2016 Ocak AnneLeri..

Aynen cnm. Ben de aynı durumdayım. Sabah kalkınca basınca ayaklarımın altı ağrıyo sanki. İlerleyen saatlerde de şişiyo O zaman tuz diyetine giriyoruz kızlar herkese duyrulur! :)

kesinlikle canım demek ki tuz az da olsa etkiliyor diyete başlayalım haklısın

Benim el parmaklarım şişiyor hanımlar sadece bu da tuzdan mı ki ?

Yüzükler olmuyor sağ elime sol elim o kadar değil yarın doktoru çıldırtcam büyük ihtimal birsürü soru birikti

Insallah gercekte de dogumlarimiz kolay olur Canim, bende ruyamda dogum yapiyorum hep birinde cok kolay yaptim hatta ay dogurdum mu Ben simdi diyorum :)

Cok sevindim inşallah guzel sonuclar cikar. Benim bebegim hala cinsiyetini göstermiyor.

Amanınn yandı çocuk. :)) benimki 11+3'te gösterdi. Daha iğne bile satın almadım. Sanki her an dr aaa bu erkek değil kızmış diyecek gibi geliyor. Bekliyorum

Ya benim doktor tahminlerin de hiç yanılmadan birisi erkek olabilir ama bak kesin bişey demiyorum dedi siz böyle demezdiniz pek dedim durmuyor ki çocuğun bi inceleseydik dedi 12. Haftada sonra da bende ne belirti var ne başka bişey hele ki annem şu oldu mu diyor evet diyorum kesin kız o zaman diyor aradan 10 dk geçiyor şu belirti var mı diyor evet diyorum o zaman senin erkek diyor ailecek şaşırdık bekliyoruz bende bişey almıcam daha ama en azından bilseydim adıyla seslenir konuşurdum kızım oğlum derdim

Sağlıklı olsunlar da :) Benim ikinci oğlan. Çok da erken öğrendim. Hiç heyecanı kalmadı yahu Ctesi randevum var ama heyecan yapacak hiçbir şey yok

Sağlıklı olsunlar da :) Benim ikinci oğlan. Çok da erken öğrendim. Hiç heyecanı kalmadı yahu Ctesi randevum var ama heyecan yapacak hiçbir şey yok

Ya kız derse bu sefer benim arkadaşıma 5 ay oğlan diyip durdular kaç doktor hemde sonra Ağlayarak aradı çocuğumun pipisi yokmuş dedi nasıl yok dedim Kızmış meğersem hep elini oraya koymuş dedi sonra dünya Tatlısı bi kız geldi Dünya'ya Allah gönlüne göre sağlıkla versin kucağına

Hayırlısı olsun inşallah. Pek sanmıyorum, çok net gösterdi. İki ayrı dr %80 erkek dedi. Çeşit olsa fena olmazdı ama önce hayırlısı hepimiz için..

Bende Ocak gbi hayırlısıyla ama kızım erken gelirse Aralık olur sanırım hayırlısı olsun inşallah :) bide hafiften hareketlerini hissetmeye başlasak :)

Seninle aynı zaman günlerimiz hayırlı olsun :) bir kızımız daha oldu

Sağol canım %90 kız dedi doktor ki inşallah dediği gibidir nasip . Gerçekten tamda aynı anda kalmışız hamile bakalım hangimizinki aceleci

Benim ki cinsiyetini bile göstermiyor doğmak içinde aceleci olcağını sanmıyorum sıpanın
Hayırlısı artık :) hiç hissettin mi bebişi ? Bende kıpırtı falan yok arada batma oluyor o da gaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…