- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
Aynen cnm. Ben de aynı durumdayım. Sabah kalkınca basınca ayaklarımın altı ağrıyo sanki. İlerleyen saatlerde de şişiyoO zaman tuz diyetine giriyoruz kızlar herkese duyrulur! :)
Benim el parmaklarım şişiyor hanımlar sadece bu da tuzdan mı ki ?
kızlar günaydın :) çok değişik bir rüya gördüm, rüyamda bebeğim 13 kasımda doğuyordu, bende oğlak olucaktı ama akrep burcu oldu diyordum ve kız olmuştu ama güzeldi ya beyaz tenli, kendini de baya beğenen bir kızdı, iki üç günde sanırım büyüdü boy attı :))))) çok değişik rüyaydı. hatta doğumda rahmetlik annemde yanımdaydı, kolay doğum olmuş güya, açılma kolay olmuş falan, bilinç altı ne kadar etkili :))))
Insallah gercekte de dogumlarimiz kolay olur Canim, bende ruyamda dogum yapiyorum hep birinde cok kolay yaptim hatta ay dogurdum mu Ben simdi diyorum :)kızlar günaydın :) çok değişik bir rüya gördüm, rüyamda bebeğim 13 kasımda doğuyordu, bende oğlak olucaktı ama akrep burcu oldu diyordum ve kız olmuştu ama güzeldi ya beyaz tenli, kendini de baya beğenen bir kızdı, iki üç günde sanırım büyüdü boy attı :))))) çok değişik rüyaydı. hatta doğumda rahmetlik annemde yanımdaydı, kolay doğum olmuş güya, açılma kolay olmuş falan, bilinç altı ne kadar etkili :))))
Cok sevindim inşallah guzel sonuclar cikar. Benim bebegim hala cinsiyetini göstermiyor.Merhaba cnm :) sabah gittim doktora. Yapılan işlemler ikili test ile neredeyse aynı. Ultrasondan bebeğe detaylı bir şekilde bakılıyor. Kafa çapı, omurga, bacak..vs boyu gibi ölçümler yapılıyor,kaydediliyor. Sonrasında kan veriliyor. Kandaki hormonlara bakılıyor ve bir oran belirleniyormuş. Benim sonuçlarım pazartesi çıkacakmış. Şuan için herşey normal dedi doktorum. Bu şekilde yani. Buarada bizim kız parmağını emiyodu çok şekerdi, elimde olsa bi iki saat izlerdim herhalde :)
Cok sevindim inşallah guzel sonuclar cikar. Benim bebegim hala cinsiyetini göstermiyor.
Trip mi atıyosun çocuğaYalnız değilsinyarın yine göstermez ise ben bidaha sormama doğumda öğrenme kararı aldım eşimde onayladı
Trip mi atıyosun çocuğa
Amanınn yandı çocuk. :)) benimki 11+3'te gösterdi. Daha iğne bile satın almadım. Sanki her an dr aaa bu erkek değil kızmış diyecek gibi geliyor. BekliyorumEvetartık Büyüyünce fotolara bakar der ben neden böyle giyindim ettim diye kendi sıpalığının cezası derim
Amanınn yandı çocuk. :)) benimki 11+3'te gösterdi. Daha iğne bile satın almadım. Sanki her an dr aaa bu erkek değil kızmış diyecek gibi geliyor. Bekliyorum
Sağlıklı olsunlar da :) Benim ikinci oğlan. Çok da erken öğrendim. Hiç heyecanı kalmadı yahuYa benim doktor tahminlerin de hiç yanılmadan birisi erkek olabilir ama bak kesin bişey demiyorum dedi siz böyle demezdiniz pek dedim durmuyor ki çocuğun bi inceleseydik dedi 12. Haftada sonra da bende ne belirti var ne başka bişey hele ki annem şu oldu mu diyor evet diyorum kesin kız o zaman diyor aradan 10 dk geçiyor şu belirti var mı diyor evet diyorum o zaman senin erkek diyorailecek şaşırdık bekliyoruz bende bişey almıcam daha ama en azından bilseydim adıyla seslenir konuşurdum kızım oğlum derdim
Sağlıklı olsunlar da :) Benim ikinci oğlan. Çok da erken öğrendim. Hiç heyecanı kalmadı yahuCtesi randevum var ama heyecan yapacak hiçbir şey yok
Hayırlısı olsun inşallah. Pek sanmıyorum, çok net gösterdi. İki ayrı dr %80 erkek dedi. Çeşit olsa fena olmazdı ama önce hayırlısı hepimiz için..Ya kız derse bu seferbenim arkadaşıma 5 ay oğlan diyip durdular kaç doktor hemde sonra Ağlayarak aradı çocuğumun pipisi yokmuş dedi nasıl yok dedim Kızmış meğersem hep elini oraya koymuş dedi sonra dünya Tatlısı bi kız geldi Dünya'ya Allah gönlüne göre sağlıkla versin kucağına
Bende Ocak gbi hayırlısıyla ama kızım erken gelirse Aralık olur sanırım hayırlısı olsun inşallah :) bide hafiften hareketlerini hissetmeye başlasak :)
Seninle aynı zaman günlerimiz hayırlı olsun :) bir kızımız daha oldu
Sağol canım %90 kız dedi doktor ki inşallah dediği gibidir nasip . Gerçekten tamda aynı anda kalmışız hamile bakalım hangimizinki aceleci
Insallah gercekte de dogumlarimiz kolay olur Canim, bende ruyamda dogum yapiyorum hep birinde cok kolay yaptim hatta ay dogurdum mu Ben simdi diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?