Evet cnm ya buna da sukur Rabbim saglik huzur versin de gerisi olup gidio . bnde gelirkn cok tedirgindim nasi olur ki fln die de 1 ay gecti bile iste . esinin gorevi ne cnmBizde Şırnak tayiz canım tek başına olmak zor ama Rabbim kolayligini veriyor Hamdolsun
Anldm cnm Allah kolaylik versin insÖğretmen canim
Ebru sen erken dogum yapmistin sanki canim oyle hatirliyorum.nasil oldunuz peki?whatsap ta 5-6 kisiyiz.burdaki kizlar var sadeceİyiyim Allah.a şükür.Whatsp mi kc kişi var :
Canim Allah yardimcimiz olsun hepimizin.Bizde dogu gorevindeyiz.Tek arkadasim bebegim burda.Arkadaslar mrb bnde yazamiyorum esimin isi sebebiyle hakkaride dogu gorevindeyiz bebisime tek bakiom
Amin cnm hepimizin ins ya . Siz nerdesinz cnm . Allah sanada kolaylik versin yaCanim Allah yardimcimiz olsun hepimizin.Bizde dogu gorevindeyiz.Tek arkadasim bebegim burda.
Bizde erzurumun uzak bir ilcesindeyiz.2. Senemiz burda.Bebegin nasil iyi misinizAmin cnm hepimizin ins ya . Siz nerdesinz cnm . Allah sanada kolaylik versin ya
Oo erzurum ii dir cnm ya ilceside olsa. Hangi ilce. Son yiliniz mi. Bebis ii sukur cnm 3 bucuk aylik oldk teyzesi artk . Senin bebisin nasi :) adi neBizde erzurumun uzak bir ilcesindeyiz.2. Senemiz burda.Bebegin nasil iyi misiniz
Biz buraya benim ilk atamamla geldik.2 yil diye yazdik ama esimin kadrosu buraya gelene kadar burasi 5 yila yukseltildi.Daha uzun zaman buralardayiz yani.Benim oglum da 2,5 ayi gecti artik.Poyraz oglumun ismi.Sizinki neOo erzurum ii dir cnm ya ilceside olsa. Hangi ilce. Son yiliniz mi. Bebis ii sukur cnm 3 bucuk aylik oldk teyzesi artk . Senin bebisin nasi :) adi ne
Senin esin de mi polis cnm. Onlarin degismisti de cunku gorev yillari. Snn meslek ne. Ay ne cok soru sordumBiz buraya benim ilk atamamla geldik.2 yil diye yazdik ama esimin kadrosu buraya gelene kadar burasi 5 yila yukseltildi.Daha uzun zaman buralardayiz yani.Benim oglum da 2,5 ayi gecti artik.Poyraz oglumun ismi.Sizinki ne
Hayirli olsun tebrik ederim.Allah kucagina almayida nasip etsin insallah.:)Beeen dün ögrendim hemde 4 bucuk haftalik hamileymisim haftaya bebisimi grmeye gdicem ims hayirlisyla
Hcg degerlerine baktimda canim simdi byle dyo canim belki hamile olabilrsn bnki 819 cikti 4haftalik hamileymisimArkadaşlar dün beta hcg testi yaptırdım 28.11 çıktı. Adete 5 gün vardı. Sonucu aldığım doktor farklı durumlarda da yükseliyor dedi. Kimyasal gebelik olabilir mi ? Kimyasal gebelik nasıl oluyor bilen var mı
Hmmm ama sen sıkma canini yani serkli dsnme annem bana hep öyle derdi serkli baska seylerle ugras derdi olur derdi skma sende canini olur insBakalım ama kimyasal gebelikte olabilir sanırım. Bu kadar yüksek değil çünkü
:) tskederiz teyzesi . Amin ins cnm hepimizinki ins. Feyza ii cok sukur biraz yaramaziz isteNe güzel ismi var Feyzanin.Allah bagislasin.İsmiyle yasasin
Ben ogretmenim evet esim polis.senin esin ne is yapiyo peki siz niye buralardasijiz doguda yani?Feyza nasil iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?