benimde tek ayağımda ödem oluştu turşu suyu içmiştim bir bardak ödem hemen çıktı geldi:)Bende de var ya malesef. Çok su içmeme rağmen hem deDoktora sordum gebeliğin her dönemi olur son aylarda olacak diye bişey yok dedi. Sanırım tuza falan dikkat etmemiz gerek.
Vuuuu,maşaAllah,daha çok paylaşımımız olur kuzum artık,hayırlı uğurlu olsun...Sağlıkla gelsin paşam :)Kızlar kocaman bir tosuncuk göründü çok şükür maşallah oğlum olucakmış :)
benimde tek ayağımda ödem oluştu turşu suyu içmiştim bir bardak ödem hemen çıktı geldi:)
Ooo hadi hyrlı olsuuun, sağlıkla gelsinn inşallah:)Kızlar kocaman bir tosuncuk göründü çok şükür maşallah oğlum olucakmış :)
15+6 da 142 gr, 14 cm. Siz de durumlar nasıl?Kızlar 15 +4 bugün doktra gttk kzmlaa.. Bnm gibi olanlar boyu kilosu ne kdrrrrrr
Gelmedin mi daha Elifciksaat 16:30'a aldım randevuyu gelince söylicem canım benim :))
Canım geldim pipisini gördük minik erkekim geliyorGelmedin mi daha Elifcik
Bizde baştan popoya 15 cm 127 grmda agrlığımız çıktı kız bebek için çok iyi dedi dktrm uzn bylu oluckmş:)15+6 da 142 gr, 14 cm. Siz de durumlar nasıl?
15+6 da 142 gr, 14 cm. Siz de durumlar nasıl?
MasaAllah yaa,yerim yerim :) biliyordum erkek dicegnii hihhh :)Canım benimki 14 buçuk cm kilo 161 gr tosunumun :))))
Ayy canım ya açmış bacağını çok duygulandim ama bu doktor çok güzel inceledi:)))) ye teyzesi oglusumu :)) allahım onlarla beraber güzel günleri gösterir inş :)))MasaAllah yaa,yerim yerim :) biliyordum erkek dicegnii hihhh :)
aminnnnn,inşaAllah kuzum,hep güzel haberlerle hayırlısıyla...yemem mi tosun paşayı,bi sürü oğlumuz oldu,kızlarımız da gösteriyo yavaştanAyy canım ya açmış bacağını çok duygulandim ama bu doktor çok güzel inceledi:)))) ye teyzesi oglusumu :)) allahım onlarla beraber güzel günleri gösterir inş :)))
aminnnnn,inşaAllah kuzum,hep güzel haberlerle hayırlısıyla...yemem mi tosun paşayı,bi sürü oğlumuz oldu,kızlarımız da gösteriyo yavaştanbaşlık açıcam zaten 2016 Ocak annelerinin cicileri diye...orda da aldıklarımızı paylaşırız,nerde indirim var takip ederiz...farklı yerlerde birbirleriyle aynı cicileri giyerler belki de :)
Tabi kuzum edicem mutlaka...cicilerimiz cogalsin biraz acicam hemenayyy süper olur canım valla açarken mutlaka haber et :)))
Canım ben bir tek takım halinde Yenidoğan parçaları varya onlardan aldım sadece.eşim söz verdi bir ay sonra bişeyler alicakmis iz :)Tabi kuzum edicem mutlaka...cicilerimiz cogalsin biraz acicam hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?