Benim de bugün 15+4 görünüyordu doktora gittiğimde..Ama beyefendi çok kalabalıktı,nazla niyazla söyledi boyunu,bacaklarla beraber 17 cm civarı,gramajını bilmiyorum...Kızlar 15 +4 bugün doktra gttk kzmlaa.. Bnm gibi olanlar boyu kilosu ne kdrrrrrr
Benim de bugün 15+4 görünüyordu doktora gittiğimde..Ama beyefendi çok kalabalıktı,nazla niyazla söyledi boyunu,bacaklarla beraber 17 cm civarı,gramajını bilmiyorum...
Evet kuzum artik baştan popoya diil tamamen boyunu soyluyor.ama gicik oldum.cok kalabalıkti ve eşimi yine almadilar odaya.devlet hastanesi bu hafta cok kalabalık.bayram sonrası ya.%100 erkek dedi.Artik 3 doktor onaylı bi Oglumuz var.ısim ariyoruz :) sanirim doktor kararımı verdim.beni ozel hastane diil ozel yazihane paklar...ben bebegimle Ultrasonda vakit geçirmek istiyorum cunki.parmağını emisini,gulumsemesini,ellerini ayaklarini oynatisini görmek istiyorum.tek memnun olduğum sey Bebegimin saglikli olmasi ve gününden önde gitmesi gelişiminin.Bidaki randevumuz haftaya.bide 5 agustosta.senin de randevun yarin,InsaAllah cinsiyetini gosterir ve sağlıklıdır kuzumMaşallah uzamış baya tosuncuk
Bekliyorum heyecanla...guzel haberlerle gel canim.kızlar bugün doktora gidebilicem çok şükür, doktoru değştirdim bakalım cinsiyette ne söylicek :))
Gayet guzelsin kuzum çökme mokme yok.cinsiyetini göstermiyomu Sipa halaBidaki randevu ne zaman?
Bekliyorum heyecanla...guzel haberlerle gel canim.
Hadi bakalım kuzular,cinsiyetleri öğrenmeden gelmeyin :)
Evet kuzum artik baştan popoya diil tamamen boyunu soyluyor.ama gicik oldum.cok kalabalıkti ve eşimi yine almadilar odaya.devlet hastanesi bu hafta cok kalabalık.bayram sonrası ya.%100 erkek dedi.Artik 3 doktor onaylı bi Oglumuz var.ısim ariyoruz :) sanirim doktor kararımı verdim.beni ozel hastane diil ozel yazihane paklar...ben bebegimle Ultrasonda vakit geçirmek istiyorum cunki.parmağını emisini,gulumsemesini,ellerini ayaklarini oynatisini görmek istiyorum.tek memnun olduğum sey Bebegimin saglikli olmasi ve gününden önde gitmesi gelişiminin.Bidaki randevumuz haftaya.bide 5 agustosta.senin de randevun yarin,InsaAllah cinsiyetini gosterir ve sağlıklıdır kuzum
Hiç hatırlatma canim tam bi facia :) ablan ogrenebildimi cinsiyetini? Biz de yola gidecegiz ama oyle 5-6 saat falan degil.once en az 16-17 saat...sonra ara ara 5-6 saat bide dönüş yolu tabi...bende soracaktım soramadim.haftaya salı fakültede randevum var.o zaman sorar seni de bilgilendiririm.sorun olacağını sanmıyorum..saat başı durduktan sonra..biz oyle dusunduk yani.ewet devlet hastanesi okdar kalabalıktı ki yazık doktorum sabah girdiği ameliyattan dolayı kıyafet bile değiştirememişti. odada 5 hastaydık :) sanki hastalar odada olduğunda bitiyor:) ama doktor o kalabalıkta bile hep güldü şakalaştı. herkeste ilgilendi. ablamın bebeği iki büklüm yapmış kendini cinsiyetine bakmak için okadar uğraştıki saolsun. ama ben o kalabalıkta soracağım soruları unuttumşehir dışına gidicem 5-6 saatlik yol devletteki doktor bi sıkntı yok dedi bişi olmaz sanrım kendi arabamzla gidicez çok yorulmam dye düşünüyorum ama kararsz kaldm
Hiç hatırlatma canim tam bi facia :) ablan ogrenebildimi cinsiyetini? Biz de yola gidecegiz ama oyle 5-6 saat falan degil.once en az 16-17 saat...sonra ara ara 5-6 saat bide dönüş yolu tabi...bende soracaktım soramadim.haftaya salı fakültede randevum var.o zaman sorar seni de bilgilendiririm.sorun olacağını sanmıyorum..saat başı durduktan sonra..biz oyle dusunduk yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?