2016 Ocak AnneLeri..

Kizlar vitamine kacinci haftada basladiniz, Ben daha bu hafta Yani 15.haftada basladim, oda doktora soylemesem yine hatirlayip ta baslatmayacakti, aslinda cok seker guleryuzlu ve guvenilir bi doktor oldugunu dusundum ilk gunden beri, ama fazla rahat ve Buda Beni endiselendiriyo, but haftadir yatak dosek yatiyorum soguk alginligindan dis etlerime kadar sisti ve vitaminleri icince gecmeyen tum agrilarim gecmeye basladi , sanirim vitaminsizlikten dolayi gucsuz kaldim ve hasta oldum , Boyle bir ihmalden sonra baska bir doktora gitsem mi diye dusunuyorum siz ne onerirsiniz?

Canım ben de 15.haftada başladım...Sadece vitamin takviyesiyle diil yiyip içtiklerine de özen göstererek ancak bu rezerv sorununu çözebilirsin...Günde bir yumurta,bir bardak süt,2 ceviz,haftada iki kez kırmızı iki kez beyaz et,iki kez semizotu ve bol bol yeşil yapraklı sebzeler de işini görür...Zaten bulantın yoktur...Günlük ara ara ye...Doktorunu beğenmiyosan değiş,ben destekliyorum :))) Benim kaçıncı..ama bu kez son olacak inşAllah.İlk kez çocuk doğruyorum ayol,doğru doktoru bulucam sonunda

Bana vitamin hapına 13. Haftada kan hapı yla beraber başlattılar.. Vitamin hapı iyi de kan hapı benim bağırsaklarımı alt üst ediyor

bana vitamine ilk gittiğimde başlatmıştı, 5 haftalıkken daha viyamin değerlerime bakmadan, bu doktorları anlamak güç ya, hangisi doğru acaba

12. Hafta da başladım bende kan ve vitaminlere fakat beni mahvettiler diyebilirim kan hapı kabız yapıyor hemoroid olcam diye korkuyorum vitamin ise sürekli aç hissettiriyor yiyorum midem bulanıyor kusturuyor en sonunda da

o kadar da geç başlamamışım o zaman kızlar=) daha ben başlayalı 3 - 4 gün oldu ne gibi etkileri olucak ilerleyen zamanlarda görücez , ben başka bir doktora daha gözükiyim bu doktorumu da bırakmıyım en iyisi şimdilik =) ben midemi bastırsın diye elma yemeye başlamıştım yanında da su içiyodum sanırım kabızlık problemimi o çözdü ishal oldum hemen sonrada az da olsa düzene giriyo şimdi , kayısı incir zeytinyağı vs kar etmemişti , üstünde durmayı bırakınca elma kendiliğinden çözdü sanırım=) siz de deneyin canlar işe yarar umarım =)

Bende işe yaramadı bi türlü doktor bi hafta daha geçmezse ilaç vereceğini dedi bi de ayın 17sinde sağlık Ocağına gitmem gerektiği söylenildi aşı falan olucakmışım sizlere böyle bişey denildi mi

bana da söylendi canım 20.haftada gitmem gerektiği tetanoz aşısı için...tatilde olcağımdan gittiğim yerde yaptırıcam...

Evet Canim bana da 20.haftada gel asi yapicaz dediler saglik ocagindan

güanydınn kzılar ... bzide c.tsi acildeydik aşırı ishal ve kusma mahvetti beni serum taktılar su dan ve sıcaktan olmus dediler aöan dikkat edin ..3 gündür hiç bişe yiyemedim sadce patataes haslaması ayran içtim az çorba kötüledim yaaa

çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. şimdi bünye daha hassas umarım kısa zamanda atlatırsın.

Gittiğinde lütfen en ayrıntılı yazıyı bunun hakkında yaz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…