2016 Ocak AnneLeri..

sizi okudukça canım sıkılıyor benim erkeğim hareketlerini hissettirmiyor bana bekliyorum sabırsızlıkla

sizi okudukça canım sıkılıyor benim erkeğim hareketlerini hissettirmiyor bana bekliyorum sabırsızlıkla

Canını sıkma bence ozamn o daha çok etkilecektir. Hem sanırım daha 17.haftadasın 20. haftadan önce hissedilmez diyor herkes. hele ilk hamileliklerde. o daha sana gücünü gösterecek kadar güçlü değil annesi. Biraz sabır. sakın üzülme. herşey yolunda dediyse doktorun yolundadır. Güzel haberlerini bekliyoruz

doktor herşeyi yolunda dedi 10 gün önce gittiğimde 165 gr 18 cm di hareketleri falan gelişimi gayet iyi dedi ama bende hissetmek istiyorum hareketlerini artık biraz keyfine düşkün benim oğlum ne zaman baksak ya bacak bacak üstünde yatıyo yada ellerini başının altına alıp yatıyo

Hanımlar hamilelik Döneminde yaptığınız bakımlar var mi ? Şampuan olarak hangi marka kullanıyorsunuz , ağda yöntemleriniz falan kısacası tüm bakın tüyolarınızı alabilirim şuan

Selam bacılar...3lü tarama yaptırmıcam derken bugün bi anda 3lü için kan verirken buldum kendimi fakülte hastanesinde...Meğer fakültede genelde problemli gebeliklerle ilgileniliyormuş,bir de böyle taramalar falan...Doktor ağzını açıp tek kelime etmedi bile...Ölçtü biçti kan tahlili istedi..Sonucumu da öğleden sonra verdiler...Riskim down da 7bin küsür de 1 trizomi de 1000 küsürde bir çıkmış...AFP düzeyimde normal...Çok şükür...Doktor 4lüyü yaptırmama gerek olmadığını söyledi...Canıma minnet :)18-23.haftalar arası detaylı ultrasona girmemi söyledi...Bunun dışında erkekim yaklaşık 20 cm 153 gr 16+4 te...Bu arada sabah erken gittik...bebek iki haftadır karnımın bi tarafında toplanıyordu her sabah uyandığımda...Doktordayken de aynısı oldu..Bu haftalarda bebeğin toplanması normalmiş...2 hafta içinde detaylıya girmeyi düşünüyorum...Şimdilik bizde böyle...

Son düzenleme:
Hanımlar hamilelik Döneminde yaptığınız bakımlar var mi ? Şampuan olarak hangi marka kullanıyorsunuz , ağda yöntemleriniz falan kısacası tüm bakın tüyolarınızı alabilirim şuan
Mervişim ben şampuanımı ve diş macunumu direk değiştirdim...Şampuanım Nude normal saçlar için,diş macunum da Splat Biocalcium veya herhangi bir çeşidi...Gratis ve Watsonslarda mevcut..Banyoda duş jeli asla kullanmam zaten,yine kullanmıyorumm...Gebelikte aleo vera zararlı...Sabun kullanıyorum..Bitkisel...Ağdaya Salona gidiyorum..Cildimi gül suyu ile tonikliyorum...Günde bir tane de soda içiyorum..Hem bebeğe mineral gitsin hem de cildime faydası olsun diye..yazdıklarımı okudum da Aslında çok da bi değişiklik yapmamışım :)

canım teşekkürler cevabın için ben uzunca süredir girememiştim siteye. aynı şeyleri yaşıyorum gerçekten söylediklerin çok doğru. sürekli korku dolu olmak vs. ama dediğin gibi karar verdim gidicem 2 li tetste inşallah güzel çıkacak. dua ediyorum :)

canım çok sevindim ya sonuçların iyi çıkmasına, bende yaptırmamayı düşünüyorum ama emin de değilim açıkcası, hayırlıysa yaptırayım :)

Selam kizlar bugün doktora gittim kontrol için bana da teste gerek yok dedi ikiside saglikliymis cok sukur benim boncuklarimin cinsiyetlerini de öğrendim ikisinde kiz dedi doktor iki güzel meleğim olacakmis

Ayy tebrik ederim, sağlıkla gelsin prenseslerr :) kızlar çoğalıyor yuppiii

kızlar merhaba nasılsınız

uzun zamandır yoktum ama yazdıklarınızı okudum çok şükür herkes iyi herkesten iyi haberler aldım. Kızlar buara benim karnımda böyle kramp gibi birşeyler oluyor. hani halk arasında göbek düşmesi derler bilir misiniz bilmiyorum ama onungibi hareket ettikçe özellikle göbek deliğime bir sancı giriyor. sizde var mı böyle tuhaf şeyler???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…