- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
- 133
Kuzum çok geçmiş olsun.göbek fitigin olabilir.benim de var.hamilelikte farkedildi.ablamda da vardı.çok sancı çekiyordu.genelde karın ağrım olduğu için pek sallamiyorum.doğumdan sonra operasyon gecirmem gerektiği söylendi.doğum doktoru anliyor.gittiğinde bi sor canim.kızlar merhaba nasılsınız
uzun zamandır yoktum ama yazdıklarınızı okudum çok şükür herkes iyi herkesten iyi haberler aldım. Kızlar buara benim karnımda böyle kramp gibi birşeyler oluyor. hani halk arasında göbek düşmesi derler bilir misiniz bilmiyorum ama onungibi hareket ettikçe özellikle göbek deliğime bir sancı giriyor. sizde var mı böyle tuhaf şeyler???
Kuzum çok geçmiş olsun.göbek fitigin olabilir.benim de var.hamilelikte farkedildi.ablamda da vardı.çok sancı çekiyordu.genelde karın ağrım olduğu için pek sallamiyorum.doğumdan sonra operasyon gecirmem gerektiği söylendi.doğum doktoru anliyor.gittiğinde bi sor canim.
göbek fıtığımıyeni duydum onu bir sorayım canım. Ya bu sabah 6 da bir uyandım agrıyla 9da zor geçti işe de geç kaldım. sende de aynı şikayetler var mıydı? bebeğe zararı olur mu acaba?
Zordur sancısı ablamdan biliyor um.insaAllah yoktur bisiyin cnm.bende genel de var zaten ağrı.doğum doktorum farketti benim de..hamilelik karın agrisidir umuyorum.bebeğe hiç bi zararı yok.o plasentasinda gayet keyifli yaşıyor.ceremeyi sen cekiyosun.hatta ben normal doğumu engeller mi demiştim.yok öyle bi etkisi dedi doktor.ileri derecelerde belkiymis..göbek fıtığımıyeni duydum onu bir sorayım canım. Ya bu sabah 6 da bir uyandım agrıyla 9da zor geçti işe de geç kaldım. sende de aynı şikayetler var mıydı? bebeğe zararı olur mu acaba?
Geçmiş olsun cnn.çok üzüldüm.dikkat et kendine...öyle kötü şeyler getirme aklınaAy ben size gece hatta sabah ezanında Yaşadığım korkuyu anlatayım , dün çok iyi değildim sıcaktan midem bulanıyordu ve Dediğin gibi karnımda bi batma falan oluyordu Göbek deliğimdeydi ilk sonra uyudum kalkmamak için gece gine başladı ama bu sefer kasıklarının olduğu yerlere de indi karnım nasıl gergin anlatamam elimle dokununca bile acıyordu ilk kendimi sakinleştirdi çocuk büyüyo yok yerleşiyor dedim uyumaya çalıştım sabah ezanında sancıyla bi Kalktım nasıl ama Ağrı mümkünü yok dik duramıyorum dokunamıyorum gazdır dedim yok kabızım ondan dedim tuvaletimi falan Yaptım yok mide bulantım arttı saatlerce kustum Ağrı azalır dedikçe arttı acile gittim test falan yapıldı bakıldı bebekte bişey yoktu ben ama ağlamaya başladım düşük riski geçti şimdi de doğcak sanırım erken doğum riski mi var dedim ultrasyonla bakarken ben parmağımı ısırıyordum nasıl acıyordu sonra enfeksiyon kapmışsın idrar yollarından iltihabında olmuş ondan oluyor bunlar denildi sık sık idrara çıkmandan vücudun kasılmış çok Kabızlık içinde ıkınma çok illa çıkacak o orda kalcak değil ya dedi sonra doktor eliyle çok kibar kibar masaj yaptı biraz rahatladı tekrar olursa ağrın böyle gel yine hastaneye yatıralım dedi
Geçmiş olsun cnn.çok üzüldüm.dikkat et kendine...öyle kötü şeyler getirme aklına
Ay ben size gece hatta sabah ezanında Yaşadığım korkuyu anlatayım , dün çok iyi değildim sıcaktan midem bulanıyordu ve Dediğin gibi karnımda bi batma falan oluyordu Göbek deliğimdeydi ilk sonra uyudum kalkmamak için gece gine başladı ama bu sefer kasıklarının olduğu yerlere de indi karnım nasıl gergin anlatamam elimle dokununca bile acıyordu ilk kendimi sakinleştirdi çocuk büyüyo yok yerleşiyor dedim uyumaya çalıştım sabah ezanında sancıyla bi Kalktım nasıl ama Ağrı mümkünü yok dik duramıyorum dokunamıyorum gazdır dedim yok kabızım ondan dedim tuvaletimi falan Yaptım yok mide bulantım arttı saatlerce kustum Ağrı azalır dedikçe arttı acile gittim test falan yapıldı bakıldı bebekte bişey yoktu ben ama ağlamaya başladım düşük riski geçti şimdi de doğcak sanırım erken doğum riski mi var dedim ultrasyonla bakarken ben parmağımı ısırıyordum nasıl acıyordu sonra enfeksiyon kapmışsın idrar yollarından iltihabında olmuş ondan oluyor bunlar denildi sık sık idrara çıkmandan vücudun kasılmış çok Kabızlık içinde ıkınma çok illa çıkacak o orda kalcak değil ya dedi sonra doktor eliyle çok kibar kibar masaj yaptı biraz rahatladı tekrar olursa ağrın böyle gel yine hastaneye yatıralım dedi
Ay ben size gece hatta sabah ezanında Yaşadığım korkuyu anlatayım , dün çok iyi değildim sıcaktan midem bulanıyordu ve Dediğin gibi karnımda bi batma falan oluyordu Göbek deliğimdeydi ilk sonra uyudum kalkmamak için gece gine başladı ama bu sefer kasıklarının olduğu yerlere de indi karnım nasıl gergin anlatamam elimle dokununca bile acıyordu ilk kendimi sakinleştirdi çocuk büyüyo yok yerleşiyor dedim uyumaya çalıştım sabah ezanında sancıyla bi Kalktım nasıl ama Ağrı mümkünü yok dik duramıyorum dokunamıyorum gazdır dedim yok kabızım ondan dedim tuvaletimi falan Yaptım yok mide bulantım arttı saatlerce kustum Ağrı azalır dedikçe arttı acile gittim test falan yapıldı bakıldı bebekte bişey yoktu ben ama ağlamaya başladım düşük riski geçti şimdi de doğcak sanırım erken doğum riski mi var dedim ultrasyonla bakarken ben parmağımı ısırıyordum nasıl acıyordu sonra enfeksiyon kapmışsın idrar yollarından iltihabında olmuş ondan oluyor bunlar denildi sık sık idrara çıkmandan vücudun kasılmış çok Kabızlık içinde ıkınma çok illa çıkacak o orda kalcak değil ya dedi sonra doktor eliyle çok kibar kibar masaj yaptı biraz rahatladı tekrar olursa ağrın böyle gel yine hastaneye yatıralım dedi
geçmiş olsun canım benim hamileliğimin ilk zamanlarında vardı daha sonra yapılan testlerde yok denildi. bu bende 2. kez oldu 1,5-2 saatten öncede ağrı azalmıyor. bende senin gibi düşündüm ilkinde çocuk büyüyor yok yerleşiyor falan filan.. aslında suda çok içiyorum enfeksiyon yoktur diye düşünüyorum yani olmaması gerek .aynı senin dediğin gibi ağrı olunca iki büklüm oluyorum doğrulmak ne mümkün sancı hemn giriyor ne otura biliyorum ne yatabiliyorum 10 ağustosta 4lü tarama testine gitcem doktordan bir rica edeyim idrar testi verelim diye olmadı inşallah bidaha hiçbirimizde olmaz
Geçmiş olsun ya ben o kadar dikkat ediyorum ki herkes denize girdi ben kenarda saatlerce izledim onları sadece ayaklarımı soktum suya yok deniz pistir mikrop bulaşır falan havuza girmedim etmedim sürekli su içtim karpuz sürekli yedim heryerde tuvalete girmedim girince de temas ettirmemek için ne çileler çektim nasıl oldu şaşırdım , akıntım oluyordu ama o da normal Demişti doktor önceden vardı da ilerledi diye düşündüm ama hiçbirşeyim yoktu şaşırdım birden bi yandan da kötü bişey yok diye de sevindim atlatmaya çalışıcam artık Allah kimseye vermesin bu Günlerinde sağlık sorunu korusun hepimizi bebeklerimizi
geçmiş olsun canım sıcaklar çok bunaltıcı çok dikkat etmek lazım.o batmalar bendede oluyor ve illa insanın aklına hep kötü şeyler oluyor inşallah düzelirsin tez vakitteAy ben size gece hatta sabah ezanında Yaşadığım korkuyu anlatayım , dün çok iyi değildim sıcaktan midem bulanıyordu ve Dediğin gibi karnımda bi batma falan oluyordu Göbek deliğimdeydi ilk sonra uyudum kalkmamak için gece gine başladı ama bu sefer kasıklarının olduğu yerlere de indi karnım nasıl gergin anlatamam elimle dokununca bile acıyordu ilk kendimi sakinleştirdi çocuk büyüyo yok yerleşiyor dedim uyumaya çalıştım sabah ezanında sancıyla bi Kalktım nasıl ama Ağrı mümkünü yok dik duramıyorum dokunamıyorum gazdır dedim yok kabızım ondan dedim tuvaletimi falan Yaptım yok mide bulantım arttı saatlerce kustum Ağrı azalır dedikçe arttı acile gittim test falan yapıldı bakıldı bebekte bişey yoktu ben ama ağlamaya başladım düşük riski geçti şimdi de doğcak sanırım erken doğum riski mi var dedim ultrasyonla bakarken ben parmağımı ısırıyordum nasıl acıyordu sonra enfeksiyon kapmışsın idrar yollarından iltihabında olmuş ondan oluyor bunlar denildi sık sık idrara çıkmandan vücudun kasılmış çok Kabızlık içinde ıkınma çok illa çıkacak o orda kalcak değil ya dedi sonra doktor eliyle çok kibar kibar masaj yaptı biraz rahatladı tekrar olursa ağrın böyle gel yine hastaneye yatıralım dedi
Canim geçecek ins.bozma moralini..bizde dua edelim sana.Ayrıca dün doktora ablamla gittim eşim gelemedi işleri dolaysıyla çok üzüldü ama , doktor bebekte koroid pleksus kisti gördü önemli bişey değil tek başına hiçbişey ifade etmiyor dedi, ama ben çok huzursuz oldum üzülmesin stres yapmasın diye eşime söylemedim. buradaki konularda okudum önemsizmiş ama insan takıyor işte bana da dua edin lütfen bidahaki gidişimde kaybolmuş olsun kist. bu arada ikili testim güzel çıktı,sorunsuz. sizde varmı böyle bi durum?
Tebrik ederim canim.Sağlıkla kucaginada gelsin insbu arada benimkininde cinsiyeti belli oldu erkekmiş
Ayyyy yerim ben onlari,Allah bağışlasın annesi.iki kız çok güzel oluyor.masaAllah çok sevindimSelam kizlar bugün doktora gittim kontrol için bana da teste gerek yok dedi ikiside saglikliymis cok sukur benim boncuklarimincinsiyetlerini de öğrendim ikisinde kiz dedi doktor iki güzel meleğim olacakmis
Çok gecmıs olsun cnm dikkat et sen yine bol bol su iç. En iyi çözüm o oluyor iltihaba. Bende de yoğun bi akıntı var. Gebelikten kaynaklı diye düşünüyorum, çok da su içiyorum ama dr a sorayım bi olmassa gidince. tekrar gcmışolsun..Ay ben size gece hatta sabah ezanında Yaşadığım korkuyu anlatayım , dün çok iyi değildim sıcaktan midem bulanıyordu ve Dediğin gibi karnımda bi batma falan oluyordu Göbek deliğimdeydi ilk sonra uyudum kalkmamak için gece gine başladı ama bu sefer kasıklarının olduğu yerlere de indi karnım nasıl gergin anlatamam elimle dokununca bile acıyordu ilk kendimi sakinleştirdi çocuk büyüyo yok yerleşiyor dedim uyumaya çalıştım sabah ezanında sancıyla bi Kalktım nasıl ama Ağrı mümkünü yok dik duramıyorum dokunamıyorum gazdır dedim yok kabızım ondan dedim tuvaletimi falan Yaptım yok mide bulantım arttı saatlerce kustum Ağrı azalır dedikçe arttı acile gittim test falan yapıldı bakıldı bebekte bişey yoktu ben ama ağlamaya başladım düşük riski geçti şimdi de doğcak sanırım erken doğum riski mi var dedim ultrasyonla bakarken ben parmağımı ısırıyordum nasıl acıyordu sonra enfeksiyon kapmışsın idrar yollarından iltihabında olmuş ondan oluyor bunlar denildi sık sık idrara çıkmandan vücudun kasılmış çok Kabızlık içinde ıkınma çok illa çıkacak o orda kalcak değil ya dedi sonra doktor eliyle çok kibar kibar masaj yaptı biraz rahatladı tekrar olursa ağrın böyle gel yine hastaneye yatıralım dedi
Insallah canim herşey guzel olcak ,guzel haberlerini bekliyorum:)canım teşekkürler cevabın için ben uzunca süredir girememiştim siteye. aynı şeyleri yaşıyorum gerçekten söylediklerin çok doğru. sürekli korku dolu olmak vs. ama dediğin gibi karar verdim gidicem 2 li tetste inşallah güzel çıkacak. dua ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?