- 14 Kasım 2013
- 204
- 239
- 103
Merhaba kızlar. Benim de kızım olacakmış. çok mutlu ve heyecanlıyım.
hayirli olsun valla çok sevindim...kızlar cogalsin ki ogluslarimiz evde kalmasin :)Merhaba kızlar. Benim de kızım olacakmış. çok mutlu ve heyecanlıyım.
sizi okudukça canım sıkılıyor benim erkeğim hareketlerini hissettirmiyor bana bekliyorum sabırsızlıkla
doktor herşeyi yolunda dedi 10 gün önce gittiğimde 165 gr 18 cm di hareketleri falan gelişimi gayet iyi dedi ama bende hissetmek istiyorum hareketlerini artık biraz keyfine düşkün benim oğlum ne zaman baksak ya bacak bacak üstünde yatıyo yada ellerini başının altına alıp yatıyoCanını sıkma bence ozamn o daha çok etkilecektir. Hem sanırım daha 17.haftadasın 20. haftadan önce hissedilmez diyor herkes. hele ilk hamileliklerde. o daha sana gücünü gösterecek kadar güçlü değil annesi. Biraz sabır. sakın üzülme. herşey yolunda dediyse doktorun yolundadır. Güzel haberlerini bekliyoruz
İkili test sonucum için yeni aradılar temiz çıkmış gözüm Aydın :))))
Mervişim ben şampuanımı ve diş macunumu direk değiştirdim...Şampuanım Nude normal saçlar için,diş macunum da Splat Biocalcium veya herhangi bir çeşidi...Gratis ve Watsonslarda mevcut..Banyoda duş jeli asla kullanmam zaten,yine kullanmıyorumm...Gebelikte aleo vera zararlı...Sabun kullanıyorum..Bitkisel...Ağdaya Salona gidiyorum..Cildimi gül suyu ile tonikliyorum...Günde bir tane de soda içiyorum..Hem bebeğe mineral gitsin hem de cildime faydası olsun diye..yazdıklarımı okudum da Aslında çok da bi değişiklik yapmamışım :)Hanımlar hamilelik Döneminde yaptığınız bakımlar var mi ? Şampuan olarak hangi marka kullanıyorsunuz , ağda yöntemleriniz falan kısacası tüm bakın tüyolarınızı alabilirim şuan
Seninkilerin cinsiyeti belli diil mi daha,ben cok merak ediyorum
canım teşekkürler cevabın için ben uzunca süredir girememiştim siteye. aynı şeyleri yaşıyorum gerçekten söylediklerin çok doğru. sürekli korku dolu olmak vs. ama dediğin gibi karar verdim gidicem 2 li tetste inşallah güzel çıkacak. dua ediyorum :)canım seni çok iyi anlıyorum ocak ayında bende düşük yaşadım ve 3 ay içinde bi çok düşük haberi aldım iki tanesi çok yakınlarımdandı. artık her türünü öğrenmiştim nerdeyse, o yüzden bu hamileliğimde çok endişelendim en başta , sahiplenmeye heveslenmeye korktum , ta ki doktor artık rahatla bebeğin gayet iyi düşük riskin bu haftadan sonra çok az diyene kadar.. Ve bu tatlı günleri zehir etmemeye karar verdim kendime ne gelirse Allahtan , biz şükredip güzel enerji yollayalım bebişlerimize , ikili test için bende korkuyordum ancak güzel bir deneyim ve heyecanmıdeş ayrıntılı görmek sağlıklı oldugunu duymak , ben yaşa derim ama senin fikrin tabiki =) Rabbim mutlu ve rahat bir hamilelik , hayırlı bir doğum , ruhen ve bedenen sağlıklı bir evlat nasip etsin hepimize inşallah =)
Selam bacılar...3lü tarama yaptırmıcam derken bugün bi anda 3lü için kan verirken buldum kendimi fakülte hastanesinde...Meğer fakültede genelde problemli gebeliklerle ilgileniliyormuş,bir de böyle taramalar falan...Doktor ağzını açıp tek kelime etmedi bile...Ölçtü biçti kan tahlili istedi..Sonucumu da öğleden sonra verdiler...Riskim down da 7bin küsür de 1 trizomi de 1000 küsürde bir çıkmış...AFP düzeyimde normal...Çok şükür...Doktor 4lüyü yaptırmama gerek olmadığını söyledi...Canıma minnet :)18-23.haftalar arası detaylı ultrasona girmemi söyledi...Bunun dışında erkekim yaklaşık 20 cm 153 gr 16+4 te...Bu arada sabah erken gittik...bebek iki haftadır karnımın bi tarafında toplanıyordu her sabah uyandığımda...Doktordayken de aynısı oldu..Bu haftalarda bebeğin toplanması normalmiş...2 hafta içinde detaylıya girmeyi düşünüyorum...Şimdilik bizde böyle...
Selam kizlar bugün doktora gittim kontrol için bana da teste gerek yok dedi ikiside saglikliymis cok sukur benim boncuklarimincinsiyetlerini de öğrendim ikisinde kiz dedi doktor iki güzel meleğim olacakmis
2li testen sonra 3lü yaptırmanıza gerek yok dediler mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?