Hmmmm demekki plasenta rahim buyuynce sizi oluyor benmde belim cok ağrıyor ya napcam bilmiyorum bazen kit kit bile ediyo kiloda almadm aslında ama yapcak bişey yok heralde buna Çekicem sanirim zaten 3. Aydan sonra hizla buyuyor diyolardi dogruyms :))Daha azdı Dediğin gibi dar giydiğim de hafif belliydi elbise giyince net belli oluyordu bi Tepecik 2 haftada böyle oldu zaten iki haftadır da ağrılarım zirve de kasıklarım kemiklerim sürekli Ağrı ve sızı oluyordu
Yoo seninde gayet guzel cok kilo almamaya bak tabi ayda bir kilo diyorlar :)
ayda 1 kilo muYoo seninde gayet guzel cok kilo almamaya bak tabi ayda bir kilo diyorlar :)
Iste birazcigini yanlarina almissin :))) 3 aydan sonra kilo aliniyormus zaten her ay 1 yada 2 alsan 10 12 kilo yeterliymis canim :)ayda 1 kilo muimkanı yok bence.
yanlarım falan çok kötü oldu.
merve arkadaş sadece göbekten almıs kiloyu galiba
dün tartıldım yanlıs degılse tartı bu zamana kadar 5 kilo almısım
inşallah öyle olur.Iste birazcigini yanlarina almissin :))) 3 aydan sonra kilo aliniyormus zaten her ay 1 yada 2 alsan 10 12 kilo yeterliymis canim :)
Mervenin dedigi gbi demekki sennde kemikleri genisliyor ve agri yapiyor haftalarnz benziyor canim buyuyor demekki :)Kasiklari göbeğin yan tarafları çok ağrıyanvar mi bende cçok oldu endiselendim doktora gittim çok şükür birşey yokmuş ama neden olduğunu da demedi olabilir dedi sadece
Mervenin dedigi gbi demekki sennde kemikleri genisliyor ve agri yapiyor haftalarnz benziyor canim buyuyor demekki :)
ayda 1 kilo muimkanı yok bence.
yanlarım falan çok kötü oldu.
merve arkadaş sadece göbekten almıs kiloyu galiba
dün tartıldım yanlıs degılse tartı bu zamana kadar 5 kilo almısım
genelde düşük bel giyerim. hamılelıkten bu yana kaç kilo almıssın?Sanırım göbekten aldım ama dediğim gibi kemiklerim genişledi Kesin diyebilirim önceden V geliyordu tipim şimdi 8 oldum yanlar irileşti fazla dikkatsiz beslenirsem oralar et yağ olur gibi geliyor , sizin yanlarınız olmuş hafif ama hamile külotları onu düz gösterir gibi geliyor düşük bel önceden çok giyer miydiniz
genelde düşük bel giyerim. hamılelıkten bu yana kaç kilo almıssın?
göbek dısında hiçbir yerden kilo almısa benzemıyorsun :=)
yanlarım normalde pek yoktur canımBen düşük bel giymemeye dikkat ediyorum iç çamaşırın da bile normal bel kullanıyorum onunda etkisi vardır
Ilk 13 kilo verdim 75 kilodan düştüm şimdi 2 hafta da 1 kilo aldım boyum da uzun belki ondan da belli olmuyordur
Aminn cnm cok saol :) hepimiz saglikla kucaklarimiza aliriz insallh.. Biz de kizi netlestirmistik de erkeğe bikac secenegimiz vardi. Hayirlisi olsun bakalim siz de secenekleri azaltinca soyle oylama yapalim burdanCanim tebrik ederim.cok sevindim.Oğlusumla kızını sevmeye geliriz :) kız bebek haberi Beni daha cok mutlu ediyor nedense...İsmi de ne guzel Hazir. Bizde kız olsa hazırlamıştık,erkeğin ismini dusunucez gibi baya...Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin canim
Ben cok abartmamak kaydiyla alicam begendigim seyleri.. :) Sonucta bu bi surec Allah korusun olumsuz bi duruma karsi da cok baglanmamiz adina biraz da hemen herseyi alip moda girmeyin diyorlar.. Ama anne adayiyiz yani heyecan var alicaz tabi ufak ufak :)Ya işte ben de bunu söylüyorum bana bazıları 6 aydan önce alma, alsan da evine koyma annende filan dursun diyolar. Korkuyorum o yüzden bilemiyorum.
Ben basindan beri erkek hissetmeme ve herkesin belirtilerden dolayi kesin erkek senin demesine ragmen bi haftada iki kez kizim oldugunu gordum. Hatta ona bile tersi cikacak herhalde diye dusundum ama kizmis bizimkisi :)) hayirlisi olsun canim seninde insallah gonlunden gecen neyse o olsum #)Ayyy ay ay kızlarımız artmış :) maşallah süphanallah sağlıkla alırsınız inşallah kucaklarınıza :)
Ben gece rüya gördüm üç oğlum vardı rüyamda bembeyaz elbise giymiştim kaftanlı ( yeni Osmanlı'yı kuruyorum rüyamda Hürrem iki gibiydim ) kaftan mavili bişeydi herkes gelip bana bakıp gülümsüyordu kayınvalidem senle hep aynı olduk bak inşallah oğlanlar bizimkiler gibi olmaz diyordu sonra davulcu uyandırdı ya
Bu bir işaret mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?