2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Bizde Şırnak tayiz canım tek başına olmak zor ama Rabbim kolayligini veriyor Hamdolsun
Evet cnm ya buna da sukur Rabbim saglik huzur versin de gerisi olup gidio . bnde gelirkn cok tedirgindim nasi olur ki fln die de 1 ay gecti bile iste . esinin gorevi ne cnm

Oo erzurum ii dir cnm ya ilceside olsa. Hangi ilce. Son yiliniz mi. Bebis ii sukur cnm 3 bucuk aylik oldk teyzesi artk . Senin bebisin nasi :) adi ne
Biz buraya benim ilk atamamla geldik.2 yil diye yazdik ama esimin kadrosu buraya gelene kadar burasi 5 yila yukseltildi.Daha uzun zaman buralardayiz yani.Benim oglum da 2,5 ayi gecti artik.Poyraz oglumun ismi.Sizinki ne

Biz buraya benim ilk atamamla geldik.2 yil diye yazdik ama esimin kadrosu buraya gelene kadar burasi 5 yila yukseltildi.Daha uzun zaman buralardayiz yani.Benim oglum da 2,5 ayi gecti artik.Poyraz oglumun ismi.Sizinki ne
Senin esin de mi polis cnm. Onlarin degismisti de cunku gorev yillari. Snn meslek ne. Ay ne cok soru sordum masallah cnm Allah bagislasin ya poyraz kuzuyu. Bizimde adimiz Feyza :)

Ne güzel ismi var Feyzanin.Allah bagislasin.İsmiyle yasasin
Ben ogretmenim evet esim polis.senin esin ne is yapiyo peki siz niye buralardasijiz doguda yani?Feyza nasil iyi mi

Beeen dün ögrendim hemde 4 bucuk haftalik hamileymisim haftaya bebisimi grmeye gdicem ims hayirlisyla

Arkadaşlar dün beta hcg testi yaptırdım 28.11 çıktı. Adete 5 gün vardı. Sonucu aldığım doktor farklı durumlarda da yükseliyor dedi. Kimyasal gebelik olabilir mi ? Kimyasal gebelik nasıl oluyor bilen var mı

Hcg degerlerine baktimda canim simdi byle dyo canim belki hamile olabilrsn bnki 819 cikti 4haftalik hamileymisim

Ne güzel ismi var Feyzanin.Allah bagislasin.İsmiyle yasasin
Ben ogretmenim evet esim polis.senin esin ne is yapiyo peki siz niye buralardasijiz doguda yani?Feyza nasil iyi mi
:) tskederiz teyzesi . Amin ins cnm hepimizinki ins. Feyza ii cok sukur biraz yaramaziz iste Bnm de esim polis cnm bnde ogretmenim :) esimin dogu gorevi tayini buraya cikti izmirden geldik. Bn de su an ucretsiz izne ayrildm iste cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…