- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
- 133
Bana da Erkek senesi gibi geliyor ama kizlarimiz da az diil.bakalim seninki ne olcak :)hoşbuldum canlar :))
meraklanıyorum valla aslında önemi yok cinsiyetin bugünlere gelebilmek için 3 sene bekledik allah hepimizinkini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ayrıca bu sene herhalde erkek senesi galiba kimi duysam erkek
Bana da Erkek senesi gibi geliyor ama kizlarimiz da az diil.bakalim seninki ne olcak :)
kızlar selam aranızda 4lü test olan var mı? doktor bana ağustos ayında 4lü teste girelim içimiz dah rahat etsin dedi ayrıntılı bir görüntüleme yöntemiymiş
Hadi bakalim hayirlisi olsun, guzel haberlerle gelirsin insallah cnm. Ben de iyiyim cok sukur bas agrilarim disinda bi sikinti yok. Kizimla takilioz :)ayyy amin amin canım ... bende 15 haftaya girdim p.şembe dr gideceğim ikili tarama sonucu alıcam bakalım hayırlısı olsun hepimiz için :) senin nasıl gidiyor varmı sıkıntı flan öpüyorummm
ben o testlerden yaptırmayı düşünmüyorum ama ayrıntılı olanı nasip olursa yaptırıcam
işte sanırım ayrıntılı olan test buymuş. doktorumun dediğine göre kalbini, dalağını,ciğerlerini,damarlarını ayrıntılı bir şekilde göreceğiz dedi.
Çok güvendiğim bir doktor kesinlikle bi zararı olmadığını söyledi... Benim eşim piypirikli biraz,yaptırmam şimdi sonra bi yerden duyarsa der ki biz niye yaptırmadık :) yaptırcam ben o yüzden...arkadaşlarım da yaptırdı,sıkıntı olmadı...Şeker yüklemesiyle ilgili düşünceleriniz neler ben çok kararsızım
Çok güvendiğim bir doktor kesinlikle bi zararı olmadığını söyledi... Benim eşim piypirikli biraz,yaptırmam şimdi sonra bi yerden duyarsa der ki biz niye yaptırmadık :) yaptırcam ben o yüzden...arkadaşlarım da yaptırdı,sıkıntı olmadı...
Canım annede şeker hastalığı varsa ya da gebelik şekeri olmuşsa ona göre tedavi yöntemi uygulanıyor...Bebek için de anne için de önemli...Erken teşhis hayat kurtarır misali,ani bebek kaybını önlemede gerekli bi test...kızlar birşey sorucam bu şeker yüklemesi ne için yapılıyor?
Hayır yani bu konuda bi sorunumuz olduğunu bilmeden hamilelik yaşıyorsak nasıl anlayacağız yaptırmadan...Bebeğe bişi olduğunda ya da kendimizde hastalık geliştiğinde oluşacak zarardan daha büyük bi zarar diildir sanırım varsa bile..50 gr cık şeker bizi öldürmez bence :)ben de yaptırmayı düşüyorum. zararı ne anlamış değilim. eğer bilen birileri varsa bilgilendirirse sevinirim açıkçası.
Hayirli olsun cnm,cok sevindim kız annesi :)bende bebeğimin kız olacağını öğrendim :) içim rahatladı . ama aklıma geldikçe heyecanlanıyorum :)
Daha once hic seker olcumu yaptırmadin mi cnm sınırda falan mi cikti?ben yemekten once tatli yiyen biri olarak 50 gr bana koymaz Diyorum :)Annem de şeker var bende yok bişey yani yoktu ama annem yaptırmanı istemiyorum diyip baskı yapıyor şekerin varsa bebeğe ne kadar zarar vericeksin haberin var mı dedi yok dedim çünkü benim bildiğim de bi adet çikolata yemekten daha az oran deniliyordu
Kızlarımız arttı yavaş yavaş hayırlı olsun prenses annesibende bebeğimin kız olacağını öğrendim :) içim rahatladı . ama aklıma geldikçe heyecanlanıyorum :)
Daha once hic seker olcumu yaptırmadin mi cnm sınırda falan mi cikti?ben yemekten once tatli yiyen biri olarak 50 gr bana koymaz Diyorum :)
Hayirli olsun cnm,cok sevindim kız annesi :)
teşekkür ederim. allah sağlıkla sıhaatle kucağımıza almayı nasip etsin :)Kızlarımız arttı yavaş yavaş hayırlı olsun prenses annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?