2016 ocak ayında Donmuş embriyo transferi yaptıracak olanlar buraya

Hayır cnm özelde yaptırıyorum. Sanırım hastane ve doktora göre değişiyor. Yasa gereği 35 yaş altı tek transfer oluyor. 4 tane dondurulmuşum var. 1-1-2 olarak 3 ayrı tüpde donduruldular. Malesefki hastanem bu konuda esnek değil :KK43:
Anladım canım hayırlısı olsun. Tutacağı varsa her türlü tutuyor yoksa da ne yapsak boş. En yakin Arkadaşimin 4 defa hep ikişer üçer transfer edildi. İki defa tuttu ama biri kimyasal biri de düşük ile sonuçlandı. 5.defa tek embriyo ile şu an bir erkek evlat sahibi :) kismet her şey. Bizim de hayirli bir şekilde tutsun sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinler de ister tek koysunlar ister 2-3 :)

Hayır cnm özelde yaptırıyorum. Sanırım hastane ve doktora göre değişiyor. Yasa gereği 35 yaş altı tek transfer oluyor. 4 tane dondurulmuşum var. 1-1-2 olarak 3 ayrı tüpde donduruldular. Malesefki hastanem bu konuda esnek değil :KK43:

Keşke yapsalar ama herşeyde vardır bir hayır...Benim içime ikiz die doğuyor kızlar işallah ikizlerimiz olur az kaldı son 30 gün yeni yıl işallah uğuruyla gelir....Dün dilime dolandı şu şarkı sen iki meleğimin kanatlarısın die arabada giderken radyoda...Rabbim hepimizi sevindirsin...

Donmuş tedavisinde e2 ve progesteron sonuçlarım çıktı e2 38 progesteron 0,55 esrofeme başladım günde bir taneyle değerlerim hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum?

Keşke yapsalar ama herşeyde vardır bir hayır...Benim içime ikiz die doğuyor kızlar işallah ikizlerimiz olur az kaldı son 30 gün yeni yıl işallah uğuruyla gelir....Dün dilime dolandı şu şarkı sen iki meleğimin kanatlarısın die arabada giderken radyoda...Rabbim hepimizi sevindirsin...

Merhaba bugün aranıza katıldım dondurulmuş transferimin ilk gunu.daha önce üç kez canlı transfer yapıldı 3.sü pozitif. fakat kese bozuldu.bugün dondurulmuş denedik umarım olur.Hepimize hayırlısı ile pozitif diliyorum.

Aminnn inşallah benimde içimde hep ikiz var.. İnşallah içimize doğan kucağımızda olur bu sene hayırlısıyla..

Merhaba bugün aranıza katıldım dondurulmuş transferimin ilk gunu.daha önce üç kez canlı transfer yapıldı 3.sü pozitif. fakat kese bozuldu.bugün dondurulmuş denedik umarım olur.Hepimize hayırlısı ile pozitif diliyorum.
Haydi canım güzel haberlere seninle başlayalım inşallah.. Doktorun kim bu arada? Kaç embriyo transfer edildi?

Mhb kızlar bende kismetse tedavim iptal olmazsa bu ay dondurulmuşlarla transfer olacağım yarın kontrolüm var... benim problemim rahim kalınlığı.... bakalım yarın sonuç ne olacak...:110::110:

Back
X