- 21 Temmuz 2015
- 14
- 20
- 3
- 42
bende bebeğimin kız olacağını öğrendim :) içim rahatladı . ama aklıma geldikçe heyecanlanıyorum :)
Olmaz mı kendimi devamlı pis gibi hissediyorum durmadan duşa girip kremleniyorum krem kokusundan bile tiksinir oldum eşimden bulaşıktan yemekten her türlü kokudan.. Buzdolabını açmak bile benim için işkenceKızlar günaydın. Ben çok fazla istifra yaşamadım hiçbizaman ama şu günlerde bazı kokulardan çok tiksiniyorum. Mesela bir oturuşta bir kase yeşil zeytin yiyebilirdim ama şimdi bana herşey zeytin kokuyor. yeni yıkadığım kıyafetler bile pis kokuyor hele çamaşır makinası ve bulaşık makinası dayanılmaz benim için. sizin var mı böyle hassasiyetleriniz? ve çözümleriniz ?
bende ayda bir gidiyorum doktor benide öyle çağırıyoKızlar selam ne kadar aralıklarla gidiyorsunuz doktora burda her gittiğim doktor bir ay sonra gel diyor sizde de öyle mi. Ayrıca çok sık ultrasona girmenin bi zararı olirmu bebeğe. Her yerde farklı yazıyor.
kızlar ayrıntılı ultrason çektiren var mı ne kadar sürüyor benden ayrıntılı ultrason istedi doktor bidahaki ay çektircem
Seker yüklemesi konusunda su canan karatay benim kafami çok karistiriyor. Aslında tanıdığım herkes yaptırıyor ama iste kimisi zararı var diyor kimisi yok yapılması lazım diyor. Benimde bu konuda kafam çok karisık..
Al benden de o kadar,gıcık oluyorum kadına..Ben canan karatay'ın soyledıklerını nedense pek önemseyemiyorum. daha önce bu söylemleri yüzünden kendisine dava açıldığını okumuştum.
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/28413840.asp
hayırlı olsun tebrik ederim :)Bende dun bebegimin erkek olacagini öğrendim. Bir kizim var kiz annesi olmak cok guzel.Simdide erkek bakalim nasil maceralar yasiyacam:)
Canım 16. haftadan sonra yapılıyo sanırım. ben yarın yaptırıcam doktorum biraz aceleci :) haftaya gel dörtlü testini de yapalım demişti. Nasıl bişey olduğuyla ilgili pek fikrim yok. Sanırım baya detaylı ultrason gibi bişey. Yarın tecrübelerimi yazarım doktordan gelincekızlar selam aranızda 4lü test olan var mı? doktor bana ağustos ayında 4lü teste girelim içimiz dah rahat etsin dedi ayrıntılı bir görüntüleme yöntemiymiş
Hayırlı ugurlu olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm :)Bende uzun bekleyişlerden sonra bu duyguyu tadanlardanım. inşallah benimde bebeğim ocak sonunda doğacak.Allah isteyen herkese nasip etsin:)
Canım 16. haftadan sonra yapılıyo sanırım. ben yarın yaptırıcam doktorum biraz aceleci :) haftaya gel dörtlü testini de yapalım demişti. Nasıl bişey olduğuyla ilgili pek fikrim yok. Sanırım baya detaylı ultrason gibi bişey. Yarın tecrübelerimi yazarım doktordan gelince
Merhaba cnm :) sabah gittim doktora. Yapılan işlemler ikili test ile neredeyse aynı. Ultrasondan bebeğe detaylı bir şekilde bakılıyor. Kafa çapı, omurga, bacak..vs boyu gibi ölçümler yapılıyor,kaydediliyor. Sonrasında kan veriliyor. Kandaki hormonlara bakılıyor ve bir oran belirleniyormuş. Benim sonuçlarım pazartesi çıkacakmış. Şuan için herşey normal dedi doktorum. Bu şekilde yani. Buarada bizim kız parmağını emiyodu çok şekerdi, elimde olsa bi iki saat izlerdim herhalde :)canım naptın gidebildin mi doktora? nasıl birşeymiş bu tarama testi? sonuç nasıl çıktı? ayrıntılı bir bilgi istiyoruz senden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?