ozaman sende 9 unda ya çıkarEvet,5.gun embriyosu
İnşallah yarin güzel şeyler yazmak nasip olir. 4 gundur kasiknagrisi var adet olacakmisim gibi hissediyorum. Yarın gorecegiz bakalım neyin belirtisi oldugunu. Dualarinizi eksik etmeyin kizlarkizlar ne yapiyosunuz, kimse bisey yazmiyo nasil gidiyo , belirtileriniz var mi bende belirti yok artik allahin taktiri, benim test gunum yarindi ama doktorum aradi cumartesi gel dedi, off bir gun nasi gececek, Yarin test gunu olan cok arkadasimiz var, lutfen yarin herkes paylassin sonuclari, herkesin positiv haberlerini aliriz insallah
Canim ama pozitif dusunmek lazim biraz da.zaten sonu allah korusun kötü olursa uzuluecek cok zaman olacak.ben ilk tedavimde hep ya olmasa dedim.simdi surekli olacak diyorum rabbime sukur ki suanlik idrar testi pozitif sonuda guzel olacak inaniyorum ben hersey coook guzel olacak...hepinize merhaba hanımlar
yazılanların hepsini okudum.
transfer olan ve sonuç bekleyen tüm annelere
deneyimli ve suanda 2. tüp bebeğine (ikizlere) hamile olan bir anne adayı olarak birkaç sey söylemek istiyorum.
1. donmuş ve blast embriyolar daha cok tutuyor.
2. erken test özellikle 5. günde test yapmak kesinlikle doğru değil. benim 5. gün donmuş embriyo 10. günde kanda çıktı.
3. hamile olmadan yani bhcg değeri ilaçla yükselmez o nedenle idrar testinde çıkan silik çizgi hamilelik belirtisidir.
4. bhcg değerinin yüksek çıkması herseyin normal olduğu anlamınına gelmez. bhcg ikiye katlanmali, kese ve en son kalp atışı görünene kadar biz özel annelere rahat yok.
çünki kimyasal gebelikte bhcg değeri yükselip birden düşebiliyor buda kendini kanamayla belli ediyor.
dış gebelikte allah korusun kese hiç gözükmüyor.
o nedenle bhcg değeri tek başına yeterli değil hamililelik için.
inanın 2 hafta sonra kalp atışı ve bebekleri görmeye gideceğim. stresten korkudan oluyorum. ya boş gebelik olursa diye.
ayrıca estrafem kese görülünce kesiliyor. ben sabah 2 aksaön 2 tane içen biriydim.
kese görününce kestiler.
bu hamilelğimde sonucu sıfır alıcam diye gittim. çünki. tık belirti yoktu. sonucu görünce sok oldum. inananamdım.
belirti aramayın.kesinlikle. herkeste farklı. boşuna korkuyoruz.
heyecanlyım ve çok korkuyorum. kalplari atana kadar hamileleik takvimi bile yapmadım, yapmayacağım.
Allah hepinizin yavrularını bağışlasın. umarım pozitif sonucu alırsınız.
Canim sadece 3 gundur cok adet ve bacak agrisi var baska da birsey yok tecrubeliler tum belirtiler 2 hafta sonra diyor ama bakalim artik nasil olacak.kizlar ne yapiyosunuz, kimse bisey yazmiyo nasil gidiyo , belirtileriniz var mi bende belirti yok artik allahin taktiri, benim test gunum yarindi ama doktorum aradi cumartesi gel dedi, off bir gun nasi gececek, Yarin test gunu olan cok arkadasimiz var, lutfen yarin herkes paylassin sonuclari, herkesin positiv haberlerini aliriz insallah
Canim seninde yarin test gunun dimi? 3 gundur de benim cok adet agrim var canim yaaa....rahat ol testler super sen idrar testi yaptin mi?İnşallah yarin güzel şeyler yazmak nasip olir. 4 gundur kasiknagrisi var adet olacakmisim gibi hissediyorum. Yarın gorecegiz bakalım neyin belirtisi oldugunu. Dualarinizi eksik etmeyin kizlar
Yapmadım canım.Canim ama pozitif dusunmek lazim biraz da.zaten sonu allah korusun kötü olursa uzuluecek cok zaman olacak.ben ilk tedavimde hep ya olmasa dedim.simdi surekli olacak diyorum rabbime sukur ki suanlik idrar testi pozitif sonuda guzel olacak inaniyorum ben hersey coook guzel olacak...
Canim sadece 3 gundur cok adet ve bacak agrisi var baska da birsey yok tecrubeliler tum belirtiler 2 hafta sonra diyor ama bakalim artik nasil olacak.
Canim seninde yarin test gunun dimi? 3 gundur de benim cok adet agrim var canim yaaa....rahat ol testler super sen idrar testi yaptin mi?
Iyi sabretmissin canim ya bende gunde 5 kez falan yapiyorumYapmadım canım.
Takip ediyorum testleriniIyi sabretmissin canim ya bende gunde 5 kez falan yapiyorum
Insallahhh canim hepimiz pozitif kocamn degerler alalim yaaaa.... Bende ilk kez 3 yildir gordum o isik altinda bakmalar saga sola dondurmelerden sonra ilk kez...o yuzden simdi surwkli yapasim geliyorrrTakip ediyorum testlerinihep tek çizgi gordum o testlerde o yüzden koşullanma oldu sanırım geçen tedavimde de yapmamistim. İnşallah yarın pozitif sonuçlar alırız dua et bana da canım.
ayy cok sevindim cnm, bu topik cok ugurlu, degerin kac cikti cnm9.guum bugün çok sukur sonucum pozitif. Pazar tekrar yapılacak test. İnşallah bu kez devamı gelen kalp Atisini duyup kucagima alacağım bi hamilelik olur . Dualarinizi eksik etmeyin. Darısı sonuç bekleyenlere insallah
sen kan testi mi verdin cnm. idrar testi yapmismiydinKizlar cok heycanliyom cok gerginim ne yaacagimi sasirmis gibiyim cok korku var icimde
hayırlı uğurlu olsun inşallah, Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin.9.guum bugün çok sukur sonucum pozitif. Pazar tekrar yapılacak test. İnşallah bu kez devamı gelen kalp Atisini duyup kucagima alacağım bi hamilelik olur . Dualarinizi eksik etmeyin. Darısı sonuç bekleyenlere insallah
Yok canim bisey yapmadim daha 5.gun ama cok korkuyorum bi daha denemek gibi bi sansimda yok rabbim insallah yuzume gulersen kan testi mi verdin cnm. idrar testi yapmismiydin
maşallh allahım mutluluğunu daim etsin sağlıcakla olsun bebeğin.ya benmde 28 ocakta transferim oldu idrar testi yapsammı yarın senin çıkmış idrarda baktınmı?benm doktor beni neden 9 şbata attı test günümü9.guum bugün çok sukur sonucum pozitif. Pazar tekrar yapılacak test. İnşallah bu kez devamı gelen kalp Atisini duyup kucagima alacağım bi hamilelik olur . Dualarinizi eksik etmeyin. Darısı sonuç bekleyenlere insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?