2016 Ocak AnneLeri..

Bende 1.60 52kiloyum, aslinda almamamiz daha iyi bevel saglikli oldugu surece ama insan bi hissetmek istiyo Dimi , bende Ay cikti gobegim diyorum sonra geciyo ama artik bu Ay belli olur diyolar , ciksinda sevelim gobislerimizi:)

Hanımlar üzüldüğünüz de ya da ağladığınız da karnınıza birşey saplanıyormuş gibi oluyor mu sizin ?

Bende olmuyor canım,ilk zamanlar üzüldüğümde kısa süreli kasık batması yaşıyordum,şu an bişi yok...Niye üzüyosun kuzum kendini,dikkat et...

Çok fazla oldu da doktoru Aradım artık ağlamayı kes diye azarlayınca sustum , önemli bişey değildir ama demek ki vücudun bu halinden memnun değil tepki gösteriyor dedi . Bayram bana bayram gibi gelmedi kuzum hayat Şartları diyelim

Benim de bayramım rezil gecti 5 yıldızlı otele gittik üç günlüğüne son gecemizde odamızı Lağım bastı hayatımda bu kadar rezil hissetmemiştim..

Hanımlar üzüldüğünüz de ya da ağladığınız da karnınıza birşey saplanıyormuş gibi oluyor mu sizin ?

ağladığında kasıyor ya insan ister istemez ondan oluyordur, bende de oluyor karnıma batma oluyor ağrı gibi, gerçi benim karın ağrım zaman zaman oluyor ama, o durumlarda da batma gibi ağrı oluyor, çünkü ağlarken geriliyoruz

bebeğinizin gelişimi ile ilgili bilgileri bende ekleyebilmek nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz.hamilelik imza alanına eklemek için tıklayın diyor tıklıyorum tahmini doğum tarihi yazdıktan sonra ne yapmam gerekiyor anlamadım

İyi dileklerini esirgemediğiniz için tskkr ederimmm çok zor korkulu geldk bu gnlere böyle güzel hbrlerle içimiz rahatlıyo en azındann hepimizzzz cinsiyetleri hiiç önemli değilll saglıkla kycağımıza alalımm inşlllh saglıklı hayırlı evlat olsunlar

senin şu kv takımına hastayım zaten..Allah herşeyi gören ve bilendir...Sen gönlünü ferah tut canım..Allahtan aynı yerde diilsiniz.Üzme kendini emi,bebişin için..Artık seni duyuyor...Bu eski bi haber ama izle bi canım...
http://www.vidivodo.com/video/anne-karninda-bebek-psikolojisi/905600

ayyy amin amin canım ... bende 15 haftaya girdim p.şembe dr gideceğim ikili tarama sonucu alıcam bakalım hayırlısı olsun hepimiz için :) senin nasıl gidiyor varmı sıkıntı flan öpüyorummm

hoşbuldum canlar :))
meraklanıyorum valla aslında önemi yok cinsiyetin bugünlere gelebilmek için 3 sene bekledik allah hepimizinkini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ayrıca bu sene herhalde erkek senesi galiba kimi duysam erkek
Hoşgeldin canım,tebrikler...Benimki de erkek geçen hafta belli oldu tam olarak,seninkinin cinsiyeti hayli hayli belli olur....

Hoşgeldin arkadaşım. Bana doktor %100 erkek dedi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…