Cok iyi etmissin canim zaten zor bir surec ne kadar kolaylaştırsakk kardırben gözden kaçırmışım canım ya. valla o kadar içim acıdı ki ve çok kızdım eczanenin yada hastanenin bunu söylememelerine. aile hekimi hastanede hemşire reçetenin başına birşey yazıldığında o şekilde alabilirsin ama yapmamışlar dedi. bilemedim. yapacak birşey yok tabi ki yinede benim gibi olan varsa yazayım dedim canım
inanki kaliteye bakmıyor canım vakti zamanı gelmemiş. hayıra yor. kalbini bozma. dilerim son negatifin olurKiZlar malesef olmadi 12. Gun kanda 0. 375 cikti 5. Gun 1. Kalite 2 tane emriyodu hersey güzeldi ama nasip olmadı
Camim rabbim hayirlisini versin insallah tez zamanda kavusursun melegine.biliyorum cok zor ama rabbime siginip toparlanmak gerekKiZlar malesef olmadi 12. Gun kanda 0. 375 cikti 5. Gun 1. Kalite 2 tane emriyodu hersey güzeldi ama nasip olmadı
kaçıncı gün embriyosu canım. belki geç tutunmuştur. 5 ve üzeri gebelik olduğunu gösteriyor ama tabi 2 gün sonra 2 ye katlaması önemli. inşallah katlanır canımsl arkadaşlar 11 günün dayanamadım kan tahlili yaptrdım 6.77 çıktı doktr ardm 13. günü beklycz dedi ne ver ne yok dedi yardmcı olun lütfen
Saol.cnm içim raht etti insallah bende tutar cumartesi 1 de transferm varzeynepcim dondurulmuş 3.gün embriyosuyla şuan hamileyim. 14.günüm bugün. çözüldüğü gün transfer edildi. 1.kalite kompakt dediler. dilerim seninki de tutar. içini ferah tut :)
İNŞALLAH uğur getr kzlar idrar testi nye yapmynz ay ben catlrm vallaUğur getirsin diye yaptım transfer günü canım. Test Sonucum perşembe belli olacak
Canimcok cok sevndm gozunaydin tabbim hayirlisi ile kucagina almayi da nasip etsinKızlar bugün tahlil günüm. tahlil sonucu mu aldım 361 çıktı değerim.hamileyimiki gün sonra tekrar tahlil istedi doktorum umarım bir sorum çıkmaz.okadar mutluyum ki Rabbim nekadar Şükretsem az.
Amin canım cümlemizinkini inşallah. Rabbim olmayanlara da versin tez zamanda inşallah.....Canimcok cok sevndm gozunaydin tabbim hayirlisi ile kucagina almayi da nasip etsin
Hayrli olsn cnm darısı başımzaAmin canım cümlemizinkini inşallah. Rabbim olmayanlara da versin tez zamanda inşallah.....
Aminn Sağol canım dualarım sizinle gör bak sende göreceksin pozitifi rabbim ol desin yeterki.Hayrli olsn cnm darısı başımza
Canim iki uc gun sonra bi test istemedimi blki gec yerlescek uzulme cnm Rabbimin bildigi vardrKiZlar malesef olmadi 12. Gun kanda 0. 375 cikti 5. Gun 1. Kalite 2 tane emriyodu hersey güzeldi ama nasip olmadı
Aminn Sağol canım dualarım sizinle gör bak sende göreceksin pozitifi rabbim ol desin yeterki.
Cnm 5 den üstü var demk ama degrn az dua et de katlansnslm arkadaşlar 11 günüm dayanamadm bu gün kan test yaptdk 6.77 çıktı doktor 13. günü beklylm dedi varm yokmu bşy demmedi çk kötüym yardımcı olçk arkdaşlrn bilgisine ihtycm var
Istemedi 12. Gundu en az 50 olmalıydı dedi bidaha yaomana gerek yok kesin sonuctur dediCanim iki uc gun sonra bi test istemedimi blki gec yerlescek uzulme cnm Rabbimin bildigi vardr
Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Darısı tüm bekleyenlerin başına.5 şubatta transferim oldu 2 adet
Bugün 11. günüm çarşıya inince dayanamadım yaptırdım 275,36 çıktı sonucum.
Doktor 2. yi bile istemedi salı muayeneye gidiyorum.
Ama ben dayanamıyorum 2 gün sonra tekrar tahlil yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?