Bizde baştan popoya 15 cm 127 grmda agrlığımız çıktı kız bebek için çok iyi dedi dktrm uzn bylu oluckmş:)
Canım benimki 14 buçuk cm kilo 161 gr tosunumun :))))
kızlar merhaba bende 13. haftadayım kalsiyum ilacı kullanmamı istedi doktor ben hala bir şey yiyemiyorum sizde durumlar nasıl mide bulantısı ve kusma azaldı ama hala devam ediyor hiç sağlıklı beslenemiyorum ama elimde değil midem almıyor hızla kilo veriyorum bakalım sonum ne olacak bebek şuan için sağlıklı cinsiyeti de öğrenmedim haftaya kontrolüm var o zaman soracam bakalım bizim minik gösterir mi belli olur mu bilmiyorum:) hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)
aynen canım çok zormuş kendimi sıkmaktan kasıklarım ağrıyor inan ki bazen inşallah geçer bugünler sabır az daha :)Geçmiş olsun çok zor oluyor bulantı birşey yiyememek inş kısa zamanda gecer
Hanımlar benim Göbek birden Aldı başını gitti ikiz mi diyenler çok sizde de birden büyüme oldu mu böyle bir de ben ilk kez karnımda baloncuk paylamış gibi hissettim baya konuşmuştum hareketlerini hissettirmeye Başlıyor sanırım.
Eki Görüntüle 1591453
canım senin ne kadarlık oldu baya büyümüş maşallah ama çok yakışmış sana hamilelik:)Hanımlar benim Göbek birden Aldı başını gitti ikiz mi diyenler çok sizde de birden büyüme oldu mu böyle bir de ben ilk kez karnımda baloncuk paylamış gibi hissettim baya konuşmuştum hareketlerini hissettirmeye Başlıyor sanırım.
Eki Görüntüle 1591453
Benimki de büyüyor canim.MasaAllah Sana.bu sabah ilk kez pitpitlarini hissettim.cok uykum vardi kalkamadim :) Artik kendilerini belli ediyo sipalar :)Hanımlar benim Göbek birden Aldı başını gitti ikiz mi diyenler çok sizde de birden büyüme oldu mu böyle bir de ben ilk kez karnımda baloncuk paylamış gibi hissettim baya konuşmuştum hareketlerini hissettirmeye Başlıyor sanırım.
Eki Görüntüle 1591453
Seninkilerin cinsiyeti belli diil mi daha,ben cok merak ediyorumBenimki ikiiz benim karnim da boyle birden buyuyor one dogru
canım maşallah sana:) canım benim de 13 haftalık benim bir şey yok ben bir şey yiyemediğim için hala zayıflamaya devam ediyorum hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlar da günler çok çabuk geçiyor ben daha cinsiyeti öğrenmedim haftaya kontrolüm var o zaman öğrenirim inşallah:)@ikimelegim bana da öyle diyorlar ama tek yani biraz tosun ama , maşallah ne güzel bende ikiz olsaydı diye çok iç geçirmiştim .
nesli_ankara06 17 +5dik fotoğrafta dün yani ama bu hafta birden Büyüdü geldi 6. Ayımız falan olsa anlarım da şaşırdım bende bu arada çok teşekkür ederim eminim hepimize çok yakışmıştır hamilelik
evet tuzluya dikkat etmek lazım özellikle turşuya :) hemen şişti benim ayağım 2 günde normale döndüBen de buara çok turşu yiyorum. Şimdi sen diyince diyince farkettim :) Dikkat etmek lazım zannımca yoksa benim ayaklar iptal :S
OO masallah kızlar:) ben bizimki önden gidiyor dombişik mi olcak acaba derken sizinkiler almış yürümüş masallahhhh :) çok şükür normal gelişimleri, sağlıkla gelsinler inşallh..elifbursa86 buarada hayırlı olsun cnm oğluşun.. Soldan soldan derken oğlanı kesinleştirdin valla :))
Hanımlar benim Göbek birden Aldı başını gitti ikiz mi diyenler çok sizde de birden büyüme oldu mu böyle bir de ben ilk kez karnımda baloncuk paylamış gibi hissettim baya konuşmuştum hareketlerini hissettirmeye Başlıyor sanırım.
Eki Görüntüle 1591453
canım maşallah sana:) canım benim de 13 haftalık benim bir şey yok ben bir şey yiyemediğim için hala zayıflamaya devam ediyorum hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlar da günler çok çabuk geçiyor ben daha cinsiyeti öğrenmedim haftaya kontrolüm var o zaman öğrenirim inşallah:)
inşallah canım 13. haftadayım hala aynıyım yemek yemeyi çok seven ben şuan hiç bir şey canım istemiyor hayırlısı artık umarım geçer:)Kuzum azalıyor ilerleyen zamanlarda ben de çok kötüydüm çok zayıfladım midem de küçüldü diye de üzüldüm bişey iyileşsem de yiyemicem diye ama vücudumuz tam bir şaheser Şükürler olsun ki her koşula göre Şekil alıyor koşa zaman da geçer inşallah gönlünden geçen Hayırlısı ne ise o olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?