Ne guzelll vala esin supuruosa gerci benimkide supurdu hakkini yemiyim ama ben onun yapdini begenmiom :)) senjn ikinci dersinde hayirli olsun canim :)
Bir mizah dergisinde kaptan tayfaya hazır mısın diyorTekim canim kimse yok 1 haftadan sonra kimse kalmadi yanimda
Benim nasildi biliyor musunTatlım benim geçti Hamdolsun göğsünü devamli boşalt masaj yapiltihap aktikca rahatliyscaksin allahın izniyle
Vala canim herseyin hayirlisi ya bosver demekki boylesi nasipmis ama ilk haftadan sonra tek kalinca bi tuhaf olmusdum ama bayram tatili oldugu icin esimle beraber de bi 9 gun gecirince tamamen alisdm ama esim gidince bi evtik oluyordum acaba bakabilirmiyim falan daha hala bazen esimin gitmesini istemiom o bana cok destek oluo cocuga bakinca ama malesef :)Bir mizah dergisinde kaptan tayfaya hazır mısın diyor
O da tonla eksik saydiktan sonra hazırım diyor
O hesap ben de erken doğum olmasaydı
Bebek kilosu az olmasaydı
Hırsızlık olayının olmasaydı
Esim o kadar geç gelmeseydi
Ve en önemlisi hasta olmasaydın ben de tek kalmak isterdim
Kiyamam sanaVala canim herseyin hayirlisi ya bosver demekki boylesi nasipmis ama ilk haftadan sonra tek kalinca bi tuhaf olmusdum ama bayram tatili oldugu icin esimle beraber de bi 9 gun gecirince tamamen alisdm ama esim gidince bi evtik oluyordum acaba bakabilirmiyim falan daha hala bazen esimin gitmesini istemiom o bana cok destek oluo cocuga bakinca ama malesef :)
Dogru diosun canim kendim daha cok tecrube edindim daha guzel bakiorum ve derdini anliyorjm rabbim sana da guc kuvvet versin inşallah toparlanirsin bian onceKiyamam sana
Olsun en iyi öğrenmek masa başına gecince deriz öğretmenlik mesleği için
Onun gibi, tek kalınca çok daha iyi bakarsin
Bir kere bayansin ince kas motorların daha gelişmiş
Eşim çocuğun elini tutamiyor çünkü parmağı yavrucugumun avcuna büyük geliyor
Biraz ben tecrubeliyim ve fazla iyiydim ya dogum sonrası
Ama çok fena düştüm
Daha güçlü kalkarim insaallah
Sagol canim insaallah. Hani elektrik gelir de o an alelacele isini yaparsin ya o hesap arada enerjim geliyor kalkip hemen iş yapıyorum. Arada kırgınlıklar vardı ya hani annem yanimda benim ama ev işimi ben yapıyorum niçin anlamiyorum. Yüreğime daral geldi tezgah ustunde tabak gordukce bulaşık makinesi actim herkul oldum sanki,:) aynı anda aynı şeyleri yaşamak hoş..Dogru diosun canim kendim daha cok tecrube edindim daha guzel bakiorum ve derdini anliyorjm rabbim sana da guc kuvvet versin inşallah toparlanirsin bian once
Ayy canim ya ne kadar kotu olmus cok uzuldum inan yakin olsan elimden geleni yapardim kadinin yapdigi gercekden cok ayip resmen seni ortada birakmis o halini o acini anlamiyor tabi pislik allah onu bildigi gibi yapsinBugun başıma ne geldi
Sabah akşam ignem var ya dostlar
Okuldan öğretmen arkadaşa beni hastaneye götürur musun diye dun mesaj attim. Tabiki canim geçmiş olsun diye yanıt verdi. Bugun saat geldi ,onun boş dersinde gidecektik ,kizim aglayinca meme verdim. Evde elektrik yok. Saka gibi kibrit çakmak kalmamış. Kizima mama lazim. Sutu de sagamadim elektrikli pompa.Yan komşum memlekette. Karşısı boş. O komşuya malum muhtaç olmak istemedim. Gidip marketten alamam. Neyse arkadaşa sordum,var dedi çakmağı aldim ,dikislerim izin verdikce hızla merdivenleri ciktim anneme biraktim çakmağı ,para aldim ciktim. İğne 7, tl ben 10 aldim.igneyi aldim gidiyoruz. Ustum basim berbat asla eşofman giumem. Arabadayiz ya giydim, basımda örtü. Arkadaşım da eşi kedi seviyor ;kız kedi istemiyor diye boşadı. Ama resmi değil. Evler ayrıldı. Aradan iki ay geçti adam kızın evine geri geldi. Yolda demesin mi sen gerimi gelcen ben eşime ugrayacaktim. Eyvaaah telefon yok ,para yok yanimda.neyse ay uy derken rica ettim dedim, esin evin üzerinde ya beni bi yerde bırak bari taksi ile ugrasmyayayim. Para vereyim dedi. Tek güvenemedim taksiye binmeye. Neyse bekledi sağolsun. enjeksiyon oldum evin uzağında bi yerde biraktimi 10 dakika bu halimle yurudum. bayır indim ayağımda terlik.ev haliyle cikiverdim zaten hijyen için her hastaneye gidişte aynı elbiseyi giyip gelince duş alıyorum.
Ya dostlar aglayacaktim valla.sonra dedim bu günlerde geçecek. Neymis kötü günler iyiymis .kim dost diye anlamak için. Yine diyorum ,Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Olsun canım ya. Allah razı olsun dusunmen yeter.Ayy canim ya ne kadar kotu olmus cok uzuldum inan yakin olsan elimden geleni yapardim kadinin yapdigi gercekden cok ayip resmen seni ortada birakmis o halini o acini anlamiyor tabi pislik allah onu bildigi gibi yapsin
Ah canım ya ne desem bilemedim.yazık.. sadece yazık. Ne güzel demişsin kötü günler iyiymis .kim dost diye anlamak için.Bugun başıma ne geldi
Sabah akşam ignem var ya dostlar
Okuldan öğretmen arkadaşa beni hastaneye götürur musun diye dun mesaj attim. Tabiki canim geçmiş olsun diye yanıt verdi. Bugun saat geldi ,onun boş dersinde gidecektik ,kizim aglayinca meme verdim. Evde elektrik yok. Saka gibi kibrit çakmak kalmamış. Kizima mama lazim. Sutu de sagamadim elektrikli pompa.Yan komşum memlekette. Karşısı boş. O komşuya malum muhtaç olmak istemedim. Gidip marketten alamam. Neyse arkadaşa sordum,var dedi çakmağı aldim ,dikislerim izin verdikce hızla merdivenleri ciktim anneme biraktim çakmağı ,para aldim ciktim. İğne 7, tl ben 10 aldim.igneyi aldim gidiyoruz. Ustum basim berbat asla eşofman giumem. Arabadayiz ya giydim, basımda örtü. Arkadaşım da eşi kedi seviyor ;kız kedi istemiyor diye boşadı. Ama resmi değil. Evler ayrıldı. Aradan iki ay geçti adam kızın evine geri geldi. Yolda demesin mi sen gerimi gelcen ben eşime ugrayacaktim. Eyvaaah telefon yok ,para yok yanimda.neyse ay uy derken rica ettim dedim, esin evin üzerinde ya beni bi yerde bırak bari taksi ile ugrasmyayayim. Para vereyim dedi. Tek güvenemedim taksiye binmeye. Neyse bekledi sağolsun. enjeksiyon oldum evin uzağında bi yerde biraktimi 10 dakika bu halimle yurudum. bayır indim ayağımda terlik.ev haliyle cikiverdim zaten hijyen için her hastaneye gidişte aynı elbiseyi giyip gelince duş alıyorum.
Ya dostlar aglayacaktim valla.sonra dedim bu günlerde geçecek. Neymis kötü günler iyiymis .kim dost diye anlamak için. Yine diyorum ,Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Kim kim var canimDostlar eylül anneleri what up grubu kurmuş beni de aldılar qwest arkadaşımız da var
Gelmek isteyenler desin numarayı yazayim ozelden
Benimkide 1 e dustu ve cok zorlaniyor yaKızlar sizin bebisler günde kaç defa kaka yapıyor. Bizimki 1 defa normal mi acaba
Benimkide 1 e dustu ve cok zorlaniyor ya
Sanirm normal ama hic iyi olmuyo cok ikiniyor geceleri ve uyumuo artık gozlerim fena haldelerBizimki de azaldı evet ben de soracaktım
Hepimizinki böyle ise normal heralde?
Ah canım ya ne desem bilemedim.yazık.. sadece yazık. Ne güzel demişsin kötü günler iyiymis .kim dost diye anlamak için.
Bu arada süt sagma pilli değil mi.arkasına bak bi.[/QUOTEvar pili de var da alırken de evde annemle idi bebek hiç pilinj dusunmedim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?