2016 Ocak AnneLeri..

Hmmmm demekki plasenta rahim buyuynce sizi oluyor benmde belim cok ağrıyor ya napcam bilmiyorum bazen kit kit bile ediyo kiloda almadm aslında ama yapcak bişey yok heralde buna Çekicem sanirim zaten 3. Aydan sonra hizla buyuyor diyolardi dogruyms :))

Yoo seninde gayet guzel cok kilo almamaya bak tabi ayda bir kilo diyorlar :)
ayda 1 kilo mu imkanı yok bence.
yanlarım falan çok kötü oldu.
merve arkadaş sadece göbekten almıs kiloyu galiba
dün tartıldım yanlıs degılse tartı bu zamana kadar 5 kilo almısım

Iste birazcigini yanlarina almissin :))) 3 aydan sonra kilo aliniyormus zaten her ay 1 yada 2 alsan 10 12 kilo yeterliymis canim :)

Kasiklari göbeğin yan tarafları çok ağrıyanvar mi bende cçok oldu endiselendim doktora gittim çok şükür birşey yokmuş ama neden olduğunu da demedi olabilir dedi sadece

Kasiklari göbeğin yan tarafları çok ağrıyanvar mi bende cçok oldu endiselendim doktora gittim çok şükür birşey yokmuş ama neden olduğunu da demedi olabilir dedi sadece
Mervenin dedigi gbi demekki sennde kemikleri genisliyor ve agri yapiyor haftalarnz benziyor canim buyuyor demekki :)

Sanırım göbekten aldım ama dediğim gibi kemiklerim genişledi Kesin diyebilirim önceden V geliyordu tipim şimdi 8 oldum yanlar irileşti fazla dikkatsiz beslenirsem oralar et yağ olur gibi geliyor , sizin yanlarınız olmuş hafif ama hamile külotları onu düz gösterir gibi geliyor düşük bel önceden çok giyer miydiniz

genelde düşük bel giyerim. hamılelıkten bu yana kaç kilo almıssın?
göbek dısında hiçbir yerden kilo almısa benzemıyorsun :=)

genelde düşük bel giyerim. hamılelıkten bu yana kaç kilo almıssın?
göbek dısında hiçbir yerden kilo almısa benzemıyorsun :=)

Ben düşük bel giymemeye dikkat ediyorum iç çamaşırın da bile normal bel kullanıyorum onunda etkisi vardır
Ilk 13 kilo verdim 75 kilodan düştüm şimdi 2 hafta da 1 kilo aldım boyum da uzun belki ondan da belli olmuyordur

yanlarım normalde pek yoktur canım
gebelıkte oldu. öyle aşırı sıkan şeyler gıymem düşük bel de olsa.

belkı de..

Aminn cnm cok saol :) hepimiz saglikla kucaklarimiza aliriz insallh.. Biz de kizi netlestirmistik de erkeğe bikac secenegimiz vardi. Hayirlisi olsun bakalim siz de secenekleri azaltinca soyle oylama yapalim burdan buarada bekleriz herzaman

Ya işte ben de bunu söylüyorum bana bazıları 6 aydan önce alma, alsan da evine koyma annende filan dursun diyolar. Korkuyorum o yüzden bilemiyorum.
Ben cok abartmamak kaydiyla alicam begendigim seyleri.. :) Sonucta bu bi surec Allah korusun olumsuz bi duruma karsi da cok baglanmamiz adina biraz da hemen herseyi alip moda girmeyin diyorlar.. Ama anne adayiyiz yani heyecan var alicaz tabi ufak ufak :)

Ben basindan beri erkek hissetmeme ve herkesin belirtilerden dolayi kesin erkek senin demesine ragmen bi haftada iki kez kizim oldugunu gordum. Hatta ona bile tersi cikacak herhalde diye dusundum ama kizmis bizimkisi :)) hayirlisi olsun canim seninde insallah gonlunden gecen neyse o olsum #)

bende öğrenebilsem ya cinsiyetini çok merak ediyorum sizi gördükçe daha çok heyecanlanıyorum ya:) bayram boyunca cinsiyeti belli olmadımı daha sorularına hayır cevabı werecem

Ben hala bir kilodayim. Dimdik karnim buyuyor. Baska bir yerimde fark yok gibi. 57.5 tum son bir senedir. Simdi 58.5 cikiyorum. Normal mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…