2016 Ocak AnneLeri..

hadi gözün aydın insan böyle şeylerde en azından ben hep tedirgin oluyorum acaba birşey çıkar mı bir aksilik olurmu diye eminim tüm anne adayları benim gibidir :) valla ben eşime diyorum usg cihazımı alsak eve bebeği her daim görebilmek için :) ayrıca onun o bezelye parmaklarını yerim ben yaaaa maşallah yeğenimize

Saol teyzesi :) aynen benim üçlü demeyip neden dörtlü istedi acaba bişi mi gördü diye tedirgin olmuşluğum var yani :) çok şükür bi sıkıntı görünmüyor. İnşallah sonuçlar da iyi gelir de.. Darısı sizlere inşsllsah :)

MasaAllah canim...ben bisi cikmicagini Biliyordum.bugun bizim de bi ara randevumuz var belki 4 lu de aradan çıkar :)

aynı tedirginlik bende de oluştu. Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama içim içimi yedi valla. Eşim çok pimpiriklenme diyip duruyor ama işte analık duygusu bende diyorum neden benden 4lü test istedi birşey mi gördü de bize söylemek istemedi kafamda bissürü tilki neyse rahatladım azcık

bende de akşama doğru oluyor. sabahları yataktan kalkarken ayaklarımın üzerine basarken acı oluyor. böyle rahatsız bir ayakkabı ile gün boyunca dururmuşcasına

çok kötü canım ya zorlanıyorum, ayakkabım ayağımı sıkıyor artık bir de çalışıyorum sanki vücüdümda şiş gibi, napıcaz ya

Ödem az su içmekten ve hareketsizlikten oluyor genelde. Bende yok çok şükür. Çalışıyprum sürekli masa başındayım ama. Şimdilik yok.

maşaallah canım olmasın, masa başındayım bende iş yerinde biraz hareketsizim ama evde hareketliyim oturmuyorum denilebilir ama rahatsız edici bir durum

Ben de cipsi çok severim ama hamile kaldığımdan beri birkaç taneden fazla yiyemiyorum. İyi ki yiyemiyorum :) Bence de bir doktora danış. Ama günde en az 3 litre su içmelisin ve tuzu da normal tüketmelisin. başka bir sorunun yoksa bunlar çözer diye düşünüyorum.

sağol canım ya haklısın dediklerini yapıcam :))

Yok cnm bende de aynısı oldu. Doktorum dörtlü daha kapsamlı ondan direkt onu yapıyoruz dedi. Rahat olabilirsin sen de annesi :)

MasaAllah canim...ben bisi cikmicagini Biliyordum.bugun bizim de bi ara randevumuz var belki 4 lu de aradan çıkar :)

Aa hadi bakalım. Evet belki senin dörtlü de aradan çıkar bugün, hatta gitmişken hallet olmassa söyle. Kan sonucuyla netleşicek cnm ama şuan bizim durumlar iyi görünüyor çok şükür. Bizim hatun 140gr olmuş , bir de parmak emiyodu sıpaa

kızlar ya sizde şişlik var mı, benim ayaklarım da özellikle şişlik var ya
Bende de var ya malesef. Çok su içmeme rağmen hem de Doktora sordum gebeliğin her dönemi olur son aylarda olacak diye bişey yok dedi. Sanırım tuza falan dikkat etmemiz gerek.

Bende de var ya malesef. Çok su içmeme rağmen hem de Doktora sordum gebeliğin her dönemi olur son aylarda olacak diye bişey yok dedi. Sanırım tuza falan dikkat etmemiz gerek.

canım çok tuzluda yemiyorum ama kötü ya resmen ama haklısın genede dikkat etmek lazım baya tuza,daha da azaltmak lazım,tadsız tuzsuz

canım çok tuzluda yemiyorum ama kötü ya resmen ama haklısın genede dikkat etmek lazım baya tuza,daha da azaltmak lazım,tadsız tuzsuz
Aynen cnm. Ben de aynı durumdayım. Sabah kalkınca basınca ayaklarımın altı ağrıyo sanki. İlerleyen saatlerde de şişiyo O zaman tuz diyetine giriyoruz kızlar herkese duyrulur! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…