Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Darısı tüm bekleyenlerin başına.
bisey sorcam opu toplamada lokal anestezi istiorum aci oluomu ilk yaptircam genel istemiorm opu toplandiktan kac gun sonra transfer ediolar tek korkum anestezi bolumu asiri panik yapiorm
Rabbim sabır versin canım zor bir durum bizi bizden başka kimse anlamaz sana diyebilecegim tek şey umudunu kaybetmeDun gece Transfer günü dahil 11. Günümdü ve test yaptırdım. 0.100 maalesef olmadı. Sadece birkaç damla gözyaşı döktüm eşime söylerken ama bütün gün ruh gibi dolaştım. Garip bir duygu. Yorgunum. Terk edilmiş gibiyim. Kimseyle konuşmak istemiyorum. Eşimle bile. Biliyorum geçecek. Lütfen çok heveslenmemeye çalışın. Olursa ne güzel. Olmazsa hayal kırıklığı çok fena. Hala kalcamdaki bantı cikarmadim. Eğilip kalkarken hala dikkat ediyorum istemeden. Rabbim hepimizin dualarıni tez zamanda hayırlısı ile kabul etsin inşallah. Hem ruhen hem bedenen birkaç ay denemiyecegim. İnşallah sizlerin güzel haberlerinizi alırım.
Arkadasim evet gececek sabir lutfenDun gece Transfer günü dahil 11. Günümdü ve test yaptırdım. 0.100 maalesef olmadı. Sadece birkaç damla gözyaşı döktüm eşime söylerken ama bütün gün ruh gibi dolaştım. Garip bir duygu. Yorgunum. Terk edilmiş gibiyim. Kimseyle konuşmak istemiyorum. Eşimle bile. Biliyorum geçecek. Lütfen çok heveslenmemeye çalışın. Olursa ne güzel. Olmazsa hayal kırıklığı çok fena. Hala kalcamdaki bantı cikarmadim. Eğilip kalkarken hala dikkat ediyorum istemeden. Rabbim hepimizin dualarıni tez zamanda hayırlısı ile kabul etsin inşallah. Hem ruhen hem bedenen birkaç ay denemiyecegim. İnşallah sizlerin güzel haberlerinizi alırım.
Çıkıyo canım yaptırKıslar herkese iyi akşamlar. Yarın teansfer dahil 10. Günüm. Test yaptırmak istiyorum. Ne dersiniz çıkar mı?
Canim en cokta seni ben anliyorum ayni duygulari ben yasadim dun hala ayniyim bugun doktor cagirdi 1 ay sonra tekrar baslicaz dondurma bmvar 6 tane 3 e bolmusler kismetsizlik olmus bunlar a dayanara yuzde 85 sans var dedi hersey nasip kismet bakalim 2. Demi 3. Demi yoksa 4. Demi tutacak hayirlisi artikDun gece Transfer günü dahil 11. Günümdü ve test yaptırdım. 0.100 maalesef olmadı. Sadece birkaç damla gözyaşı döktüm eşime söylerken ama bütün gün ruh gibi dolaştım. Garip bir duygu. Yorgunum. Terk edilmiş gibiyim. Kimseyle konuşmak istemiyorum. Eşimle bile. Biliyorum geçecek. Lütfen çok heveslenmemeye çalışın. Olursa ne güzel. Olmazsa hayal kırıklığı çok fena. Hala kalcamdaki bantı cikarmadim. Eğilip kalkarken hala dikkat ediyorum istemeden. Rabbim hepimizin dualarıni tez zamanda hayırlısı ile kabul etsin inşallah. Hem ruhen hem bedenen birkaç ay denemiyecegim. İnşallah sizlerin güzel haberlerinizi alırım.
Dun gece Transfer günü dahil 11. Günümdü ve test yaptırdım. 0.100 maalesef olmadı. Sadece birkaç damla gözyaşı döktüm eşime söylerken ama bütün gün ruh gibi dolaştım. Garip bir duygu. Yorgunum. Terk edilmiş gibiyim. Kimseyle konuşmak istemiyorum. Eşimle bile. Biliyorum geçecek. Lütfen çok heveslenmemeye çalışın. Olursa ne güzel. Olmazsa hayal kırıklığı çok fena. Hala kalcamdaki bantı cikarmadim. Eğilip kalkarken hala dikkat ediyorum istemeden. Rabbim hepimizin dualarıni tez zamanda hayırlısı ile kabul etsin inşallah. Hem ruhen hem bedenen birkaç ay denemiyecegim. İnşallah sizlerin güzel haberlerinizi alırım.
Merak ettim cnm test sonucunu inş güzel haberdirarkdşlr 10 gnd çıksa ble düşk çkyo ben 11.gün yptrdm 6.77 çktı kesn sonuç 13 gün belli olymş ben yarn yaptrcm inşllah yükselr
benimde pozitif 09.02.2016 da öğrendin keseyi görmek için gün sayıyorum inşallah sağlıklıca alırız kucağımıza bebeğimizi.
Öncelikle tebrik ederim canım. Birde bişey soracağım bu hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz bende yapmak istiyorumdabenimde pozitif 09.02.2016 da öğrendin keseyi görmek için gün sayıyorum inşallah sağlıklıca alırız kucağımıza bebeğimizi.
2.gün 3.gün 4.gün vs embriyosu ne demek ben anlamdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?