrencem inşallahs eninki kaç haftalık 14 benim ki belli olur dimi ben kız istiyorum eşim kız bir prensimiz var buda prenses olursa iyi olur ama sağlıklı olsun en önemlisi o bakalım :)
Cok saol cnm tesekkr ederm, hepimiz saglikla alalim insallahCanimm hayirli olsunn saglicakla al kucagina allah yardimcin olsunn gecmiss olsunnn :))
Amin cnm hepimz insallah :) benim dun itibariyle 14+5 di. Buyuk oranda gorur diye dusunuyorum. Gecen hafta gittigimde de kiz ama haftaya kesin soylerim demisti cunku. Hatta dun yanilma payi varmi bisiler almak icin beklesek mi dedim ama yo alabilirsinz dedi :) Tabiki en onemlisi saglikli olmalari. Allah gonlunuze gore versin canim, ins sizinkide kizdir ☺☺
Ruya tabirlerine gore kizbgorrsen erkek erkek gorursen kiz derler ama sen erkek istiyosun heralde bilinc altına yerlesmis cnim hahaAyyy ay ay kızlarımız artmış :) maşallah süphanallah sağlıkla alırsınız inşallah kucaklarınıza :)
Ben gece rüya gördüm üç oğlum vardı rüyamda bembeyaz elbise giymiştim kaftanlı ( yeni Osmanlı'yı kuruyorum rüyamda Hürrem iki gibiydim ) kaftan mavili bişeydi herkes gelip bana bakıp gülümsüyordu kayınvalidem senle hep aynı olduk bak inşallah oğlanlar bizimkiler gibi olmaz diyordu sonra davulcu uyandırdı ya
Bu bir işaret mi sizce
Ruya tabirlerine gore kizbgorrsen erkek erkek gorursen kiz derler ama sen erkek istiyosun heralde bilinc altına yerlesmis cnim haha
Hmm olabilir o zaman o bilinc altna yerlesms demekki uc oglanda zor be haha :))Ben kız istiyorum ama benden başka hiçkimse kız demedi doktorda erkek olabilir Demişti ondan kaynaklandı belki de baskı altında kaldım :)
Hmm olabilir o zaman o bilinc altna yerlesms demekki uc oglanda zor be haha :))
Bende 3 belkide 4 ama hepsi erkek baya zorlanirim haha :) mantkli aslnda prefabrik ev iki katli oh mis :)))3 çocuk istiyorum Allah nasip ederse zor tabiki ya eşim gibi hiperaktif olurlarsa ben bi prefabrik eve yerleşirim eşya meşya almam da onlar büyüyene kadar
Canim tebrik ederim.cok sevindim.Oğlusumla kızını sevmeye geliriz :) kız bebek haberi Beni daha cok mutlu ediyor nedense...İsmi de ne guzel Hazir. Bizde kız olsa hazırlamıştık,erkeğin ismini dusunucez gibi baya...Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin canimKizlarr selammDun aksamdi randevumuz. Veee cinsiyetimiz netlesti. Ocakta hep erkek duyuyorum diyen annelere bizden bir adettt kizz Doğa geliyor anlayacaginiz:) Oyle bir pozisyondaydi ki gelin de cinsiyetime bakin der gibiydi sipa :) Kasilmalarim da gecmis cok sukur hersey yolunda. Mutlu haberlerle geldik anlicaginiz darisi herkese insallah
Ay kizzz ne kadar buyumuss seninki erkek oldugu cok belli :) sivri baya demek 16 . Haftada böyle oluyo he az kalmis benmde belli olmasina o zaman heheEki Görüntüle 1584865
Bizim Göbek dümdüz ileri gidiyor sizde durumlar ne :)
Ay kizzz ne kadar buyumuss seninki erkek oldugu cok belli :) sivri baya demek 16 . Haftada böyle oluyo he az kalmis benmde belli olmasina o zaman hehe
Kesinlikle bebege gitmis gibi duruyor :))) ben biraz gobekliym sadece dar giydigimde cok az belli oluyor senn 12 haftada nasıl di gerçi sen zayfsn ama :)Evet işte gören herkes bu Yüzden erkek diyor sanırım9 gün sonra netleşecek inşallah cinsiyeti :) 13 kilo kaybından sonra 2 haftada 1 kilo almış oldum inşallah bebek ve ortamına gitmiştir bu kilo
Kesinlikle bebege gitmis gibi duruyor :))) ben biraz gobekliym sadece dar giydigimde cok az belli oluyor senn 12 haftada nasıl di gerçi sen zayfsn ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?