2016 Ocak AnneLeri..

Canim 4lu icin biraz erken diil mi? Ucluyu ben de yaptirmiycam.sadece haftaya kontrol amaçlı gideceğiz.

Canim 4lu icin biraz erken diil mi? Ucluyu ben de yaptirmiycam.sadece haftaya kontrol amaçlı gideceğiz.

Valla ben de anlamadım cnm. 16-20 veya 15-22. haftalar arası yapılıyormuş hastanelere göre. Doktorum ikili testi de erken (olması gereken haftanın başında yani) yaptırmıştı, bunda da öyle olacak sanırım. Bakalım Perşembe günü gidicem.

Anladim canim.bi aksilik olmadan guzel sonuçlarla gel insaAllah.Persembe bizim de bi ara randevumuz var.Paylasiriz burda

Kızlar selam ne kadar aralıklarla gidiyorsunuz doktora burda her gittiğim doktor bir ay sonra gel diyor sizde de öyle mi. Ayrıca çok sık ultrasona girmenin bi zararı olirmu bebeğe. Her yerde farklı yazıyor.

ben 5 kilo vermiştim sadece 500 gr geri aldm :) o da sıcağın etkisiyle içtiğim sudur sanrım :) benim doktorumda ayda bir gel diyor. bi sıkıntı olmadığında normali de ayda bir kontrol diye biliyorum.

Otobüsteyimmm ve ağlıyorummm nir kızım vwt bir kızım daha oluyo mutluluktan bağırmak istiyorummm kız annesi olmakkj çokk güzelll sabırsızlıkla yağmur bebeğimizi bekliyoruzzz

Hayırlı olsun kizina arkadas geliyor ne guzel çok sevindim doğum tarihlerimiz ayni görünüyor ama ben gecen hafta gittim Dr göremedi cinsiyeti. Bende sabırsızlanıyor um .

Otobüsteyimmm ve ağlıyorummm nir kızım vwt bir kızım daha oluyo mutluluktan bağırmak istiyorummm kız annesi olmakkj çokk güzelll sabırsızlıkla yağmur bebeğimizi bekliyoruzzz

Canım gözünaydın :) ne güzel birbirlerinin Arkadaşı dostu olurlar birbirlerinin .. Sağlıkla alırsın inşallah

ben 5 kilo vermiştim sadece 500 gr geri aldm :) o da sıcağın etkisiyle içtiğim sudur sanrım :) benim doktorumda ayda bir gel diyor. bi sıkıntı olmadığında normali de ayda bir kontrol diye biliyorum.
Normali ayda bir zaten canım,en çok ben gitmişimdir kontrole sanırım...Çünki hem devlette hem özelde kontrolümü sürdürüyorum...Bi de bazen bebişi özlüyorum...Doktor 3 dakikada sepetleyince başka doktora gidiyorum..akıntı,karın ağrısı vb nedenlerden gitmişliğim de oldu...Ultrasonun zararı konusunda doktorlar ikiye bölünmüş durumda...Kimi zararlı diyor,kimi sadece ses dalgası bi zararı yok diyor...Bence de yok,öyle olsa kanaması,düşük riski olan arkadaşlar başlarda sürekli ultrasona giriyor,hepsinin çocuklarında bir sorun olmalıydı değil mi?Ama dopler cihazı sakıncalıymış,durmadan kalbini dinlemek iyi bişi diilmiş,bebeği rahatsız ediyormuş.

Ilk Başlarda 20 günde bir gittim doktora durumum biraz düzelince ayda bir olduk cuma günü gidicem inşallah cinsiyetini , boyunu posunu öğrenirim iyice çok özledim

Hayırlı olsunn cnm, Allah uzun ömür versin Yağmur bebeğee :)

bende hem özel hem devlete gidiyorum. yarın devlette randevum var bakalım cinsiyetini görecekmiyiz çok heyecanlıyım :)

Ben +4 um su an...hic bulantim olmadi.başından beri azar azar aliyorum.derd etme canim ilk 3 ay hic kilo almasan da olur.yeni baslicaksin
Bide bulantilarin ustune nezle olunca hepten halsiz düştüm, sağlıklı olsunlarda alıp almamak cok.mühim değil:)

Hayırlı olsun canim:) hoşgelsin mutluluklar getirsin insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…