benimde öyle, göğüslerim şişti ve belim ara ara ağrıyo zaten normaldede karın ağrısı olmazdı bende.bazende kasıklarımda iğne batması tarzı sancılar hissediyorum ama hepsi normalmiş kızlar cumartesi doktoruma sordumCanim ben 7.gunden itibaren 14.gune dek hep adet agrilari yasadim hemde baya siddetli. Simdilerdede arada belim agriyor
sanırım normalde biz özel anneler için her ayrıntı önemli işte :)benimde öyle, göğüslerim şişti ve belim ara ara ağrıyo zaten normaldede karın ağrısı olmazdı bende.bazende kasıklarımda iğne batması tarzı sancılar hissediyorum ama hepsi normalmiş kızlar cumartesi doktoruma sordum
Canim ayni agrilar bendede vardi hala daha da var ama adet olmadim hatta hamileyimKizlar yarin test gunum bugun cok sancim var tam belim degilde arka boslugu agri bide bacaklarda sancim var adet olcam galiba
Ay inşallah bende hamile kalirim tarin hem test gunum hemde bebegimi kaybettigim gun o yuzden bi garip duygulardayim allah inşallah yuzumu guldururCanim ayni agrilar bendede vardi hala daha da var ama adet olmadim hatta hamileyim
Hadi gozunaydin rabbim saglikla kucagina almayi nasip.etsinArkadaslar bugün ben de mutlu haber aldım inş Allah tamamına erdirir benim sonuç da 182 inşallah herkes mutlu haberler alır çok şükür
Ben gecemki tedavimde cok gormustum 3.gun olup hamile kalan rahat ol yaniinşalalh rabbim hayirlisiyla bebegine kavusturruOoooo hamisler bize duaya edn bu topik bereketli masallah sübhanallah kızlar 3.gün embryosu ile hamile kan varmı varsa yazablrmi bana umut olsn bari ben bu ay dondurlms denycem 3.gün embryosuydu dondururkun ne zmn cozerler bilmyrmda
Ben saglik ocaginda yazdiriyorum canim eczaneden cok tutuyorArkadaşlar merhaba transfer sonrasi ilaclariniz bittiginde tekrar doktora yazdirdiniz mi yoksa kendiniz eczaneden aldiniz
Canim malesef bu stresi daha 8 9 ay yasicaz hep korkuyla gececek. Sanirim dogduklarindada hep onlar icin endiselenicez annelik galiba bu. Stres yapmamak gerekiyor ama bizim yerimizde olanalar icin o kadar zor ki stres yapmamak. Her lavaboya korkarak gidiyorum ben. Cok rahattim aslinda nedense bir korku geldi sanirim kaybetme korkusu insallah 9 ay karnimizda sonrada kucagimizda olurlar sag salinKızlar dün adet gunumdu olmadım şükür ama çok fazla adet sancım var . Bir de ben progestan I alttan fitil olarak alıyorum günde 3 kez. Dün gece yaparken parmagima kahverengi leke geldi hani adet öncesi olan lekelerden. Cok korktum Hemşiremi aradım normal dedi progestan i günde 4 e çıkardı . Fitil içeride bırakıp kahve gelebilir dedi . Koyu kırmızı kan şeklinde olursa iğne yaparsiniz dedi . Dün bütün gece uyuyamadim. Ağladım dua ettim bebislerle konuştum . Gece bir kez tuvalete kalktım leke gelmedi peceteye. Sabah fitili yaparken yine parmagima kahve Siyah karışımı geldi . Korkuyorum bebisler beni bırakıp gidecek diye . Dua edin olur mu hamisler
Milyon tane yerde okudum yerleşme kanaması normal diyor. Ama günüm geçtiği için bu adet olacakmis hissi beni çok geriyor . Sanki her an kanama başlayacak . Test günüm perşembe ve 3. Gün embriyosu bebislerim . Tam tutunma yerlesme dönemi ama çok korkuyorum. Eşimde gece şehir dışında gorevdeydi yanlizim diye epey ağladım . Şimdi gözlerim yanıyor . Gelince kan testi yapmaya ikna ettim . Eğer pozitifi görürsem iğne yaptiracagim.Canim malesef bu stresi daha 8 9 ay yasicaz hep korkuyla gececek. Sanirim dogduklarindada hep onlar icin endiselenicez annelik galiba bu. Stres yapmamak gerekiyor ama bizim yerimizde olanalar icin o kadar zor ki stres yapmamak. Her lavaboya korkarak gidiyorum ben. Cok rahattim aslinda nedense bir korku geldi sanirim kaybetme korkusu insallah 9 ay karnimizda sonrada kucagimizda olurlar sag salin
Rahat ol canim adet sinemi benmde o kadar cok agrim oldu ki normal de adette sadece ilk gun agriri ama bu kez 5 6 gun agri yasadim uzme kendini normal bunlar hep. Her ay agrir diyorlar adet dönemi. Bebislerini de uzme bak bosuna. Insallah pozitifleri alaacaksin rahat olMilyon tane yerde okudum yerleşme kanaması normal diyor. Ama günüm geçtiği için bu adet olacakmis hissi beni çok geriyor . Sanki her an kanama başlayacak . Test günüm perşembe ve 3. Gün embriyosu bebislerim . Tam tutunma yerlesme dönemi ama çok korkuyorum. Eşimde gece şehir dışında gorevdeydi yanlizim diye epey ağladım . Şimdi gözlerim yanıyor . Gelince kan testi yapmaya ikna ettim . Eğer pozitifi görürsem iğne yaptiracagim.
Canm sen hamilemsn hamilelik takvmi vardaMilyon tane yerde okudum yerleşme kanaması normal diyor. Ama günüm geçtiği için bu adet olacakmis hissi beni çok geriyor . Sanki her an kanama başlayacak . Test günüm perşembe ve 3. Gün embriyosu bebislerim . Tam tutunma yerlesme dönemi ama çok korkuyorum. Eşimde gece şehir dışında gorevdeydi yanlizim diye epey ağladım . Şimdi gözlerim yanıyor . Gelince kan testi yapmaya ikna ettim . Eğer pozitifi görürsem iğne yaptiracagim.
Uğur getirsin diye yaptım transfer günü canım. Test Sonucum perşembe belli olacakCanm sen hamilemsn hamilelik takvmi varda
zeynepcim dondurulmuş 3.gün embriyosuyla şuan hamileyim. 14.günüm bugün. çözüldüğü gün transfer edildi. 1.kalite kompakt dediler. dilerim seninki de tutar. içini ferah tut :)Ooooo hamisler bize duaya edn bu topik bereketli masallah sübhanallah kızlar 3.gün embryosu ile hamile kan varmı varsa yazablrmi bana umut olsn bari ben bu ay dondurlms denycem 3.gün embryosuydu dondururkun ne zmn cozerler bilmyrmda
Canim aslinda burada hep paylastik ama gozden kacmis demekki. Bende tum ilaclari aile hekimine yazdiriyorum uygun oluyor. Bebisler icin olmus artik olanarkadaşlar bişey paylaşmak istedim. belki benim gibi bilmeyen vardır. transfer sonrası biz crinone jele 78 tl oksapar iğnemin tanesine 23 tl progestan iğneye 19 tl toplamda 250 tl para ödedik. bugün 14. günüm iğnelerim bitti hastanem tüm ilaçlara devam dedi bu yüzden aile hekimliğinden yazdırdım. meğersem tüm ilaçları devlet karşılıyormuş. bana bunu hastanem hiç söylememişti. aralık ayında da almıştım bu ilaçları ama transferim ertelendiği için kullanmamıştım. elimde fazladan varlardı şimdi onlarda bitti. yani demem o ki toplam 500 tl boşu boşuna ödedik. eczanede hemşirelerde bize bu konuda hiçbirşey demedi. bilseydik aile hekiminden yazdırıp öyle alırdık. sizlerinde bilgisi olsun. sevgiler.
ben gözden kaçırmışım canım ya. valla o kadar içim acıdı ki ve çok kızdım eczanenin yada hastanenin bunu söylememelerine. aile hekimi hastanede hemşire reçetenin başına birşey yazıldığında o şekilde alabilirsin ama yapmamışlar dedi. bilemedim. yapacak birşey yok tabi ki yinede benim gibi olan varsa yazayım dedim canımCanim aslinda burada hep paylastik ama gozden kacmis demekki. Bende tum ilaclari aile hekimine yazdiriyorum uygun oluyor. Bebisler icin olmus artik olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?