- 21 Temmuz 2015
- 14
- 20
- 3
- 42
Buda benimm kızım maşallah deyin:))
Masallah prensese:)Buda benimm kızım maşallah deyin:))
bana da söylendi canım 20.haftada gitmem gerektiği tetanoz aşısı için...tatilde olcağımdan gittiğim yerde yaptırıcam...Bende işe yaramadı bi türlü doktor bi hafta daha geçmezse ilaç vereceğini dedi bi de ayın 17sinde sağlık Ocağına gitmem gerektiği söylenildi aşı falan olucakmışım sizlere böyle bişey denildi mi
Evet Canim bana da 20.haftada gel asi yapicaz dediler saglik ocagindanBende işe yaramadı bi türlü doktor bi hafta daha geçmezse ilaç vereceğini dedi bi de ayın 17sinde sağlık Ocağına gitmem gerektiği söylenildi aşı falan olucakmışım sizlere böyle bişey denildi mi
Kızlar kocaman bir tosuncuk göründü çok şükür maşallah oğlum olucakmış :)
bana da söylendi canım 20.haftada gitmem gerektiği tetanoz aşısı için...tatilde olcağımdan gittiğim yerde yaptırıcam...
güanydınn kzılar ... bzide c.tsi acildeydik aşırı ishal ve kusma mahvetti beni serum taktılar su dan ve sıcaktan olmus dediler aöan dikkat edin ..3 gündür hiç bişe yiyemedim sadce patataes haslaması ayran içtim az çorba kötüledim yaaa
çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. şimdi bünye daha hassas umarım kısa zamanda atlatırsın.
Bende işe yaramadı bi türlü doktor bi hafta daha geçmezse ilaç vereceğini dedi bi de ayın 17sinde sağlık Ocağına gitmem gerektiği söylenildi aşı falan olucakmışım sizlere böyle bişey denildi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?