2016 Ocak AnneLeri..

Kızlar günaydın. Ben çok fazla istifra yaşamadım hiçbizaman ama şu günlerde bazı kokulardan çok tiksiniyorum. Mesela bir oturuşta bir kase yeşil zeytin yiyebilirdim ama şimdi bana herşey zeytin kokuyor. yeni yıkadığım kıyafetler bile pis kokuyor hele çamaşır makinası ve bulaşık makinası dayanılmaz benim için. sizin var mı böyle hassasiyetleriniz? ve çözümleriniz ?

Olmaz mı kendimi devamlı pis gibi hissediyorum durmadan duşa girip kremleniyorum krem kokusundan bile tiksinir oldum eşimden bulaşıktan yemekten her türlü kokudan.. Buzdolabını açmak bile benim için işkence

kızlar ayrıntılı ultrason çektiren var mı ne kadar sürüyor benden ayrıntılı ultrason istedi doktor bidahaki ay çektircem

Seker yüklemesi konusunda su canan karatay benim kafami çok karistiriyor. Aslında tanıdığım herkes yaptırıyor ama iste kimisi zararı var diyor kimisi yok yapılması lazım diyor. Benimde bu konuda kafam çok karisık..

Ben canan karatay'ın soyledıklerını nedense pek önemseyemiyorum. daha önce bu söylemleri yüzünden kendisine dava açıldığını okumuştum.
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/28413840.asp

Hanımlar göğüslerinizin ucunda çatlaklar oldu mu benim geçen su geldi ikisinden de ama bitanesinin ucu açık kaldı gibi hani küpe takıp çıkarınca delikte bişey oluşur ya göğsümde de öyle oluşuyor almasam onu ordan sızı oluyor sütyen çıkarınca da sızlıyor

kızlar selam aranızda 4lü test olan var mı? doktor bana ağustos ayında 4lü teste girelim içimiz dah rahat etsin dedi ayrıntılı bir görüntüleme yöntemiymiş
Canım 16. haftadan sonra yapılıyo sanırım. ben yarın yaptırıcam doktorum biraz aceleci :) haftaya gel dörtlü testini de yapalım demişti. Nasıl bişey olduğuyla ilgili pek fikrim yok. Sanırım baya detaylı ultrason gibi bişey. Yarın tecrübelerimi yazarım doktordan gelince

Kızlar şeker yüklemesi benim de kafamı karıştırıyor. Zira annemde ve bizim ailede şeker hastalığı olduğundan yaptırsam iyi olur diye düşünüyorum. Kayınvalidem de sanırım Karatay'ı dinlemiş hamileliğimin neredeyse ilk haftasından beri şeker yüklemesi yaptıracak mısın, yok işte bebek bikaç gün kendine gelemiyormuş baygın yatıyomuş falan diyor Hatta ilk haftalarda eşime de söylemiş sanırım o da bi tedirgin yaptıracak mıyız diye :) Doktordan doktora değişiyor sanırım fikirler ama benim doktorum eşime de yaptırttım ben demiş ve yaptırtmış bi arkadaşıma. Bakalım bizde ne olacak durumlar..

kızlar günaydın :) çok değişik bir rüya gördüm, rüyamda bebeğim 13 kasımda doğuyordu, bende oğlak olucaktı ama akrep burcu oldu diyordum ve kız olmuştu ama güzeldi ya beyaz tenli, kendini de baya beğenen bir kızdı, iki üç günde sanırım büyüdü boy attı :))))) çok değişik rüyaydı. hatta doğumda rahmetlik annemde yanımdaydı, kolay doğum olmuş güya, açılma kolay olmuş falan, bilinç altı ne kadar etkili :))))

canım naptın gidebildin mi doktora? nasıl birşeymiş bu tarama testi? sonuç nasıl çıktı? ayrıntılı bir bilgi istiyoruz senden:)

Herkese merhaba, pek yazamıyorum ama takip ediyorum. Benim de cumartesi günü muayenem var. Bir ayın üzerine gideceğim. Özledim keratayı :)

canım naptın gidebildin mi doktora? nasıl birşeymiş bu tarama testi? sonuç nasıl çıktı? ayrıntılı bir bilgi istiyoruz senden:)
Merhaba cnm :) sabah gittim doktora. Yapılan işlemler ikili test ile neredeyse aynı. Ultrasondan bebeğe detaylı bir şekilde bakılıyor. Kafa çapı, omurga, bacak..vs boyu gibi ölçümler yapılıyor,kaydediliyor. Sonrasında kan veriliyor. Kandaki hormonlara bakılıyor ve bir oran belirleniyormuş. Benim sonuçlarım pazartesi çıkacakmış. Şuan için herşey normal dedi doktorum. Bu şekilde yani. Buarada bizim kız parmağını emiyodu çok şekerdi, elimde olsa bi iki saat izlerdim herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…