- 17 Temmuz 2013
- 2.499
- 3.162
- 333
Kızlar bugün aşı yaptirdik huysuzlanip duruyor ağrı yaptı sanırım. Canıma okudu bugün. ..
1. Ay canım. 2 hepatit b aşısı. Ağrı kesici aldirdim birazdan vereceğim inşallah iyi gelir rahatlar şifa bulur yavrum
Zor bir sureci cok guzel anlatmissin canim rabbim anali babali buyutsun inşallah herseyde vardir bi hayir şükür evladin yaninda gerisi bos canim hayirlisiyla buyut bebeginiKizlar yazamadim size daha yeni vakit buldum tlf nu elime aldim.Dogum hikayemle baslayim.4 ekimde sabah hastaneye yattim 2 cm aciklikla.Dr cok sevindi olcak bu is dedi ve 8de suni sanciya basladik.Aksam 4 e kadar suniye devqm edildi ama acikligim hic degismedi.Buarada sancilari rahat karsilayabildim.4 ten sonra 6 gibi kendi sancilarim basladi.Duzenli araliklarla sancilar.Tabi suni sancidan sonra kendi sancimi karsilamak bana cok daha rahat geldi.Sabaha kadar sanci kasilmalar devam etti ama sabah kontrolunde aciklik hala 2 cm di.Tekrar suniye bagladilar ama suni sanci bende kasilma yapmamaya basladi.Bu sekilde dr um biraz daha denedi.Doz artirildi vs ama bende tık yok.Ustelik onca suni ve normal sanciya ragmen benim oğlan dogum kanalina inmemis bile.Karnim hala tepede duruyodu.Olmusuz artik 40+5..Dr hazirlanalim artik alalim bebegi.Hala cok yukarda ve aciklik onca sanciya ragmen 2 cm dedi.Hemen kabul ettim cunku dr da bende elimizden geleni yapmistik normal gelmesi icin ama bebegim kanala bile inmedi.Onca sütü idan sonra spinalle bebegimi aldilar.Kaslarini catarak geldi dunyaya.Hic gelesi yok hala diye espri bile yaptik.Sanci cekmemin tek avantaji oldu sütüm geldi hemen.O gün cok guzeldi bebegim benim sesimi duyunca aglamaya basladi ve bende annelik asıl işte o an basladi...Fitil kullanmayi reddettigim icin eve geldikten sonraki agrilarimi parolle atlatmaya calistim.Bebegim solunum sikintisi yasadigi icin yogun bakimda kaldi dolayisiyla emzirmeye vs gittigim icin hic yatipda dinlendiremedim kendimi.Buarada iyiki sunide israrci olmadik dr umla ve dozunda biraktik cunku strese bagli hormonlari yuksek cikmisti dogum sonrasinda.Suan hersey yolunda.Bebegim evde.Bana gelince fizyolik olarak normal doguma cok hazirlanmistim.41 haftalik hamilelikte 7,5 kilo aldim hergun yuruyus egzersiz yaptim.Bebegim 3,650 kg dogdu.Suan kendi kiloma geri dondum hatta altina düştum.Yürüyüş ve kontrollu kilonun hem bebege hemde kendime ne kadar faydali oldugunu; sezeryani da kolayca atlatmama yardim ettigini boylece anlamis oldum.Hep hayirli dogumu diledim ve israrci olmadim ve hayirlisini istemenin kiymetini bebegim yogun bakimdan cikinca anladim.İsrarci olsaydik bebegim solunum sikintisini atlatamayacakti belkide.Emzirmede simdilik problem yok.Ellerimi yikarken arada goguslerimi akan suyla sıvazlamak bana cok iyi geliyor.Uçta olusan sanciyi azaltiyor.Simdilik boyle kizlar.Özetle 41.haftamda iki gunde dogurabildim.Hem normal sanciyi hem suniyi hem sezeryani yasadim.Bebegim sesimi duyunca agladi ya nazli nazli hepsi geride kaldi.Allah çocuklarimizi bize, bizleri de onlara bagislasin
Kizlar yazamadim size daha yeni vakit buldum tlf nu elime aldim.Dogum hikayemle baslayim.4 ekimde sabah hastaneye yattim 2 cm aciklikla.Dr cok sevindi olcak bu is dedi ve 8de suni sanciya basladik.Aksam 4 e kadar suniye devqm edildi ama acikligim hic degismedi.Buarada sancilari rahat karsilayabildim.4 ten sonra 6 gibi kendi sancilarim basladi.Duzenli araliklarla sancilar.Tabi suni sancidan sonra kendi sancimi karsilamak bana cok daha rahat geldi.Sabaha kadar sanci kasilmalar devam etti ama sabah kontrolunde aciklik hala 2 cm di.Tekrar suniye bagladilar ama suni sanci bende kasilma yapmamaya basladi.Bu sekilde dr um biraz daha denedi.Doz artirildi vs ama bende tık yok.Ustelik onca suni ve normal sanciya ragmen benim oğlan dogum kanalina inmemis bile.Karnim hala tepede duruyodu.Olmusuz artik 40+5..Dr hazirlanalim artik alalim bebegi.Hala cok yukarda ve aciklik onca sanciya ragmen 2 cm dedi.Hemen kabul ettim cunku dr da bende elimizden geleni yapmistik normal gelmesi icin ama bebegim kanala bile inmedi.Onca sütü idan sonra spinalle bebegimi aldilar.Kaslarini catarak geldi dunyaya.Hic gelesi yok hala diye espri bile yaptik.Sanci cekmemin tek avantaji oldu sütüm geldi hemen.O gün cok guzeldi bebegim benim sesimi duyunca aglamaya basladi ve bende annelik asıl işte o an basladi...Fitil kullanmayi reddettigim icin eve geldikten sonraki agrilarimi parolle atlatmaya calistim.Bebegim solunum sikintisi yasadigi icin yogun bakimda kaldi dolayisiyla emzirmeye vs gittigim icin hic yatipda dinlendiremedim kendimi.Buarada iyiki sunide israrci olmadik dr umla ve dozunda biraktik cunku strese bagli hormonlari yuksek cikmisti dogum sonrasinda.Suan hersey yolunda.Bebegim evde.Bana gelince fizyolik olarak normal doguma cok hazirlanmistim.41 haftalik hamilelikte 7,5 kilo aldim hergun yuruyus egzersiz yaptim.Bebegim 3,650 kg dogdu.Suan kendi kiloma geri dondum hatta altina düştum.Yürüyüş ve kontrollu kilonun hem bebege hemde kendime ne kadar faydali oldugunu; sezeryani da kolayca atlatmama yardim ettigini boylece anlamis oldum.Hep hayirli dogumu diledim ve israrci olmadim ve hayirlisini istemenin kiymetini bebegim yogun bakimdan cikinca anladim.İsrarci olsaydik bebegim solunum sikintisini atlatamayacakti belkide.Emzirmede simdilik problem yok.Ellerimi yikarken arada goguslerimi akan suyla sıvazlamak bana cok iyi geliyor.Uçta olusan sanciyi azaltiyor.Simdilik boyle kizlar.Özetle 41.haftamda iki gunde dogurabildim.Hem normal sanciyi hem suniyi hem sezeryani yasadim.Bebegim sesimi duyunca agladi ya nazli nazli hepsi geride kaldi.Allah çocuklarimizi bize, bizleri de onlara bagislasin
Gecmis olsun canim ya sana ozel mesaj attim musait olunca bakKızlar 2 gündür yatak dosek yatıyorum gece 39 derece atesim çıktı. Şimdi biraz daha iyiyim dua edin tez iyilesiyim. Bebise bakacak kimse yok mecbur ağrı kesiciyle ayaklaniyorum. Bebek çok ağlarsa internetten fon makinası sesi açıyorum anında uyku moduna geliyor. Sizde çok daralirsaniZ aklınızda bulunsun işinize yarar insallah
Canim cok gecmis olsun simdi nasilsin.ben de haftaya bebegimle görev yerimize dönüyorum.tek basima bakicam bebegime ustelik hastane sıkıntısı var.yani seni cok iyi anliyorum.ihlamur ic bol bol.ben oyle atlatmistim hamilelikte soguk alginligimiKızlar 2 gündür yatak dosek yatıyorum gece 39 derece atesim çıktı. Şimdi biraz daha iyiyim dua edin tez iyilesiyim. Bebise bakacak kimse yok mecbur ağrı kesiciyle ayaklaniyorum. Bebek çok ağlarsa internetten fon makinası sesi açıyorum anında uyku moduna geliyor. Sizde çok daralirsaniZ aklınızda bulunsun işinize yarar insallah
Bizim topikte var hatta hamileler ilaç tedavisi gördüler ama geçti mi bilmiyorum geçmezse doktor yakma işlemini uygulariz demişArkadaşlar ya rahim ağzı yarası ile ilgili bilgi sahibi olan varsa bana bilgi verrmi lütfennnn etrafndan duyan falan
Canim iyiyiz biz sen nasilsin watsap grubu kurduk gelmek istersen mesaj at banaSelam bayanlar nasılsınız :) bebisimle ilgilenmekten yazamadm uzun sure :)
İyiyim Allah.a şükür.Whatsp mi kc kişi var :Canim iyiyiz biz sen nasilsin watsap grubu kurduk gelmek istersen mesaj at bana
Bizde Şırnak tayiz canım tek başına olmak zor ama Rabbim kolayligini veriyor HamdolsunArkadaslar mrb bnde yazamiyorum esimin isi sebebiyle hakkaride dogu gorevindeyiz bebisime tek bakiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?