2016 Ocak AnneLeri..

Kizlarrr gunaydinn :)) linea nigr cizginiz olustumu ?

Kızlar iyi bayramlar :)) ben Ayin 15 inde doktora gittim doktor %100 erkek dedi oğluşum olacakmış Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin :))

Sanada hayırlı bayramlar , canim nerdeyse ayni zamanlarda dogum tarihimiz, doktor banada yuzde 80 erkek dedi , ikili testi basis bi doktor yapti o soyledi haftaya tekrar gidicez
bakalim kendi doktorum ne diyecek, Rabbim hayirlisiyla o gunleri gostersin insallah :)

Sonunda kavuştum internete ve hamis arkadaslarima Bayramimiz kutlu olsun kizceler...Allah Bidaki sene kuzucuklarimizla geçirmeyi nasip etsin.bebuslari öpüyorum...Biz biraz nü çektik ama kiyafetle tam belli olamadi gobus fotomuz... :) Oglusum ellerinizden öper

Eklentiler

• IMAG0185_1.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 103

kıyamam ona maşaallah canım ya :))

Kızlar göbişleri gördümmm maşallahınız varrr :)) biz biraz daha iriyizzz yapısal okarak yanlarım vardı ama göbiş maşallahmz var 5bçk 6 aylık gibi duruyoruz sadece göbişe aldım 5 kilo

Oy oy oy yavrucuklar nasıl göbişler yaptırmış öyle sizlere maşallah arkadaşlar nazar değmesin . Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

Kızlar kaçar kilo aldınız? benim 14.haftam bitti daha kilo almadım yaa

Merhaba Kızlaaaar.. Geçmiş bayramınız kutlu olsun hiç giremedim bayram boyunca şimdi de tek tek okudum yazdıklarınızı. fotolar da bi harikaydı. benim daha randevuma taa 1 hafta var, çok merak ediyorum.

Kızlar kaçar kilo aldınız? benim 14.haftam bitti daha kilo almadım yaa
Günaydın =)
Ben de 13. haftayı bitirmek üzereyim hiç kilo almadım. ama ben 1.70 boy ve 70 kilo ile hamile kaldığım için her bulduğumu yemeyerek kiloyu sabit tuttum sanırım =) başlarda çok tombiğğim diye çok ağlaştım ama şu an 4. aya girmek üzereyken normali yakalamak üzereyim sanırım. Arife günü bi güzel göbeğim çıkmıştı. Bide gergin gergin böyle. Allah dedim bebiş göründü. Ama gitti yine o göbek ne oldu bilmiyorum :/

gazdir o gaz :) kurtar Bebisi artik gaDan annesi :)

Kızlar selam, nasılsınız? Ben 2 kilo aldım toplam. Bakalım inşallah böyle gider ama bayramda biraz kaçırdım tatlı falan Buarada bu hafta Perşembe günü dörtlü tarama testi için çağırdı doktorum. Ben de üçlü yok mu arada diye sordum ama bu daha kapsamlı onu da kapsıyor dedi. Dörtlüyü yaptıran oldu mu aranızda ne durumdasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…