2016 Ocak AnneLeri..

Bende de var ya malesef. Çok su içmeme rağmen hem de Doktora sordum gebeliğin her dönemi olur son aylarda olacak diye bişey yok dedi. Sanırım tuza falan dikkat etmemiz gerek.
benimde tek ayağımda ödem oluştu turşu suyu içmiştim bir bardak ödem hemen çıktı geldi:)

Çok Sağolsun kızlar hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallah , benim boy kilo demedi kemiklerime falan baktı tosun olucak bu 4ü geçerse normal Doğumu unutmaya başla dedi sadece

Ayy canım ya açmış bacağını çok duygulandim ama bu doktor çok güzel inceledi:)))) ye teyzesi oglusumu :)) allahım onlarla beraber güzel günleri gösterir inş :)))
aminnnnn,inşaAllah kuzum,hep güzel haberlerle hayırlısıyla...yemem mi tosun paşayı,bi sürü oğlumuz oldu,kızlarımız da gösteriyo yavaştan başlık açıcam zaten 2016 Ocak annelerinin cicileri diye...orda da aldıklarımızı paylaşırız,nerde indirim var takip ederiz...farklı yerlerde birbirleriyle aynı cicileri giyerler belki de :)

ayyy süper olur canım valla açarken mutlaka haber et :)))

Merhaba kizlarr
Calistigimdan dolayı giremedim sürekli ama aklimda hep burda kaldı ne konustular kimin neyi olmus diye :))
Bende Hayırlısıyla yarın gidicem dr bakalım inşallah sağlığı yerindedir ve cinsiyetini öğrenirim yarını iple çekiyorum diyebilirim.dualarinizi eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…