Benimki böyleee :)) oğluş ama sanki çok sivri değil ne dersiniz ?
Kızlar iyi bayramlar :)) ben Ayin 15 inde doktora gittim doktor %100 erkek dedi oğluşum olacakmış Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin :))
Erkek bebek anneleri göğüs uçları koyulaşıp linea nigra çizgisi belli olan varmı
Sonunda kavuştum internete ve hamis arkadaslarimaBayramimiz kutlu olsun kizceler...Allah Bidaki sene kuzucuklarimizla geçirmeyi nasip etsin.bebuslari öpüyorum...Biz biraz nü çektik ama kiyafetle tam belli olamadi gobus fotomuz... :) Oglusum ellerinizden öper
Ne guzel çıkmış kuzum gobusun minicik,erkek gorunuyor burdan annesi :)kızlar buda benim göbek :)) seneye bu zamanlar bebeklerimiz kucaklarımızda oluruz inşaallah :)
Ne guzel çıkmış kuzum gobusun minicik,erkek gorunuyor burdan annesi :)
Ben +4 um su an...hic bulantim olmadi.başından beri azar azar aliyorum.derd etme canim ilk 3 ay hic kilo almasan da olur.yeni baslicaksinKızlar kaçar kilo aldınız? benim 14.haftam bitti daha kilo almadım yaa
Günaydın =)Kızlar kaçar kilo aldınız? benim 14.haftam bitti daha kilo almadım yaa
gazdir o gaz :) kurtar Bebisi artik gaDan annesi :)Günaydın =)
Ben de 13. haftayı bitirmek üzereyim hiç kilo almadım. ama ben 1.70 boy ve 70 kilo ile hamile kaldığım için her bulduğumu yemeyerek kiloyu sabit tuttum sanırım =) başlarda çok tombiğğim diye çok ağlaştım ama şu an 4. aya girmek üzereyken normali yakalamak üzereyim sanırım. Arife günü bi güzel göbeğim çıkmıştı. Bide gergin gergin böyle. Allah dedim bebiş göründü. Ama gitti yine o göbek ne oldu bilmiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?