Bende 1.60 52kiloyum, aslinda almamamiz daha iyi bevel saglikli oldugu surece ama insan bi hissetmek istiyo Dimi , bende Ay cikti gobegim diyorum sonra geciyo ama artik bu Ay belli olur diyolar , ciksinda sevelim gobislerimizi:)Günaydın =)
Ben de 13. haftayı bitirmek üzereyim hiç kilo almadım. ama ben 1.70 boy ve 70 kilo ile hamile kaldığım için her bulduğumu yemeyerek kiloyu sabit tuttum sanırım =) başlarda çok tombiğğim diye çok ağlaştım ama şu an 4. aya girmek üzereyken normali yakalamak üzereyim sanırım. Arife günü bi güzel göbeğim çıkmıştı. Bide gergin gergin böyle. Allah dedim bebiş göründü. Ama gitti yine o göbek ne oldu bilmiyorum :/
Bende olmuyor canım,ilk zamanlar üzüldüğümde kısa süreli kasık batması yaşıyordum,şu an bişi yok...Niye üzüyosun kuzum kendini,dikkat et...Hanımlar üzüldüğünüz de ya da ağladığınız da karnınıza birşey saplanıyormuş gibi oluyor mu sizin ?
Bende olmuyor canım,ilk zamanlar üzüldüğümde kısa süreli kasık batması yaşıyordum,şu an bişi yok...Niye üzüyosun kuzum kendini,dikkat et...
Hanımlar üzüldüğünüz de ya da ağladığınız da karnınıza birşey saplanıyormuş gibi oluyor mu sizin ?
Merhabalar;
Bende yeni katıldım buraya bir arkadaşın tavsiyesi ile ve bende ocak annesiyim
tamamdır becerdim
haftaya dr gidicem cinsiyeti belli olurmu bilmiyorum.sizlerin belli olan varmı :)
hayırlısı olur inşallah canım.ilk erkek dediklerinde pek fazla değişmez diyorlar ama hayırlısı sağlıklı dünyaya gelsinde :)
senin şu kv takımına hastayım zaten..Allah herşeyi gören ve bilendir...Sen gönlünü ferah tut canım..Allahtan aynı yerde diilsiniz.Üzme kendini emi,bebişin için..Artık seni duyuyor...Bu eski bi haber ama izle bi canım...Çok fazla oldu da doktoru Aradım artık ağlamayı kes diye azarlayınca sustum , önemli bişey değildir ama demek ki vücudun bu halinden memnun değil tepki gösteriyor dedi . Bayram bana bayram gibi gelmedi kuzum hayat Şartları diyelim
Hoşgeldin canım,tebrikler...Benimki de erkek geçen hafta belli oldu tam olarak,seninkinin cinsiyeti hayli hayli belli olur....Merhabalar;
Bende yeni katıldım buraya bir arkadaşın tavsiyesi ile ve bende ocak annesiyim
tamamdır becerdim
haftaya dr gidicem cinsiyeti belli olurmu bilmiyorum.sizlerin belli olan varmı :)
Amin cnm hepimz insallah :) benim dun itibariyle 14+5 di. Buyuk oranda gorur diye dusunuyorum. Gecen hafta gittigimde de kiz ama haftaya kesin soylerim demisti cunku. Hatta dun yanilma payi varmi bisiler almak icin beklesek mi dedim ama yo alabilirsinz dedi :) Tabiki en onemlisi saglikli olmalari. Allah gonlunuze gore versin canim, ins sizinkide kizdir ☺☺
Hoşgeldin canım,tebrikler...Benimki de erkek geçen hafta belli oldu tam olarak,seninkinin cinsiyeti hayli hayli belli olur....
Hoşgeldin arkadaşım. Bana doktor %100 erkek dedi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?