Merhaba cnm :) sabah gittim doktora. Yapılan işlemler ikili test ile neredeyse aynı. Ultrasondan bebeğe detaylı bir şekilde bakılıyor. Kafa çapı, omurga, bacak..vs boyu gibi ölçümler yapılıyor,kaydediliyor. Sonrasında kan veriliyor. Kandaki hormonlara bakılıyor ve bir oran belirleniyormuş. Benim sonuçlarım pazartesi çıkacakmış. Şuan için herşey normal dedi doktorum. Bu şekilde yani. Buarada bizim kız parmağını emiyodu çok şekerdi, elimde olsa bi iki saat izlerdim herhalde :)
Saol teyzesi :) aynen benim üçlü demeyip neden dörtlü istedi acaba bişi mi gördü diye tedirgin olmuşluğum var yani :) çok şükür bi sıkıntı görünmüyor. İnşallah sonuçlar da iyi gelir de.. Darısı sizlere inşsllsah :)hadi gözün aydın insan böyle şeylerde en azından ben hep tedirgin oluyorum acaba birşey çıkar mı bir aksilik olurmu diye eminim tüm anne adayları benim gibidir :) valla ben eşime diyorum usg cihazımı alsak eve bebeği her daim görebilmek için :) ayrıca onun o bezelye parmaklarını yerim ben yaaaa maşallah yeğenimize
MasaAllah canim...ben bisi cikmicagini Biliyordum.bugun bizim de bi ara randevumuz var belki 4 lu de aradan çıkar :)Saol teyzesi :) aynen benim üçlü demeyip neden dörtlü istedi acaba bişi mi gördü diye tedirgin olmuşluğum var yani :) çok şükür bi sıkıntı görünmüyor. İnşallah sonuçlar da iyi gelir de.. Darısı sizlere inşsllsah :)
Saol teyzesi :) aynen benim üçlü demeyip neden dörtlü istedi acaba bişi mi gördü diye tedirgin olmuşluğum var yani :) çok şükür bi sıkıntı görünmüyor. İnşallah sonuçlar da iyi gelir de.. Darısı sizlere inşsllsah :)
Su içiyor musun?kızlar ya sizde şişlik var mı, benim ayaklarım da özellikle şişlik var ya
Su içiyor musun?
kızlar ya sizde şişlik var mı, benim ayaklarım da özellikle şişlik var ya
Ödem az su içmekten ve hareketsizlikten oluyor genelde. Bende yok çok şükür. Çalışıyprum sürekli masa başındayım ama. Şimdilik yok.içiyorum canım arada sadece azalttığım oldu ama genelde içiyorum
bende de akşama doğru oluyor. sabahları yataktan kalkarken ayaklarımın üzerine basarken acı oluyor. böyle rahatsız bir ayakkabı ile gün boyunca dururmuşcasına
Ödem az su içmekten ve hareketsizlikten oluyor genelde. Bende yok çok şükür. Çalışıyprum sürekli masa başındayım ama. Şimdilik yok.
Tuzu bırakmayı dene bir de. Suyu çoğaltıp tuzu kes.maşaallah canım olmasın, masa başındayım bende iş yerinde biraz hareketsizim ama evde hareketliyim oturmuyorum denilebilir ama rahatsız edici bir durum
Tuzu bırakmayı dene bir de. Suyu çoğaltıp tuzu kes.
Ben de cipsi çok severim ama hamile kaldığımdan beri birkaç taneden fazla yiyemiyorum. İyi ki yiyemiyorum :) Bence de bir doktora danış. Ama günde en az 3 litre su içmelisin ve tuzu da normal tüketmelisin. başka bir sorunun yoksa bunlar çözer diye düşünüyorum.tuzu çok kullanmıyorum ama gene de azaltayım, bu hafta doktora gidicektim kaldı gidemedim haftaya gidicem, doktora da danışayım bi, yemem içmem abartı değil aslında, bir tek kötü alışaknlığım cips :)
Ben de cipsi çok severim ama hamile kaldığımdan beri birkaç taneden fazla yiyemiyorum. İyi ki yiyemiyorum :) Bence de bir doktora danış. Ama günde en az 3 litre su içmelisin ve tuzu da normal tüketmelisin. başka bir sorunun yoksa bunlar çözer diye düşünüyorum.
Yok cnm bende de aynısı oldu. Doktorum dörtlü daha kapsamlı ondan direkt onu yapıyoruz dedi. Rahat olabilirsin sen de annesi :)aynı tedirginlik bende de oluştu. Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama içim içimi yedi valla. Eşim çok pimpiriklenme diyip duruyor ama işte analık duygusubende diyorum neden benden 4lü test istedi birşey mi gördü de bize söylemek istemedi kafamda bissürü tilki neyse rahatladım azcık
MasaAllah canim...ben bisi cikmicagini Biliyordum.bugun bizim de bi ara randevumuz var belki 4 lu de aradan çıkar :)
Bende de var ya malesef. Çok su içmeme rağmen hem dekızlar ya sizde şişlik var mı, benim ayaklarım da özellikle şişlik var ya
Bende de var ya malesef. Çok su içmeme rağmen hem deDoktora sordum gebeliğin her dönemi olur son aylarda olacak diye bişey yok dedi. Sanırım tuza falan dikkat etmemiz gerek.
Aynen cnm. Ben de aynı durumdayım. Sabah kalkınca basınca ayaklarımın altı ağrıyo sanki. İlerleyen saatlerde de şişiyocanım çok tuzluda yemiyorum ama kötü ya resmen ama haklısın genede dikkat etmek lazım baya tuza,daha da azaltmak lazım,tadsız tuzsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?