2016 ocak subat ayinda tup bebek sonucu icin gun sayanlar buyrun.....

bisey sorcam opu toplamada lokal anestezi istiorum aci oluomu ilk yaptircam genel istemiorm opu toplandiktan kac gun sonra transfer ediolar tek korkum anestezi bolumu asiri panik yapiorm

ikiz bebekte son haftalara gelindginde nefes darligi diolar etraf insanlari tedrgin edio sormak istedm yanlis anlamayin ltfn

Lokal anastezi ne bilmym ama bize sormadlar yaplm mi faln dye özel hastne oldgu içn tabi anastezi yaptılar uyandgmda işlem bitmişti doktr gelnce hemn baydilar beni bi uyandm odaya almslar korkcak bisy yok ama anastezisiz nasl olyr onu bilmym yramsfer de en fazla 3 ile 5 gün icnde mutlaka transfer olyr dua et 5.güne kdr gtsn yumurtalrn daha kaliteli olyrmus o zmn ama transferde anastezi isteme hiç acı ağrı bişey Olmuyr 5 dk işlem btyo anlmyrsn bile sonrasnda azcık.kaRN ağrısı oldu bende kimisnde o bilee olmuyor

bisey sorcam opu toplamada lokal anestezi istiorum aci oluomu ilk yaptircam genel istemiorm opu toplandiktan kac gun sonra transfer ediolar tek korkum anestezi bolumu asiri panik yapiorm

Bazılarında ağrı oluyormuş ama neden genel anestezi yapıyorlar bilemiyorum. Bu arada genel anestezide panik yapılacak pek bişey yok gibi, tabi alerjin yoksa. Zaten ne olduğunu bile anlayamadan bayılmış oluyorsun. Elbetteki çok istiyorsan doktorunla görüşmen lazım.

Transfer de senin yumurtalarının sayısına ve döllenme sayısına göre 3 ila 5 gün arasında değişiyor. Onu da merkezden arayıp bildiriyorlar.

Telaşlanma, panik yapma sakin ol ki herşey güzel gelişsin inş.

Dun gece Transfer günü dahil 11. Günümdü ve test yaptırdım. 0.100 maalesef olmadı. Sadece birkaç damla gözyaşı döktüm eşime söylerken ama bütün gün ruh gibi dolaştım. Garip bir duygu. Yorgunum. Terk edilmiş gibiyim. Kimseyle konuşmak istemiyorum. Eşimle bile. Biliyorum geçecek. Lütfen çok heveslenmemeye çalışın. Olursa ne güzel. Olmazsa hayal kırıklığı çok fena. Hala kalcamdaki bantı cikarmadim. Eğilip kalkarken hala dikkat ediyorum istemeden. Rabbim hepimizin dualarıni tez zamanda hayırlısı ile kabul etsin inşallah. Hem ruhen hem bedenen birkaç ay denemiyecegim. İnşallah sizlerin güzel haberlerinizi alırım.

Kıslar herkese iyi akşamlar. Yarın teansfer dahil 10. Günüm. Test yaptırmak istiyorum. Ne dersiniz çıkar mı?

Rabbim sabır versin canım zor bir durum bizi bizden başka kimse anlamaz sana diyebilecegim tek şey umudunu kaybetme

Arkadasim evet gececek sabir lutfen

arkdşlr 10 gnd çıksa ble düşk çkyo ben 11.gün yptrdm 6.77 çktı kesn sonuç 13 gün belli olymş ben yarn yaptrcm inşllah yükselr

Canim en cokta seni ben anliyorum ayni duygulari ben yasadim dun hala ayniyim bugun doktor cagirdi 1 ay sonra tekrar baslicaz dondurma bmvar 6 tane 3 e bolmusler kismetsizlik olmus bunlar a dayanara yuzde 85 sans var dedi hersey nasip kismet bakalim 2. Demi 3. Demi yoksa 4. Demi tutacak hayirlisi artik

10.gun 1.3 gibi birsey cikti. Oysa cok umutluydum. Bu sefer olacak diyordum. Galiba olmadi. Tabi ki sacma bir umut gec dollenme gibi hep var ( 12.gun u beklesem mi ilaclari biraksam mi.. nasi bi araftayim. 10.gun de fikir verirdi di mi.. 10.gunu 1 filan cikip 12. Gun 100 cikan insana rastlamadim hic. Acaba neden olmadi..

Merhaba arkadaşlar benimde 11 günüm kaldı hayırlısı olsun

Arkadaslar kan testımı yaptırıyonuz sonuc kac olması lazım lütfen bılgı verın

benimde pozitif 09.02.2016 da öğrendin keseyi görmek için gün sayıyorum inşallah sağlıklıca alırız kucağımıza bebeğimizi.
Öncelikle tebrik ederim canım. Birde bişey soracağım bu hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz bende yapmak istiyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…